Şimdi Ara

Eshot şoförü ile tartıştım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
7.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sadece cevaplamak için üye oldum zamanla forumada göz atabilirim sanırım.Yazılarınızı okudum ama hepsini okumayı beceremedim.Nedenine gelince bu kadar düşman ve bu kadar tek taraflı yazılar beni gerçekten çok üzdü.Heleki en son okuduğum yangın tüpüyle otobüs şöförüne daldığını iddia edilen yazı son oldu..Bende otobüs şöförüyüm ve izmirdeyim.Öncelikle bazı yanlışları düzeltelim.Belediye otobüsü geçiş üstünlüğüne sahiptir.Bunu ehliyeti olanlar bilir diye düşünüyorum.Boyut ve tonaj farkından dolayı yol verme durumlarında önceliğe ve geçiş üstünlüğüne sahiptir.Avrupada kamu araçları sinyal vermesi yeterlidir trafik durur biliyormuydunuz.Sanmıyorum bu kadar düşmanca gördükten sonra şöförleri.Size birkaç sorum var.Bu işi yapıyoruz.Ancak yerimize bir geçsenizya o trafikte ve sizin gibi yangın tüpleriyle şöförü düşmanca gören anlayışla heleki nelerle-kimlerle uğraşıyoruz.Sizler canınızı emanet edersiniz şöförlerinize ama onu anlamaya yaşadığı zorlukları görmek yerine bi anda trafikte önüne kırmış şikayet edersiniz.Biliyomusunuz bir otobüs şöförü gece en geç 4de kalkar ben 3.30 da kalkıyorum.Sizler sabah 6 arabasına binin diye işinize gidebelesiniz,özlem gideresiniz sevdiklerinizle-işlerinizi halledin diye.Garajdan son durağa hareket ediyorum.Biliyomusunuz bize bi saat dilimi veriliyor ve belediye olduğu için işin içinde 1 saatlik yola 40 dakkada gitmem isteniyor.En nihayeti sizler bi yerde oysunuz..Biliyomusunuz her an başım belaya girebilir.Daha yeni bir arkadaşımızı bıçakladılar....Ben bunları yazarken biliyorum ki eski şöförlerimiz ve bazı arkadaşlarımızda yolcuya HAYVAN gibi davranmış ve trafikte öyle hareket etmiş.Her işe başladığımdan 3-4 saat sonra gözlerim yanmaya başlar.İzmirde halkın yarısından fazlası ne durağını nede bineceği otobüsü bilir.Bizden öyle garip istekler ve öyle haksız şikayetlele uğraşırız ki size açık söyleyeyim mecbur olmasam bu işi asla yapmazdım.Demek istediğim bazı özelliklede eski şöförlerimiz ne davranış nede trafikte uygun hareket etmemişler.Ama izmirimize yeni şöförlerimiz geldi gençlerimiz çalışıyor otobüslerimizde inanın elinden geleni yapıyorlar.Bazen 5 dakka dinlenmek için çabalıyolar oluyorya bazende bi anda trafiğe çıkıveriyolar.İnanın işimiz çok zor ve biraz empati kurun lütfen birazda anlamaya çalışın hiçbirşeyi genellemeyin olurmu? Sevgiyle..Ha unutmadan otobüs şöförüne saldırmanın cezası 50bin lira ve hapistir buda dip not olsun.Küfür edemezsin kamu adına hizmet verir ama küfür yiyosan bende o küfür edeni asla tasvip etmiyorum.Bu hale birazda belediye otobüs şöförleri getirmiş.

