quote:Orjinalden alıntı: barisbagis şaka yapılan eşşek, yapanda eşşolueşşek oluo ta kendisi desen güzel olcak....
yapılan iş eşşeklik çünkü eğer adam yapıyorsa eşşektir öbür keriz de mal mal bakıp yiyorsa o da eşşektir o yüzden ortada kimin eşşek olduğuna dair bi bilgi olmadığından ...(öff saçmaladım ne bilim ya)
ben "şaka yapan eşektir" den yana kullandım oyumu. zaten adı üzerinde, eşek şakası.... yani eşşeğin yaptığı şaka... nerden aklına geldi böyle bi konu açmak yaa, akşam akşam iyi güldüm...
quote:Orjinalden alıntı: Climanjaro ben "şaka yapan eşektir" den yana kullandım oyumu. zaten adı üzerinde, eşek şakası.... yani eşşeğin yaptığı şaka... nerden aklına geldi böyle bi konu açmak yaa, akşam akşam iyi güldüm... Birine şaka yapacağım da önce eşek şakası hakkında kamu oyu yoklaması yapıyorum.
quote: Birine şaka yapacağım da önce eşek şakası hakkında kamu oyu yoklaması yapıyorum içimden eşşek eşşektir demek geldi inan ama sana eşek demek istemiyorum hiç bi art niyetim yok bak kızma
quote:Orjinalden alıntı: Snaqe quote: Birine şaka yapacağım da önce eşek şakası hakkında kamu oyu yoklaması yapıyorum içimden eşşek eşşektir demek geldi inan ama sana eşek demek istemiyorum hiç bi art niyetim yok bak kızma Henüz yapılmış bir şaka yok, bu topiği okuduktan sonra, ve çıkan sonucu gördükten sonra, normal şaka yapmaya karar verdim