Şimdi Ara

ESHOT(İzmir) Vs İETT(İstanbul) Farkı ve Bedava biniş yolları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ankarada ogrenci 1.75 90 dakika boyunca ucretsiz. Ama ben de tam is cikis saatlerinde sirf bedava karti var diye otobuse binip otobusu nefes alamayacak kadar sıkıştiran yaslilardan biktigimdan bisiklet aldim
    Hem sabah otobusten hızlı gidiyorum. Hem pufur pufur gidiyorum. Hem eglenceli oluyor. Hem spor yapmis oluyorum. Hem eve giderken yolda otobus bekleme derdi olmadan istedigim gibi mola verip çorbamı iciyorum.
    Günlük 3.5 TL de cebime kalıyor
    Ayrica pek ilgi meraklısı birisi olmasam da duraktakilerin yanindan siyrilip dersaneye girince elde eldiven kafada kask baya ilgi cekiyorum herkes bakiyor hoşuma gitmiyor değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Ogrenci kartim var 1 tl basiyor kafam rahat.

Bugün zam geldi 1.10 oldu hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece aksiyon olsun diye Bornova'dan Halkapinar'a oradan da Aliaga'ya kadar gidip geldim sadece 2,20 TL ödedim.

Mesafe olarak İzmir'in ortasından en kuzeyine.

Aliaga da carsiya inmesem 1,10 la yirtardim o ayrı konu

• fiyat konusunda cidden iyi ama yollar berbat hemde cok kotu oyle boyle deil

izmirin otobusleri daha yeni deisti(1970,80 ler gitti 90 + ustu kaldi) ama hala cok sikintili yolculuk

izmirde cıkıp ailen ile cay icrlbilcegin 1,2,3 diye sayarsın ve %90 ı ickili

su an istanbildayim gecen gun deniz kenarina gittik huzurlu bir sekilde oturduk sohbet ettik kalktik. bu yonden izmirin daha cok yol katetmesi lazim

bide neden ickili diye ayirdigimi sorarsaniz

ailem muhafazakar ve izmirde sosyete(!) denilen mahluklar yuzunden sokakta bile gezmeye korkuyorlar(laf atmasinlar diye dedim) otobusler hakeza oyle her goruse saygili olanlar bi anda aslan kesiliveriyorlar

bide konak gibi en merkez yerde oturup cay icecen ha gec sen o isi

• quote:

Orijinalden alıntı: 28GİRESUNLUUU

quote:

Orijinalden alıntı: ThEagles

10 dakikada bir sefer var İzban diyoruz biz ona ve metrobusun 3 katı büyüklüğünde. Ayrıca bi uçtan Bi uca maksimum 1.30 saatte varabiliyosunuz. Köy kelimesi Giresun için denir İzmir için değil

İstanbul da yasamiyosan batiyosun. O izban dediğin şeyden İstanbul da da var.

Tıklım tıklım giderken,nefes alman zorlaşırken ve üstüne bir de 2.95 vermek insana koymuyor mu? İzban'da rahat rahat gidiyoruz ve sen hala İstanbul'un sistemini savunuyorsun. Üstelik aktarma süresi 1.5 saat. Söylesene o çok beğendiğin sistemde var mı böyle birşey? Kadir Topbaş'ın yönetimindesin galiba,selamımı ilet. İstanbul'da 9 sene yaşadım ve senden daha iyi bilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• istanbulun ulaşımı çok rahat öğrencilere aylık 70 liraya mı ne abonman yapıyorsun 200 basım yapmasan bile çok ucuz. Ankara daha beter. Aktarma mevzusu da İstanbul da 90 dk yapsanda yetmez ki otobüslerde malum trafik

edit: zam gelmiş unutmuşum zam getirilecek kadar da iyi değil fiyatları ayrıca neden zarar ediyor iett hala çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krayir -- 14 Haziran 2014; 15:54:40 >
  • Hocam bunun adi HİZMET!

• +65 ustune ucretsiz
    +65 olanbirinin akbilini isteyin
    (Babanne ananne dede vs.)
    Belediye otobusu haric hepsine bedava binin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 28GİRESUNLUUU

quote:

10 dakikada bir sefer var İzban diyoruz biz ona ve metrobusun 3 katı büyüklüğünde. Ayrıca bi uçtan Bi uca maksimum 1.30 saatte varabiliyosunuz. Köy kelimesi Giresun için denir İzmir için değil

İstanbul da yasamiyosan batiyosun. O izban dediğin şeyden İstanbul da da var.

Tıklım tıklım giderken,nefes alman zorlaşırken ve üstüne bir de 2.95 vermek insana koymuyor mu? İzban'da rahat rahat gidiyoruz ve sen hala İstanbul'un sistemini savunuyorsun. Üstelik aktarma süresi 1.5 saat. Söylesene o çok beğendiğin sistemde var mı böyle birşey? Kadir Topbaş'ın yönetimindesin galiba,selamımı ilet. İstanbul'da 9 sene yaşadım ve senden daha iyi bilirim.

Dogma büyüme istanbulluyum . Allah razi olsun kadir başkan dan.kadir başkan dan önce 1990larin otobüsü geldi. Kadir başkan geldi hepsi klimalı son model. Mahallemdem kadikoye 5dk ka bi otobüs kalkıyor . Bu fiyat konusunu halk otobüsü olan arkadsmla konuştum. Zamsiz hali kurtarmiyor diyor. Senin 2,95 dediğin 50km yol . otobüsler 2,15 zaten .

• kesadam kullanıcısına yanıt
    Hangi rakip parti hangi medya örgütüyle yaptığı işleri duyaracaklar ? Adam falan filan yerden falan filanca kanal da mhpye yönelik alt yazı geçtiği için kanalı arayıp alt yazıyı düzenlemesini veya ankarada chpnin billboard afişlerini toplatıyorsa bunun hesabını soracak olan halktır.Ayrıca bu işler partiyle falan olacak işler değil.Halk ortaya tepki koymuyorsa bu demektir ki halk halinden memnundur.Sizin kafanızı kim dolduruyor anlamıyorum gerçekten anlamıyorum.Demokrasiler de haklar meydanlarda özgürce bağırarak aranır ki siyasetçinin kafasına bir şey dank etsin.O toplanan kalabalığa baskı ve zulüm uygularsan işler kontrolden çıkar.Bunun TC tarihinde de bir kaç örneği mevcuttur.Şuana kadar Türkiye'de işlerin kontrolden çıkmamasının tek nedeni ise Türkiye Cumhuriyet Devleti kaderci,kısmetçi ve duyarsız insanlar topluluğundan oluşması yüzündendir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.