Şimdi Ara

Esenler <> Kadıköy Nasıl Giderim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Esenler yüzyıldan kadıköye nasıl giderim beyler burdan eminönü ordan da vapurla kadıköy iskeleye gidiliyor galiba doğru mudur ? Aşağıda resim de verdim bulunduğum ve gideceğim yerler kırmızı okla işaretli. Yardımcı olacak arkadaşlara minnettar kalırım

Esenler <> Kadıköy Nasıl Giderim ?

https://store.donanimhaber.com/7e/94/0a/7e940a4bb238eee73802c89c514d361e.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat_60 -- 22 Nisan 2011; 23:34:00 >

• otobüsle
  • tramvay veya metroya yakınsan maks 2 vesaitle gidebilirsin zaten duraklardaki haritalar gösteriyor tramvayla eminönüne vardıktan sonra gerisi kolay zaten atla eminönü-kadıköy iskelesine git kadıköye
  • karıya mı gitcen sen
    çift kale maç mı yapjan la çağaall
  • Esenler Metrodan Aksaray Metroya
    Alt Geçitten Yusufpaşa Tramvay İstasyonuna
    Yusufpaşadan Eminönü Tramvayına
    Eminönündende vapurla
  • quote:

Orijinalden alıntı: MESUT52_34
    tramvay veya metroya yakınsan maks 2 vesaitle gidebilirsin zaten duraklardaki haritalar gösteriyor tramvayla eminönüne vardıktan sonra gerisi kolay zaten atla eminönü-kadıköy iskelesine git kadıköye

Çift kale maç yapıcam ama FİFA 11 de Xbox almak için gidiyorum hocam sağolun yorumlarınız için eminönüne giderim otobüsle ordan da kadıköy iskele sağolun cevaplarınız için.
  • Kendini en yakın metobüse at :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ister eminönü - kadıköy yap istersen bakırköye git ordan atla deniz otobüsüne.. kadıköyde inersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat_60

quote:

tramvay veya metroya yakınsan maks 2 vesaitle gidebilirsin zaten duraklardaki haritalar gösteriyor tramvayla eminönüne vardıktan sonra gerisi kolay zaten atla eminönü-kadıköy iskelesine git kadıköye

Çift kale maç yapıcam ama FİFA 11 de Xbox almak için gidiyorum hocam sağolun yorumlarınız için eminönüne giderim otobüsle ordan da kadıköy iskele sağolun cevaplarınız için.

xbox alacaksan kadıköyde ne işin var eminönüne kadar gitmişken doğubanka uğra ordan al fiyatlar aynıdır. boşu boşuna karşıya geçmene gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

quote:

quote:

xbox alacaksan kadıköyde ne işin var eminönüne kadar gitmişken doğubanka uğra ordan al fiyatlar aynıdır. boşu boşuna karşıya geçmene gerek yok.

Kahraman elektronik var oradan alıcam bir iki abime de aldık tanıdık o yüzden

• esenlerden metro ile otagara..otogardan metro uygun bi metrobüs durağına...ordanda metrobüs ile söğütlüçeşmeye kadar gidersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

esenlerden metro ile otagara..otogardan metro uygun bi metrobüs durağına...ordanda metrobüs ile söğütlüçeşmeye kadar gidersin

Sağol hocam ama bu kadar aktarma istemiyorum ya otobüsle eminönü ordan vapurla kadıköye gidebilirim değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat_60 -- 23 Nisan 2011; 1:41:35 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uzil

esenlerden metro ile otagara..otogardan metro uygun bi metrobüs durağına...ordanda metrobüs ile söğütlüçeşmeye kadar gidersin

Sağol hocam ama bu kadar aktarma istemiyorum ya otobüsle eminönü ordan vapurla kadıköye gidebilirim değil mi ?

aktarmalardada birinden inip 10 dk yürüme yapmıyorsun ya sonuçta..otogarda in 2 adım yürü diğerine..sonra uygun yerde in 2 adım yürü metrobüse..ama tabi sen bilirsin...

evet o şekildede gidersin..deniz havası almış olursun..gerçi bu soğukta

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.