|
Selam ogrenciyim istanbula yakin bir sehirdeyim. Ilk defa stada gitmek istiyorum. Nasil gidebilirim yardim edebilecek var mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
|
Selam ogrenciyim istanbula yakin bir sehirdeyim. Ilk defa stada gitmek istiyorum. Nasil gidebilirim yardim edebilecek var mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Toplam yolculuk süresi yaklaşık 1 saat 15 dakikadır.
Alternatif Yol Tarifleri:
Esenler Otogarı'ndan 97E numaralı otobüse bin ve Yenibosna Metro durağında in. Metroya bin ve Levent durağında in. Levent'ten Nef Stadyumu'na yürüyerek gidebilirsin veya 42T numaralı otobüse binebilirsin.
Esenler Otogarı'ndan 99A numaralı otobüse bin ve Zeytinburnu durağında in. Zeytinburnu'ndan Nef Stadyumu'na giden E-58 numaralı otobüse bin.
|
Otogardan metroya binip Yenikapı durağına gideceksin. Yenikapı'dan Hacıosman metrosuna aktarma yapıp Sanayi Mahallesi durağında in. Oradan stada aktarma metrosu var tek duraklık. Seyrantepe diye geçiyor. Direkt stada gidersin. Otogar-Yenikapı Yenikapı-Sanayi Mahallesi Sanayi Mahallesi-Seyrantepe |