Şimdi Ara

ESED NOD 32 bİLGİSAYARDAN KALDIRAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
55.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarda Nod 32 yüklü Silip yerine başka bir virüs programı yüklemek istiyorum, yüklemek istediğim program uyarı veriyor. Önce Nod 32 'yi kaldır diye. Program ekle kaldırda yok. ayrıca netten araştırdığım kadarıyla aşağıdaki yöntemleri de denedim fayda etmedi, fikri olan vermı? Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

YÖNTEM 1
    --- bilgisayar güvenli kipte açılır
    --- c:\program files ve c:\program files\common files altındaki eset ve nod32 ile ilgili klasörler silinir
    --- başlat-çalıştır kısmına REGEDIT yazılıp registry editor çalıştırılır. ordan HKEY_CURRENT_USER ve HKEY_LOCAL_MACHINE altındaki SOFTWARE altında eset ve nod32 ile ilgili klasörler silinir
    --- başlat-çalıştır kısmına SERVICES.MSC yazılp servisler listesi çalıştırılır. eset ve nod32 ile ilgili olan servisler tıklanır ve başlangıç şekli DISABLE edilir
    --- başlat-çalıştır kısmına MSCONFIG yazılıp sistem ayarları çalıştırılır.. ordan STARTUP kısmına gidilir ve eset ve nod32 ile ilgili satırların başındaki işaretler kaldırılır
    --- sonra pc kapatılıp açılır ,umarım faydalı olur.

YÖNTEM 2
    diyelimki bir program yüklediniz ve bunu program files den sildiniz!! bunun sonucunda Denetim Masası / Program Ekle-Kaldır da o programı kaldırmaya çalıştığınızda kalkmaz. Bunun için ne yapmalısınız tweakui yardımcı programı kullanarak silebilirsiniz .eğer bu programda Yoksa Başlat/Çalıştır/Regedit i çalıştırın

1- HKEY_LOCAL_MACHINE 'i yanındaki + yı tıklayın açılan listeden
    2- Software 'i açın, burdan
    3- Microsoft 'u açın
    4- Windows 'u açın
    5- CurrentVersion 'u açın
    6- Uninstall' ı açın
    Bilgisayarım \HKEY_LOCAL_MACHINE\ Software\ Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Uninstall
    Burada Program-Ekle kaldır daki listeyi göreceksiniz. Listeden kaldıramadıklarınızı DEL tuşuna basarak silin.böylece ekle kaldırda silinmeyen programlar yok olur.."

• Buradaki indirdiğiniz nod32 uninstall programı ile güvenli modda çalıştırdığınız bilgisayarınızdan kaldırabilirsiniz.

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeYYaH-1 -- 16 Aralık 2009; 19:20:01 >
  • Unlocker derdine çözüm olabilir.Silinmeyen dosyaları silebilirsin.Nedeni bilgisayarında bulunan bir virüsten kaynaklanabilir.Dikkatli ol.
  • Cevaplarınız için teşekkürler, kendim yapamadım başka bir arkadaş halletti. Bilgisayarda virüs varmış gerçekten ama bundan dolayı sorun olup olmadığı belli değil. Şu an her şey normal.
  • arkadaşlar bu soruna cevabı şu linkten indireceğiniz yazılımla bulabilirsiniz:
    www.patronforum.com
    antivirüs yazılımı kaldırma temizleme araçları virüs programı kaldırma
    http://www.patronforum.com/forum/showthread.php?tid=18339
  • ben 1 aydır kaldramadım eset içinde yazılar olmadan çalışıyor vürüs programı yüklenmiyor kaldırılmıyor

bi el atın yardım edin
  • Eski bir konuyu canlandırmışsınız.

Sorunuza gelince:

Öncelikle sisteminizde virüs olabilir.
    Hiren's boot Cd indirin. Bu CD ile sistemi mini xp seçerek açın. CD içerisindeki antivirüs yazılımları ile ya da kurulum gerektirmeyen indirdiğiniz başka antivirüsler ile sistemi taratın.

Herhangi bir virüs bulamaz iseniz güvenli modda açın ve nod32 removal (önceki mesajımda linki var ve hala geçerli ) ile kaldırmayı deneyin. Sorunla karşılaşırsanız da yaptığınız işlemleri de yazarak tekrar mesaj yazın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hkngzr kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayıt defterinde işlem yaparak yazılımı kaldırmaya çalışmak risklidir. Aşağıdaki bağlantıya göre güvenli kaldırma yapabilirsiniz:
    https://support.eset.com/kb2289/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.