Şimdi Ara

Eşimi kaybettim kansere yenildik! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
17
Favori
85.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
939 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başınız sağolsun hocam . Mekanı cenent olsun .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah rahmet eylesin, Allah sabır versin hocam
    Kızınıza da kendinize de iyi bakın bu saatten sonra önemli olan kızınızın iyi olması ve ayakta durması..
  • Allah rahmet eylesin. Allah bol bol sabır versin. Çok zor bir durum.

Dediğiniz gibi kızınıza bunu söylemeniz lazım. Çocuklar daha çok Üzülür ama kabullenir.

Tekrar başın sağ olsun . . .
  • Başınız sağolsun. Yavrunuz için dik durun hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALLAH rahmet eylesin hocam

Başınız sağ olsun .
  • Başın sağolsun kardeşim ne desek boş,
    Allah bağışlasın kızınız varmış önce onun için metanetli olmanız gerekiyor bir pedagog eşliğinde söylemeniz hem sizin hemde kızınız için en doğrusu olur diye düşünüyorum.Allah size ve sevdiklerine sabır versin.
  • Allah yardımcınız olsun. Çok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paul Muaddib

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ne korktum var ya
  • kelimeler anlamsız kalacaktır ama başınız sağ olsun. Allah size ve kızınıza sabırlar versin. bazı duyguları tahmin etmek çok zordur, ancak yaşayan bilir. okurken gözlerim doldu, Allah yardımcınız olsun.
  • ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN BAŞINIZ SAĞOLSUN
  • Hocam başınız sağolsun.
  • Çok saolun arkadaşlar çok saolun, mezarlığa götürmek istiyorum ama evden çıkmak istemiyor şimdi, hep dizilerde filmlerde izlerdim böyle durumları ama şimdi bizzat yaşıyorum bu acıyı Allah kimseye yaşatmasın...

• Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin.
    Biz de ne saçma sapan şeyleri kafaya takıyoruz ne dertler var be.
  • Paul Muaddib kullanıcısına yanıt
    Ne istiyorsun ölüm belgesi mi paylaşayım, böyle birşey insan neden yapar bu nasıl bir kafa, ne amaçla yapmış olabilirim sence,inan şuradaki kalbi temiz insanların güzel mesajları bir nebze olsun iyi geldi bana, sen nasıl düşünmek istiyor ise devam et..

• Allah rahmet eylesin hocam, en korktuğum şeylerden bir tanesidir.

Edit: 10 iq trollere cevap vermeyin boşuna, onlar konuşur konuşur gider. Şikayet edin gerisini adminler halleder zaten. Adam diyor yazdıklarına inanayım mı, yani eşimi kaybettim diye troll mesajı kim atar. Bi insanda 10 iq yu geçtim 5 iq olsa böyle bi konunun troll amaçlı açılmasının imkansız olduğunu anlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 17 Eylül 2018; 12:40:37 >
  • Başınız sağolsun hocam.Allah rahmet eylesin.Olan olmuş artık.Şimdi yapmanız gereken ufaklığa sıkıca bağlanmak.Hiç değilse size bir anı bırakmış.
  • Başınız Sağ olsun Allah yardımcınız olsun

• Başın sağolsun . Malesef hayatın en acı gerçekleri ölümün kendisidir. Yıllar sonra hepimiz ölecez ama bu zamanda ne kadar sabırlı ve acıyı erkenden unutursanız kızınız için iyi olur. Allah ikinizd sabır versin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.