Şimdi Ara

Esenyurt'taki ucuz evler güvenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 bin lira civarı kira, 1+0 site içi, bazısı metrobüse yürüme mesafesinde.
    baya da var.
    bunlar gerçek mi yoksa emlakçı ayağına dolandırıcı vurgunu mu, depozitoyu falan tokatlayıp ?

https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-site-icerisinde-kullanisli-daire-esyasiz-1264278595/detay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu içeriğini göremiyorum. Başlığa göre cevap yazacağım. Esenyurtta belli başlı mahalleler dışındaki mahallelere temkinli yaklaşmak gerekir. Saadetdere, Namık Kemal, Turgut Özal mahallesi haricindeki mahallere biraz daha mesafeli yaklaşmalısınız. Bir kere 900k bodrum katı eve gittim. Bodrum dedikleri ev sığınak tarzı bir yer çıktı ve pencere yoktu evde. Fotoğraflar montajlı yani. Bir de eve gidince yanınızda en az bir arkadaş bulunmasında fayda var. Tabi tanıdık emlakçı ile iş yapmak gibi bir şansınız varsa en garanti yol. Ben yılbaşında namık kemal mahallesine taşındım Torium AVM ye yakın yani memnunum. Güngören ile çok fark göremedim.. okul.cami.alisveris merkezleri çarşı pazar herşey el altında. Yanlız şunu söylemem lazım nüfus dağılımı biraz karışık Türkler dışında,Suriyeliler ve bol bol çekik gözlü insanlar görmeniz mümkün. Tabi herkes kendi işinde gücünde gördüğüm kadarıyla. Neresi olursa olsun gittiniz yeri iyice araştırmadan almayın. Evin tapusunu alıp tapudan incik cincigina iyice bakın. Sonra pişman olmayın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• engellemişsin o yüzden göremiyorsun.

baktığım evler site içi ve metrobüse yakın yerler.

ümraniyenin ne kötülüğünü gördün de şimdi böyle garip yerlere bakıyon?

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_99971077/f_//tm.htm
  • adnansetek kullanıcısına yanıt
    evet, o risk de var

• polis yok mu orads devriye gezen motorlu ekipler? eger varsa guvenlidir. zeytinkoy su an polis lojmani gibi polis kayniyor tam cingenlerin icine karak0l yapmislar lojman da yapacaklar en ufak bir yamuk olsa polisin gelmesi 3 dk surer. gecenlerde d400 cevre yolundan sanayi sitesine giderken cingen konutlari sagda kaliyordu 10 polis yan yana dizilmis sekilde gordum

antalya'da oturan varsa bahsettigim yeri bilir. o tarz sabikali yerlerde surekli polis olur yani guvenli olur. 1 km ileride kizilarik imam hatip lisesinin orada da evim var. damak pidenin orada da var daha ust seviye mahalle olan meydankavaginda da var. yani cok evim var

kendim zumrutova mahallesinde oturuyorum ama bu mahalleyi anlatmaya gerek yok cünkü anlatmaya değer bir sey yok normai insan evlatları falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 13 Nisan 2026; 13:35:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır onlar fake ilanlar gibi düşün arayınca sana gerçeği söylerler haftalık fiyat falan derler yalan yani kimse metrobüse yürüme mesafesinde 10 bine kiralık vermez değil esenyurt gazi mahallesi bile olsa

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.