Stres hadi yazdım uzattım belki ama daha 2 gün önce bir yolcumuz dursana lan a.k.ç diye bağırıyor bana durmadım sanmayın duraklarda duruyorum.SOnradan gördüm ki vatandaşımız karşı şeridde bölünmüş yolun diğer tarafında ve ben onun yolun karşısına geçince otobüse bineceğini bilmemi istiyor.Ben trafikle boğuşurken onuda görmemi ve durmamı benim otobsüsüme bineceğini anlamamı istiyor.Yolcularla Tam geçerken arkadan böyle bi bağırtı duydum durdum.Yanında eşi ve çocuğu var orta yaşlı birisi.Bağırdığını iddia ediğyor ve benim onu duymadığımı işte sorun bu duymadım ki duysamda bekleme zorunluluğum yok durakta değil aracım yolcu dolu durağımı kontrol etmişim.Ama sorun şuki ana avrat çoluk çocuk kalmadı diyeceğim şuki siz olsanız ne yapardınız ben Allah'a havale ettim bazen herşeye rağmende sinirlerime hakim olamıyorum.Evime yansıtmamaya çalışıyorum yaşadıklarımı yansıtmıyorum da fakat siz de biraz anlamaya çalışın tüm yolcunun can güvenliği omuzlarımızda trafik ve yolcu biyerde yorgunluk-gözlerde yanma sorunlarımız biyerde..Gömleğim ter içinde klimasız otobüslerde yada kliması arzalı çoğunun siz yarım saate dayanamazsınız biz motor sıcaklığı egzoz gazı ve günde en az 7 saat direksiyon sallarız empati kurun..Sileride anlamadığımı düşünmeyin lütfen..

• quote:

Orijinalden alıntı: all35

Sadece cevaplamak için üye oldum zamanla forumada göz atabilirim sanırım.Yazılarınızı okudum ama hepsini okumayı beceremedim.Nedenine gelince bu kadar düşman ve bu kadar tek taraflı yazılar beni gerçekten çok üzdü.Heleki en son okuduğum yangın tüpüyle otobüs şöförüne daldığını iddia edilen yazı son oldu..Bende otobüs şöförüyüm ve izmirdeyim.Öncelikle bazı yanlışları düzeltelim.Belediye otobüsü geçiş üstünlüğüne sahiptir.Bunu ehliyeti olanlar bilir diye düşünüyorum.Boyut ve tonaj farkından dolayı yol verme durumlarında önceliğe ve geçiş üstünlüğüne sahiptir.Avrupada kamu araçları sinyal vermesi yeterlidir trafik durur biliyormuydunuz.Sanmıyorum bu kadar düşmanca gördükten sonra şöförleri.Size birkaç sorum var.Bu işi yapıyoruz.Ancak yerimize bir geçsenizya o trafikte ve sizin gibi yangın tüpleriyle şöförü düşmanca gören anlayışla heleki nelerle-kimlerle uğraşıyoruz.Sizler canınızı emanet edersiniz şöförlerinize ama onu anlamaya yaşadığı zorlukları görmek yerine bi anda trafikte önüne kırmış şikayet edersiniz.Biliyomusunuz bir otobüs şöförü gece en geç 4de kalkar ben 3.30 da kalkıyorum.Sizler sabah 6 arabasına binin diye işinize gidebelesiniz,özlem gideresiniz sevdiklerinizle-işlerinizi halledin diye.Garajdan son durağa hareket ediyorum.Biliyomusunuz bize bi saat dilimi veriliyor ve belediye olduğu için işin içinde 1 saatlik yola 40 dakkada gitmem isteniyor.En nihayeti sizler bi yerde oysunuz..Biliyomusunuz her an başım belaya girebilir.Daha yeni bir arkadaşımızı bıçakladılar....Ben bunları yazarken biliyorum ki eski şöförlerimiz ve bazı arkadaşlarımızda yolcuya HAYVAN gibi davranmış ve trafikte öyle hareket etmiş.Her işe başladığımdan 3-4 saat sonra gözlerim yanmaya başlar.İzmirde halkın yarısından fazlası ne durağını nede bineceği otobüsü bilir.Bizden öyle garip istekler ve öyle haksız şikayetlele uğraşırız ki size açık söyleyeyim mecbur olmasam bu işi asla yapmazdım.Demek istediğim bazı özelliklede eski şöförlerimiz ne davranış nede trafikte uygun hareket etmemişler.Ama izmirimize yeni şöförlerimiz geldi gençlerimiz çalışıyor otobüslerimizde inanın elinden geleni yapıyorlar.Bazen 5 dakka dinlenmek için çabalıyolar oluyorya bazende bi anda trafiğe çıkıveriyolar.İnanın işimiz çok zor ve biraz empati kurun lütfen birazda anlamaya çalışın hiçbirşeyi genellemeyin olurmu? Sevgiyle..Ha unutmadan otobüs şöförüne saldırmanın cezası 50bin lira ve hapistir buda dip not olsun.Küfür edemezsin kamu adına hizmet verir ama küfür yiyosan bende o küfür edeni asla tasvip etmiyorum.Bu hale birazda belediye otobüs şöförleri getirmiş.

