Şimdi Ara

Eşi benzeri olmuyan rpg-rp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
2.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.code-tr.com/2.JPG
    http://www.code-tr.com/3.JPG

Rpg-Rp

Nasıl başladık

Git gide boş ve anlamsız forum rol yapma oyunlarından gerçekten kaliteli bir kaçte oyun var.Uzun süre başka forumlarda oynadıktan sonra kendi forumumuzu açmaya karar verdik.Fakat olağandan daha farklı bir halde açtık.Bugun ilk günü oldugu için bazı tutarsızlıklar olabilir(Orneğin statlarda).Her cumartesi günü yeni eklentilerle oyunu dahada zevklendirmeyi planlıyoruz.Bu arada soylemeyi unuttuğum birşey forumumuz smfdir.Sanırım ilk defa smf tabanlı bir forum rol yapma oyunu açmış bulunuyoruz :)

Üye alımları 250 üyede sona ericektir.Konumuz ise yüzüklerin efendisi-orta dünyadır.Fakat yüzüklerin efendisi denince akla direk aragorn gandalf legolas geldiği için bazı degisiklikler getirdik.Şehir isimlerini kendimize gore değiştirdik ve filmdeki karakterlerin hiç birisi seçilemiyecek.

Daha öncede puslu dünya adı altında açılan oyunumuz bir haftada 300 üyeye ulaşmıştı.Fakat bu sefer bambaşka planlarla karşınızdayız.En basitinden ara yıl tatiline kadar iki web tabanlı oyun ile karşınıza cıkacağız.

Kurgumuz
    quote:

Meydan sessizdi, Hava Karanlık... İnsan, Elf, Cüce ve Goblin krallıkları büyük kasırgalar ile yıkılmış kalanlar ise gruplar hâlinde yaşamaya başlamışlardı...

İnsanlar en sağlam kaleleri olan Girithada, Cüceler Yüce Gorganın eteklerindeki Mellon madenlerine, Elfler Laureline ve Goblinlerde eski elf krallığı olan Faarea Nehrinin suladığı Eloime yerleşmişlerdi...

Zaman kötüydü, karmaşa fazla...!

...

Kurgumuza gore varoluş 1 şehir 4 köy 4 ırk ile başlıyor.Şuanda varoluş yeni başladığı için herşey bakımsız ve çok kotü zamanla bütün koyler gelişecek keşifler yapıldıkça yeni ırklar çıkacak.Irkların gozünü hırs ve ofke süsleyecek daha fazlası için işgallar oluşacak.Köyler altında oyuncuların kurduğu klanlar olacak.Hepsi ve daha fazlası için

http://www.code-tr.com

Edit : Soylemek istediğim iki şey daha var.Msnimden gelen yorumlar sonucu yazma gereği duydum.

1- Eşitlilik yok dediler.Adminlerin parası 99999 cünkü adminler dm olarak gorev alıcaklar.Yani tek gorevleri sizleri yonlendirmek
    2- Neden bu kadar katısınız sorusunu cevaplama gereği duydum.Gerçekten onaylıyacağımız oyuncuyu seçiceğiz.Karakter kağıdınızı güzel ve düzenli tutmanızı onerrim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirdon -- 2 Aralık 2007; 17:08:41 >

• ben elensar
    west indies, kızıl elma, itaki, maçin! uzun yola çıkmaya hüküm giydim. beyazların yöresinde nasibim kalmadı yerlilerin topraklarına karşı suç işledim zorbaların arasında tehlikeli bir nifak uyrukların içinde uygunsuz biriyim vahşetim beni baygın meyvaların lezzetinden kopardı kendime dünyada bir acı kök tadı seçtim yakın yerde soluklanacak gölge bana yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. /uzak nedir? kendinin bile ücrasında yasayan benim için gidecek yer ne kadar uzak olabilir? başım açık, saçlarımı ikiye ortadan ayırdım kimin ülkesinden geçsem şakaklarımda dövmeler beni ele verecek cesur ve onurlu diyecekler halbuki suskun ve kederliyim korsanlardan kaptığım gürlek nara işime yaramıyor rençberlerin o rahat ve oturmus lehçesinden tiksinirim boynumda bana yargı yükleyenlerin utançlarından yapılma mücevherler sırtımda sağır kantarı gizli bilgilerin mataramdaki suya tuz ekledim, azığım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. / bir hayatı, ısmarlama bir hayatı bırakıyorum görenler üstünde iyi duruyor derdi her bakışta askerken kantinden satın aldığım cep aynası bazı geceler çıkarken uçarı bir gülümseyişle takındığım muşta gibi lükslerim de burda kalacak siparişi yargıcılar tarafından verilmiş bu hayattan ne koku, ne yankı, ne de boya taşımamı yasaklayan belgeyi imzaladım burada bitti artık işim, ocağım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamlipervane

ben elensar
    Açtık ve Aştık sonunda :P

Bu arada kusatma yakında :P

İdolün senden her zaman 16 kat büyüktür. Özenme, illaki özenecem diyorsan git Mevlana' ya, Yunus Emre' ye, Fatih Sultan Mehmet' e, Hz. Muhammed' e (S.A.V) özen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aranelxtr

