Şimdi Ara

Eşimizin Feminist Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evleneceğimiz hayat arkadaşımızın feminist olması sizce iyi mi olur kötü mü?

Not: Kadınsı erkekler gereksiz yorum atmasın lütfen. Soru normal erkeklere.

• Valla gardaş benim evleneceğim kişininin feminist olup olmamasını gelip burda seninle paylaşmam bu bir. Senin evleneceğin kişinin feminist olması ya da gay olması zerre umurumda değil,senin kendi seçimin. Ha bu da iki.
  • Gardaş senin bilinçaltının yansımaları ibretlikmiş gerçekten, aha bu da benden olsun, 3 olsun.
  • Kadın haklarına saygılı ve destekçi biriysen hatta ve hatta mitinglere onla beraber katılabilme özgüvenine sahipsen neden olmasın.Bir amaca veya bir ideale kendini adamış (körü körüne olmayacak şekilde) insan hayatta yanınızda bulundurmanız gereken insan türüdür.Bu eşiniz olursa biraz aksi olabilir sonuçta ataerkil toplum düzeninde yetişen "Sen" in bazı geleneksel kabul ettiğin isteklerinin Sana geri tepmesiyle ufak çaplı krizler oluşma olanağı vardır.Malum ateşle barut hesabı.Ancak anlayışlı ve idealizme saygılı bir eş olabileceksen neden olmasın?
  • geçsinler o feminist ayaklarını.
  • evlenmeyi düşünmüyorum fakat hadi oldu da bir ihtimal boşluğuma geldi evlendim.eşimin "-ist" olmasını istemem.pesimist, optimist, oportünist vs.sakin bir şampiyon olması yeterlidir.
  • Komünizm parayi,feminizm kocayı bulana kadardir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

geçsinler o feminist ayaklarını.

ayaklarını...

Eşimizin Feminist Olması

• feminist var feminist var.
  • Eşimiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Faruk Erkuş ~

quote:

ayaklarını...

Aga o ne güzel ayak kalem vardı elimde düştü aşağı, yalarınnn

Ha birde adettendir:

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: ProdhatE

Kadın haklarına saygılı ve destekçi biriysen hatta ve hatta mitinglere onla beraber katılabilme özgüvenine sahipsen neden olmasın.Bir amaca veya bir ideale kendini adamış (körü körüne olmayacak şekilde) insan hayatta yanınızda bulundurmanız gereken insan türüdür.Bu eşiniz olursa biraz aksi olabilir sonuçta ataerkil toplum düzeninde yetişen "Sen" in bazı geleneksel kabul ettiğin isteklerinin Sana geri tepmesiyle ufak çaplı krizler oluşma olanağı vardır.Malum ateşle barut hesabı.Ancak anlayışlı ve idealizme saygılı bir eş olabileceksen neden olmasın?

Kadın hakları diye bir kavram baştan yanlış bence. İnsan hakları kavramı bence akılcı olan. Ayrıca sanki bütün feminist kadınlar on numara kusursuz varlıklar ve ama sorun erkekte oluyormuş gibi bir algın var ve bu da doğru değil.

Feminist yürüyüşünde tutup onlarla birlikte yürümeyi kastettiysen bu kadar komik bir duruma insan kendini düşürür mü ya?

Benim asıl gelmek istediğim nokta ise şuydu. Feminist bir kadın her zaman normalden çok fazla hak talebinde bulunan hastalıklı bir bilince sahip oluyor. Bütün kurallar %100 ona çalışsın istiyor. Hep o anlaşılsın, daima erkek hoşgörülü olsun istiyor. Kim ne derse desin, sonuç hep bu noktaya varıyor.

İşte zaten bu yüzden dedim kadınsı erkekler değil, normal erkekler yazsın diye. Çünkü bütün kuralların ve hakların kadına çalışması eşitlik mi oluyor? Eşitlik adı altında %100 her şeyi kendilerine çalışır şekilde istiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Faruk Erkuş ~

quote:

ayaklarını...

Eşimizin Feminist Olması

bahsettiğim ayaklar tam olarak bunlardı

geçsinler bu ayakları
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

quote:

Orijinalden alıntı: ProdhatE

Kadın haklarına saygılı ve destekçi biriysen hatta ve hatta mitinglere onla beraber katılabilme özgüvenine sahipsen neden olmasın.Bir amaca veya bir ideale kendini adamış (körü körüne olmayacak şekilde) insan hayatta yanınızda bulundurmanız gereken insan türüdür.Bu eşiniz olursa biraz aksi olabilir sonuçta ataerkil toplum düzeninde yetişen "Sen" in bazı geleneksel kabul ettiğin isteklerinin Sana geri tepmesiyle ufak çaplı krizler oluşma olanağı vardır.Malum ateşle barut hesabı.Ancak anlayışlı ve idealizme saygılı bir eş olabileceksen neden olmasın?