Stres hadi yazdım uzattım belki ama daha 2 gün önce bir yolcumuz dursana lan a.k.ç diye bağırıyor bana durmadım sanmayın duraklarda duruyorum.SOnradan gördüm ki vatandaşımız karşı şeridde bölünmüş yolun diğer tarafında ve ben onun yolun karşısına geçince otobüse bineceğini bilmemi istiyor.Ben trafikle boğuşurken onuda görmemi ve durmamı benim otobsüsüme bineceğini anlamamı istiyor.Yolcularla Tam geçerken arkadan böyle bi bağırtı duydum durdum.Yanında eşi ve çocuğu var orta yaşlı birisi.Bağırdığını iddia ediğyor ve benim onu duymadığımı işte sorun bu duymadım ki duysamda bekleme zorunluluğum yok durakta değil aracım yolcu dolu durağımı kontrol etmişim.Ama sorun şuki ana avrat çoluk çocuk kalmadı diyeceğim şuki siz olsanız ne yapardınız ben Allah'a havale ettim bazen herşeye rağmende sinirlerime hakim olamıyorum.Evime yansıtmamaya çalışıyorum yaşadıklarımı yansıtmıyorum da fakat siz de biraz anlamaya çalışın tüm yolcunun can güvenliği omuzlarımızda trafik ve yolcu biyerde yorgunluk-gözlerde yanma sorunlarımız biyerde..Gömleğim ter içinde klimasız otobüslerde yada kliması arzalı çoğunun siz yarım saate dayanamazsınız biz motor sıcaklığı egzoz gazı ve günde en az 7 saat direksiyon sallarız empati kurun..Sileride anlamadığımı düşünmeyin lütfen..

Söylediklerinizin bir çoğuna katılmakla beraber, diğer arkadaşların söyledikleriyle alakası olduğunu düşünmüyorum. İşim gereği son 6 yıldır bir çok şehirde bulundum, son 2 yılım İzmir'de geçti, ancak İzmir'de otobüslerin gerçekten daha tehlikeli olduğunu düşünüyorum ve çevremden benzer şeyler duyuyorum. Hatta ilk yılımda körüklü bir otobüsün dönmeyi unutup son anda sağ şeritten sol şeridi boydan boya kapatmasıyla arabada ki 5 kişi ölümden döndük, araba perte çıktı. O yüzden bu kadar insan aynı şeyleri söylüyorsa, kusura bakmayın ama oturulup düşünülmesi gerekli diye düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: all35