Alıntıları Göster
    10 Ziyaretçi, 11 Üye
    Son 30 dakika içinde aktif olan üyeler:
    Aranel, BlueLight, Elensar, Beren Tinúviel, ZoxiC, RiveR, Aegnor, Sparhawk Anakha, Arthas Menethil, İgor Karkarof, Canberk

Teşekkürler Türkiye :P

İdolün senden her zaman 16 kat büyüktür. Özenme, illaki özenecem diyorsan git Mevlana' ya, Yunus Emre' ye, Fatih Sultan Mehmet' e, Hz. Muhammed' e (S.A.V) özen.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bende Sparhawk Anakha'yım.Bu arada siteyi çok beğendim.Sonunda kaliteli birşey

Orijinalden alıntı: Farlow

Bende Sparhawk Anakha'yım.Bu arada siteyi çok beğendim.Sonunda kaliteli birşey

Alıntıları Göster
    Hoşgeldin aramıza :)

250 de kitlenecek üye sayısı duyrulur tekrardan :)

• quote:

Alıntıları Göster
    :Ben BlueLight

Orijinalden alıntı: DreadAnthem

Alıntıları Göster
    Hoşgeldiniz... :)

7 Ziyaretçi, 15 Üye
    Aranel, Aegnor, Red Dragon, Sparhawk Anakha, ZoxiC, Aniél, Beren Tinúviel, İgorKarkarofaGirmiyo, BlueLight, Krastuld, Vincent, RiveR, Arthas Menethil, lanet, Theodas

• quote:

Orijinalden alıntı: DreadAnthem

Alıntıları Göster
    WarriorBerkcan üye adım...

Orijinalden alıntı: Forumcu95

WarriorBerkcan üye adım...

Alıntıları Göster
    8 Ziyaretçi, 18 Üye
    Sparhawk Anakha, ZoxiC, Beren Tinúviel, Arthas Menethil, Vincent, Elensar, WarriorBerkcan, Soth, Juva, Mertcane, RiveR, Aranel, Aniél, Red Dragon, Aegnor, Krastuld, İgorKarkarofaGirmiyo, BlueLight

250 üyede üye alımı kapancak yetişen kapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Subuo

8 Ziyaretçi, 18 Üye
    Sparhawk Anakha, ZoxiC, Beren Tinúviel, Arthas Menethil, Vincent, Elensar, WarriorBerkcan, Soth, Juva, Mertcane, RiveR, Aranel, Aniél, Red Dragon, Aegnor, Krastuld, İgorKarkarofaGirmiyo, BlueLight

Alıntıları Göster
    14 Ziyaretçi, 20 Üye
    Aranel, Beren Tinúviel, Vincent, Sparhawk Anakha, Aniél, Aegnor, Paul Huggerking, MelenDil, BlueLight, Arthas Menethil, Soth, Elensar, WarriorBerkcan, RiveR, Mertcane, qrantina, Juva, ZoxiC, Krastuld, İgorKarkarofaGirmiyo

Sakin... :)

• quote:

14 Ziyaretçi, 20 Üye
    Aranel, Beren Tinúviel, Vincent, Sparhawk Anakha, Aniél, Aegnor, Paul Huggerking, MelenDil, BlueLight, Arthas Menethil, Soth, Elensar, WarriorBerkcan, RiveR, Mertcane, qrantina, Juva, ZoxiC, Krastuld, İgorKarkarofaGirmiyo

Sakin... :)

Alıntıları Göster
    MelenDil Onay Bekliom Valar Abi Onayla

• quote:

Orijinalden alıntı: Subuo

8 Ziyaretçi, 18 Üye

Alıntıları Göster
    adım Doggukan onaylayabilirsin.

