Şimdi Ara

Eset Smart Güncelleme Sorunu Yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en son olarak 19.07.2008 tarihinde güncelleme gerçekleşti

em002_32_I0.nup dosyasını güncellerken hata veriyor bir türlü günceleme yapamıyorum çözüm öneriniz var mı arkadaşlar ?

• Güncelleme dosyasini sen kendinmi indirdin internetten yoksa kendisimi indirdi ?

sen indirdin ise uyuşmuyor olabilir ama kendisi indirmiş ise bir düşük güncellemeyi dene sonra güncelleme tarihini ileri al sonra tekrar güncelle belki öyle olabilir
  • program üzerinden güncelle diyorum indiriyor indiriyor ama güncelleme sorunu diyor seçmeli güncelleme var mı ki nod32 de
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mavi Korsan

program üzerinden güncelle diyorum indiriyor indiriyor ama güncelleme sorunu diyor seçmeli güncelleme var mı ki nod32 de

O zman programdan kaynaklanan bi sorun yada güncelleme dosyasinin bozuk yüklenmesi olabilir.

Başka anti-virus programi kullanma imkaniniz war ise değiştirin

Güncellemeri biraz araştirdim
    http://www.eset.com/support/updates.php
    eklenecektir. sisteminize
  • oraya baktım da orada download yok sadece açıklamalar var güncelleme sürümleri ile ilgili sanırım kullanıcı adı sorunu lisansa mı takıldık acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mavi Korsan

oraya baktım da orada download yok sadece açıklamalar var güncelleme sürümleri ile ilgili sanırım kullanıcı adı sorunu lisansa mı takıldık acaba

Hata yazisinin içinde lisans kelimesi geçiyormu, peki daha önce sorun cikmadi şimdi cikmasi garip bence lisas olayindan değildir.
  • lisans kodları haftada 1-2 kez engelleniyor.. Sendeki sorunda bu, update kısmında kırmızı nokta var değil mi?

Google da cn nod32 diye arama yap 5. 6. sonuçlardan birindeki cn uzantılı siteye gir (adres versem daha iyiydi) en üstteki yeşil kodları gir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncelleme sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Windows 10 wifi kopma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hüznün Hikâyesi

lisans kodları haftada 1-2 kez engelleniyor.. Sendeki sorunda bu, update kısmında kırmızı nokta var değil mi?

Google da cn nod32 diye arama yap 5. 6. sonuçlardan birindeki cn uzantılı siteye gir (adres versem daha iyiydi) en üstteki yeşil kodları gir...

Arkadaşin dediklerini yaptiniz mi ?

oldumu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hüznün Hikâyesi

olmazsa programı silsin, buradanhttp://www.nod32.com.tr/download/downloads.asp kendine uygun olana tıklatsın, kod yerinede o çin sitesinden aldığın yeşil kodu girsin, programı kursun, girdiği kodun altındaki başka yeşil bir kodu tekrar girsin, 2-3 gün sonra lisans kodu engellendi diye kırmızı fontlu bir mesaj alınca yeni yeşil bir kod girsin, Allah günahlarımızı affetsin, Amin!

amin

• hala olmuyor güncelleme yapıyor görünüyor ama programın içindeki güncelleme bölümünde hala kırmızı yazılar yazıyor.
  • update virus signature database yazan yere tıklat...
  • lisans yüzünden kaynaklanıyor.
    Bi sürümü var internette ararsan bulursun 31 gün olan deneme süresini durduruyor ben öyle kullanıyorum
  • nodlogin faciasından sonra iyi geldi eywallah
  • bende lisanstan kaynaklandığını düşünüyorum.

31 günde durduran sürümü kullanıyorum bende ama gene de olmuyor işte
  • 31 günde durduran bir sürümü yok eset'in..

Orijinalini kursana arkadaş...

Sendeki birisi tarafından editlenmiş olanı, hata vermesi normal...

Yukarda yazdım yolunu,

haftada bir o siteden kod almak çok mu zor?
  • ben bir siteden serial bulmuştum kodu kabul etmişti lisans süresi yazmıyordu yani süresiz olmuştu ama update yapmıyordu invalid user or password diyordu

burada verilen adresteki kullanıcı adı ve şifre ile şimdi lisans tarihi 15 aralık oldu ama update de yaptı

teşekkür ederiz
  • Belki programda bir sorun vardır. Eski programı kaldırıp Nod32 nin sitesinden indirdiğin programı tekrar kur. Tabi kurmadan önce sistemi bir kez yeniden başlat. Her ihtimale karşı.
    http://www.eset.com/download/registered_software.php

Bu arada girdiğin lisans kodunun çalışıp çalışmadığını sisteden programı indirirken anlayabilirsin...

Ayrıca Nod32 iki şekilse kaçak kullanılmaktadır. İlk yöntem basit ve sürekliliği olan sunucu ekleme yöntemidir. Bir kez çalışan bir sunucu eklerseniz, eğer karşıdaki sunucuya bir şey olmazsa aylarca hatta belki daha uzun bir ayar yapmadan nod32 kullanılabiilr. Diğer bir yöntem ise serial girmektir. Tabi internetten alınan seriali kullanan kişi sayısı arttığı için kısa sürede yasaklanmaktadır...... Neyse bu konu forum kurallarına aykırı olduğu için aşırıya kaçmayalım......

• ben bu sorunu hem avastta hem de nod'da yaşadım.nod32'de çok denedim ama olmadı.benim olayım şöyle.formatı atıyorum programları sonra d antivirüs programının setupına tıklıyorum ilaçlıyorum.yeniden başlatıyorum ve bana demiyor mu kullandığınız prog güncellenemiyor(eski sürüm olduğundanmış)sonra bu sefer güvenilir diye ilacı elimde tutuyorum ve resmi sitesinden deneme sürümünü indiriyorum ilaçlıyorum yine aynı hata.

sonra diyorum nod yükleyelim o tam fos çıkıyo.3 farklı sürüm denedim işe yaramadı.sonra ilaclı olarak avast buldum 2600 küsür günlük hala kullanıyorum.

sonuç olarak;

setup orjinalse(resmi sitesinden indirdiğinizi kastediyorum) ve orjinal dosyayı ilaçlıyorsanız başınızaaböyle şeyler gelebilir.(en azından bazı antivirüs programları için geçerli)
    ve aynı şekilde setup'ı bulunan pc'de yedekte setup tutuyor ve formatttan sonra tekrar onu kurmaya çalışıyorsanız aynı şey başınıza gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 10 Eylül 2008; 1:21:09 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.