Şimdi Ara

Erzurum'dan Batum'a nasıl giderim ne yaparım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2 gün Batum'a geçicem Doğu ekspresi ile Erzurum sonda oradan Batum oradan da İstanbul'a dönücem 4-5 gün kısa bir tatil kafa dinleme diyelim :)

Ama asıl sormak istediğim Erzurum'dan Batum'a otobüs varmı nasıl geçerim ücreti nedir batımda ne yaparım bi yardım edecek olan varsa sevinirim :)

İyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe.1905se -- 15 Şubat 2017; 12:59:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadas kimse mi görmedi

• sehir kucuk 2 saate biter yurume hatta fazla bile

botanik gereksiz agac iste gormene gerek yok

sarap mahzenleri hostur tatmak istemiyorsan oralarida salla

gonio kaleside zaman uzasin diye gosteriyorlar pek bi dalgasi yok

les turki asyali karilarla 1000 liraya yakin masraf yapip yatmk yanii tek artin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren -- 15 Şubat 2017; 13:3:54 >
  • Metro turizme bir sor heryerden geçen bi otobüsü vardı en son . Onun harici rizeye falan gidersen , rizeden hergün arabası var sarp sınır kapısına. Diğer arkadaşın yorumlarına katılmıyorum . Sıcakkanlı insanı , değişik lezzetleri var. Bizimle çok uyuşmaz yemekleri ama Batum bu aralar çok canlı değildir. Onun yerine 300-400 km uzaklıkta olan başkent tiflise geç orda 2-3 gün gez derim . Onunda batumdan otobüsü 15 lari idi . En son 80 lari 100 tl idi . Geçen yaz en azından . Onun haricinde karadeniz şartları zaten hazırlıklıklı olun yağmura falan . İçkiler zaten sudan ucuz , yemek kültürü farklı ama hamur işi olan haçapuri ile bile 2 gün geçirirsniiz sıkıntı olmaz . Onun haricinde de tifliste gece biraz takılın zaten dil sıkıntısı çok çekmezsiniz 3 insandan 1 i Türkçeyi çat pat bilir konuşur. Kimseyi dinlemeyin ve kesinlikle görün derim
  • az daha bekle kars-tiflis-bakü demir yolu açılıyor. onla gidersin :d
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mudanya' ya nasıl giderim ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.