Sadece cevaplamak için üye oldum zamanla forumada göz atabilirim sanırım.Yazılarınızı okudum ama hepsini okumayı beceremedim.Nedenine gelince bu kadar düşman ve bu kadar tek taraflı yazılar beni gerçekten çok üzdü.Heleki en son okuduğum yangın tüpüyle otobüs şöförüne daldığını iddia edilen yazı son oldu..Bende otobüs şöförüyüm ve izmirdeyim.Öncelikle bazı yanlışları düzeltelim.Belediye otobüsü geçiş üstünlüğüne sahiptir.Bunu ehliyeti olanlar bilir diye düşünüyorum.Boyut ve tonaj farkından dolayı yol verme durumlarında önceliğe ve geçiş üstünlüğüne sahiptir.Avrupada kamu araçları sinyal vermesi yeterlidir trafik durur biliyormuydunuz.Sanmıyorum bu kadar düşmanca gördükten sonra şöförleri.Size birkaç sorum var.Bu işi yapıyoruz.Ancak yerimize bir geçsenizya o trafikte ve sizin gibi yangın tüpleriyle şöförü düşmanca gören anlayışla heleki nelerle-kimlerle uğraşıyoruz.Sizler canınızı emanet edersiniz şöförlerinize ama onu anlamaya yaşadığı zorlukları görmek yerine bi anda trafikte önüne kırmış şikayet edersiniz.Biliyomusunuz bir otobüs şöförü gece en geç 4de kalkar ben 3.30 da kalkıyorum.Sizler sabah 6 arabasına binin diye işinize gidebelesiniz,özlem gideresiniz sevdiklerinizle-işlerinizi halledin diye.Garajdan son durağa hareket ediyorum.Biliyomusunuz bize bi saat dilimi veriliyor ve belediye olduğu için işin içinde 1 saatlik yola 40 dakkada gitmem isteniyor.En nihayeti sizler bi yerde oysunuz..Biliyomusunuz her an başım belaya girebilir.Daha yeni bir arkadaşımızı bıçakladılar....Ben bunları yazarken biliyorum ki eski şöförlerimiz ve bazı arkadaşlarımızda yolcuya HAYVAN gibi davranmış ve trafikte öyle hareket etmiş.Her işe başladığımdan 3-4 saat sonra gözlerim yanmaya başlar.İzmirde halkın yarısından fazlası ne durağını nede bineceği otobüsü bilir.Bizden öyle garip istekler ve öyle haksız şikayetlele uğraşırız ki size açık söyleyeyim mecbur olmasam bu işi asla yapmazdım.Demek istediğim bazı özelliklede eski şöförlerimiz ne davranış nede trafikte uygun hareket etmemişler.Ama izmirimize yeni şöförlerimiz geldi gençlerimiz çalışıyor otobüslerimizde inanın elinden geleni yapıyorlar.Bazen 5 dakka dinlenmek için çabalıyolar oluyorya bazende bi anda trafiğe çıkıveriyolar.İnanın işimiz çok zor ve biraz empati kurun lütfen birazda anlamaya çalışın hiçbirşeyi genellemeyin olurmu? Sevgiyle..Ha unutmadan otobüs şöförüne saldırmanın cezası 50bin lira ve hapistir buda dip not olsun.Küfür edemezsin kamu adına hizmet verir ama küfür yiyosan bende o küfür edeni asla tasvip etmiyorum.Bu hale birazda belediye otobüs şöförleri getirmiş.

Soylediklerniz dogru yeni gencler ise basliyorlarmis hatta bende basvuruda bulunmayi dusunuyordumki sizin yazdiklarinizdan sonra biraz daha dusunmeye karar verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• otobüs dolmuş şöförü değilmi hepsi ahlaksız ekmeğinin peşinde değil madem haklısın nediye hemen sendikayı arayıp araya adam sokarsın tabi zalim ya insanlar saf poliste malesef Türkiyede kimi güçlü ensesi kalın görürse onun tarafını tutar mazlumu zayıfı korkutarak zalimi kayırıp göze girme çabasında herzaman
  • kime şikayet edeceksin. diye bu belediye otobüsleri aynen, kural kanun tanımaz şöförlerle dolu, (zaten kurallarda onlardan yana ya) birde her kalkışta, eksozlarından çıkan kapkara, kapkara, duman bu nedir yaavvv, hiçmi vizeye mizeye girmiyor bu belediye otobüsleri, resmen halkın sağlığıyla oynuyorlar kime şikayet edersin, ne yapabilirsin,
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.