Bildirim
erzurum nasıl bi yerdir dostlar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Uzakdoğu'da soğuk bir memleket
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bitlikarınca
Uzakdoğu'da soğuk bir memleket
soğuk olduğunu az çok biliyorum dostum bana detay lazım biraz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Memleketim ama hic gitmedim. Insani milliyetcidir genelde iklime ters olarak sicak insanlardir ama garip tipler de cikmiyor degil.
Iklimi gercekten cok soguk kışın -35 leri görüyor.
Atatürk un kampus cok buyuk diye duymuştum.
Kısın aktivite olarak palandoken var.
Çok çay icer insanı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D37FC5D75 -- 12 Temmuz 2014; 3:19:10 >
Memleketimdir kendisi
Memleketimdir. Eskiden olsaydı pek tavsiye etmezdim ama şuan ciddi ciddi öneririm. Çok gelişmiş yerleri mevcut. Yani doğu illeriyle pek kıyaslanmaz. Yerli halkı biraz muhafazakardır.
quote:
Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.
Memleketimdir kendisi
şehir genel olarak nasıl bi özet geçsen çok makbule geçer üstad.
Erzurumluyum. Daha önce gitmişliğim var, anlatayım sana. Erkek kesim genelde aceleci ve gergindir. Kadınlar evlendikten sonra hantallaşır. Zaten bir gözden geçirsen etrafı erkekler genelde zayıf, kadınlar iri olur. Komşuya hava atma işleri de vardır bazı yerlerde. Evde misafir yokken az tüketilir yiyecekler, misafir varken han olur. Ortam biraz tutucudur tabiki de. Sakın oralarda hayata değişik bakış açıların varsa çok göze batacak şekilde belirtme. Mesela "Kürtler de insan aslında yazık onlara da, İslam da çok saçma, Allah da yok, faşistler sizi, koyunlar sizi..." tarzı şeyleri kullanma. AKPli çoğunluk. Ancak Fetullah Gülen de Erzurum'dan çıktığı için sevilir. Daha fazla sorun olursa bildiğim kadarını anlatırım gene. Saygılar.
Ek: Belediye iyi çalışıyor tahminimce. Bir de şehir planlaması iyi gibi geldi bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonal Sosyalist -- 12 Temmuz 2014; 3:27:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: fakir misin nesin defol
quote:
Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.
Memleketimdir kendisi
şehir genel olarak nasıl bi özet geçsen çok makbule geçer üstad.
Hocam ben sadece yazın gittiğim ve erzurumun köyüne gittiğim içim yorum yapamayacağım
quote:
Orijinalden alıntı: blackhawk25
quote:
Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist
Erzurumluyum. Daha önce gitmişliğim var, anlatayım sana. Erkek kesim genelde aceleci ve gergindir. Kadınlar evlendikten sonra hantallaşır. Zaten bir gözden geçirsen etrafı erkekler genelde zayıf, kadınlar iri olur. Komşuya hava atma işleri de vardır bazı yerlerde. Evde misafir yokken az tüketilir yiyecekler, misafir varken han olur. Ortam biraz tutucudur tabiki de. Sakın oralarda hayata değişik bakış açıların varsa çok göze batacak şekilde belirtme. Mesela "Kürtler de insan aslında yazık onlara da, İslam da çok saçma, Allah da yok, faşistler sizi, koyunlar sizi..." tarzı şeyleri kullanma. AKPli çoğunluk. Ancak Fetullah Gülen de Erzurum'dan çıktığı için sevilir. Daha fazla sorun olursa bildiğim kadarını anlatırım gene. Saygılar.
Ek: Belediye iyi çalışıyor tahminimce. Bir de şehir planlaması iyi gibi geldi bana.
sen ne diyon la değisik tamamen saçmalamaşsın k.b.
Adam bilgi istemiş ben de verdim. Bir hata varsa göster de düzelteyim. Kek kek cümleler kurma bana.
-
Pmden yardımcı olabilirm
FETTOSSUN memleketi. Gerisini sen dusun.
quote:
quote:
quote:
quote:
sen ne diyon la değisik tamamen saçmalamaşsın k.b.
Adam bilgi istemiş ben de verdim. Bir hata varsa göster de düzelteyim. Kek kek cümleler kurma bana.
adam şehri üniversiteyi sormus sen gitmis insanlardan bahsediyon bize ne insanlarından
quote:
nasıl bi yerdir erzurum ?
Hasta mısın birader? Sanki sana yazmışım gibi bir de "bize ne?" diyorsun.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: brhmrsln
meraba bende erzurumluyum.
tıp okumak için kanımca her yere gidilir ama çok berbat bi yer istemiyorsan erzurum u tercih et hem üniversite eğitimi iyi diyebilirim. eğer istanbul izmir gibi yerlerde oturuyorsan oralar ile erzurum arasında sık sık uçuş vardır ama mesela cevre illere aktararak gidersin ulaşım acısından iyi yani. fettullah gülen erzurum lu diyip gözünü korkutmuşlar, tuba büyüküstün, acun, vildan atasever, mehmet aslan erzurumludur. tipler iyidir yani. şehirde alevi sünni türk kürt diğer doğu illerine oranla daha rahat yaşar diye tahmin ediyorum. dadaş diyarı insana iyi davranırlar. izmirden üniverdite hocam araştırma yapmaya gitmişti ve yardımseverliklerine hayran kalmıştı. il nüfusu 1, 1.5 milyon var sanırım. tanıtım yazısı gibi oldu:) hangi şehirdensin?
merhaba dostum :) gaziantep'te yaşıyorum. burası bi istanbul ankara olmasa da sosyal açıdan iyi bi şehir. insan sıkılmıyor yani. erzurum'un yanında tıp gelen bazı karadeniz şehirleri de var ama atatürk üni. içlerinde en iyisi galiba.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kampüs oldukça büyük, merkezde. Bunun haricinde 2 şeye dikkat etmen lazım:
1.si: Soğuğu ve ayazı.
2.si: Trafik kurallarına çok fazla riayet edilmiyor. -
erzurum'da mhp'li olmak aşırılık olarak görülüyor. solcuları sen düşün.
berbat bir şehir, işin esnafa düşmesin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X