Kadın hakları diye bir kavram baştan yanlış bence. İnsan hakları kavramı bence akılcı olan. Ayrıca sanki bütün feminist kadınlar on numara kusursuz varlıklar ve ama sorun erkekte oluyormuş gibi bir algın var ve bu da doğru değil.

Feminist yürüyüşünde tutup onlarla birlikte yürümeyi kastettiysen bu kadar komik bir duruma insan kendini düşürür mü ya?

Benim asıl gelmek istediğim nokta ise şuydu. Feminist bir kadın her zaman normalden çok fazla hak talebinde bulunan hastalıklı bir bilince sahip oluyor. Bütün kurallar %100 ona çalışsın istiyor. Hep o anlaşılsın, daima erkek hoşgörülü olsun istiyor. Kim ne derse desin, sonuç hep bu noktaya varıyor.

İşte zaten bu yüzden dedim kadınsı erkekler değil, normal erkekler yazsın diye. Çünkü bütün kuralların ve hakların kadına çalışması eşitlik mi oluyor? Eşitlik adı altında %100 her şeyi kendilerine çalışır şekilde istiyorlar.

Haklısın hocam bende zaten kendi bakış açımdan bakmadım seni tanımadığım için böyle söyledim sonuçta bu tür bir enerjiyi hayatına çekiyorsan optimist bakış açısıyla yaklaştım.Yoksa kendi nezlimde femen in vb grupların yaptıklarını saçma bulurum.Benim için önemli olan eğer bir sorun varsa bunun karşısında insanların istihdamıdır.Ama dediğin gibi her türlü cins veya cinsiyet ayrımı yapmadan bir hak ve özgürlük çerçevesi kurulmalı.Hatta evet farkettim saçma olduğunu ancak günümüz özellikle okumuş olarak kendini adlandıran feministler genel olarak bu enerjiyi taşıyacağı için hatta feministim diyen bir kadının saçmalıklar topluluğu düşünceleriyle sadece mitingci tavrıyla başa çıkmanın ancak iyimser ve dummy(saf) bakış açısıyla yaklaşılınca mümkün olabileceğini düşündüm.Zira bir insanı değiştirmenin zor olduğunu da hesaba katarsak içinden çıkılmaz hal alır.Başta söylediğim gibi seni tanımadığım için böyle bir yorum yaptım.

Ayrıca dediğin olaya gelirsek evet zaten o dediğin şekilde %100 ü dile getiren bir feminist aynı şekilde senin de hakların olduğunu düşünmeden hareket ediyor.Ancak aklımızda ve görünürde olan femen gibi kuruluşlar bu yargıyı oluşturuyor.Bilmiyorum inancını ancak dinimiz(islam) da kadının kadın enerjisi taşımasını ve erkeğin erkek enerjisi taşımasını öneriyor.Kadınların erkekleşme çabalarının onları sadece yanlızlığa iteceğini ve özgürlük haklarından istenmeyerek de olsa feragat etmesi gerekliliğini gösteriyor.Ayrıca tüm bu düzeni sağlamak için kadın ve erkeği birbirine mesul tutuyor ve onları kurallarla dengeliyor.

Ayrıca mutlak eşitlik saçmalığı ve feminizim de insanları oyalamak amacıyla ortaya atılmış düşüncelerdir ve yaratıcı huzurundaki adalet ve dengeyi reddeder.Nitekim milletlerin geldiği nokta da bellidir.Eğitimli yırtıcılar...

Eşinizin feminist diye tabir edilen ve kafamızda oluşan kavramı ideoloji edinmesi ise zaten onunla evlenirken de farkedebileceğimiz birşey olduğu için öyle bir insanı hayatıma çekmiş ve kabul etmişsem onun sığ düşünce tarzını da mantığımın belirli bir kesminde kabul etmişimdir demek oluyor.Bu yüzden seni tanımadan sana o şekilde söyledim.Ama özür dilerim.El-Biruni ve birçok alimi biliyorsan onlar da ilimin sadece alimin anlayacağı dilden aksettirilmesi gerektiğini belirtmiştir.Diğer insanlara umut vermenin saçma olduğu düşüncesinde olduğum için böyle söyledim hatam olduysa affoluna :S

• evlendikten sonra geçiyo onlar
  • gomunus parayı femünüs babayı görene kadardır beğüm olduğum evde femünüs gibi saçma sapan kadın olmaz olursa da ona patronun kim olduğunu gösteririm teslim olur. hastalıklı kadınlar bdsm arıyorlar büyük ihtimalle ne lan erkekler kadınlara itaat mi edermiş! peygamberimiz bile kadına itaat eden erkeğe lanet etmiştir. hatta femünüs olsun ben onu .ke .ke yola getiririm.

osman mode off
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.