15 Ziyaretçi, 22 Üye
    Doggukan, WarriorBerkcan, Ornendil, Aranel, RiveR, Beren Tinúviel, Vincent, Sparhawk Anakha, Paul Huggerking, MelenDil, Aegnor, Arthas Menethil, Theodas, Elensar, Fhor, Soth, Johanton Light, Aniél, Mertcane, qrantina, Juva, ZoxiC

rekora gidiyoruz

Samsun'da otomobil ile biçerdöverin çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza, Bafra ilçesi Samsun-Sinop karayolunda meydana geldi. Eyüp Kırımlı yönetimindeki 52 DB 511 plakalı otomobil ile Mehmet Sanma yönetimindeki biçerdöver çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Sezai Köse olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Kırımlı ile Ufuk Türk ve Uğur Akar ise yaralandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fellbeast

MelenDil Onay Bekliom Valar Abi Onayla

Alıntıları Göster
    15 Ziyaretçi, 22 Üye
    Aranel, RiveR, WarriorBerkcan, Beren Tinúviel, MelenDil, Doggukan, Ornendil, Vincent, Sparhawk Anakha, Paul Huggerking, Aegnor, Arthas Menethil, Theodas, Elensar, Fhor, Soth, Johanton Light, Aniél, Mertcane, qrantina, Juva, ZoxiC

Az sakin ßeyler ya :)

Bakıyoruz çok yoğunuz :P

• quote:

15 Ziyaretçi, 22 Üye
    Aranel, RiveR, WarriorBerkcan, Beren Tinúviel, MelenDil, Doggukan, Ornendil, Vincent, Sparhawk Anakha, Paul Huggerking, Aegnor, Arthas Menethil, Theodas, Elensar, Fhor, Soth, Johanton Light, Aniél, Mertcane, qrantina, Juva, ZoxiC

Az sakin ßeyler ya :)

Bakıyoruz çok yoğunuz :P

Alıntıları Göster
    Hadi Valar Abi MelenDil Beklemez

• quote:

Hadi Valar Abi MelenDil Beklemez

Alıntıları Göster
    15 Ziyaretçi, 21 Üye
    Doggukan, Beren Tinúviel, Ornendil, Theodas, RiveR, Vincent, Aniél, MelenDil, Fhor, Paul Huggerking, Ashley, Elensar, Aranel, Aegnor, Sparhawk Anakha, Arthas Menethil, Bertus Matril, Soth, Johanton Light, Mertcane

Samsun'da otomobil ile biçerdöverin çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza, Bafra ilçesi Samsun-Sinop karayolunda meydana geldi. Eyüp Kırımlı yönetimindeki 52 DB 511 plakalı otomobil ile Mehmet Sanma yönetimindeki biçerdöver çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Sezai Köse olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Kırımlı ile Ufuk Türk ve Uğur Akar ise yaralandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Georges St-Pierre

15 Ziyaretçi, 21 Üye
    Doggukan, Beren Tinúviel, Ornendil, Theodas, RiveR, Vincent, Aniél, MelenDil, Fhor, Paul Huggerking, Ashley, Elensar, Aranel, Aegnor, Sparhawk Anakha, Arthas Menethil, Bertus Matril, Soth, Johanton Light, Mertcane

Alıntıları Göster
    15 Ziyaretçi, 21 Üye
    MelenDil, Elessar Isilra, Beren Tinúviel, Elensar, Paul Huggerking, Aegnor, Theodas, Fhor, Aniél, Vincent, RiveR, Arthas Menethil, Ashley, Doggukan, Ornendil, Aranel, Sparhawk Anakha, Bertus Matril, Soth, Johanton Light, Mertcane

• quote:

15 Ziyaretçi, 21 Üye
    MelenDil, Elessar Isilra, Beren Tinúviel, Elensar, Paul Huggerking, Aegnor, Theodas, Fhor, Aniél, Vincent, RiveR, Arthas Menethil, Ashley, Doggukan, Ornendil, Aranel, Sparhawk Anakha, Bertus Matril, Soth, Johanton Light, Mertcane

Alıntıları Göster
    Ben Elf Olcaktım İnsan Olmuşum. MElenDİl

Alıntıları Göster
    Dh rekorunu kırdıkmı banamı oyle geliyor

Alıntıları Göster
    Yeni başlık aç lütfen çok karışık ilk başlık.

Bu arada;

18 Ziyaretçi, 21 Üye
    Aranel, Fhor, Sparhawk Anakha, RiveR, Beren Tinúviel, Elensar, Vincent, Paul Huggerking, Soth, Aniél, Arthas Menethil, Theodas, MelenDil, ZoxiC, Aegnor, Doggukan, Ornendil, Elessar Isilra, Ashley, Bertus Matril, Johanton Light

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.