Şimdi Ara

erzurum bursa uzun yol tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi geceler herkese. 3 aylık şoförüm. toplamda 7000 km yol yaptım. Allah'ın izniyle bir arkadaşla beraber bayram için eruzurmdan istanbul'a gideceğiz ( bursa'dan vapurlar geçeceğim). istanbuldan erzuruma gelirken bolu - çorum - amasya yolunu kullanmıştık. bursaya giderken ankara üzerinden mi gitsek daha rahat olur yoksa amasya- bolu üzerinden mi ? yol durumu yoğunluk yolların kalitesi açısından ne farkları var ? bir de dediğim gibi ilk defa bu kadar uzun yol tecrübem olacak daha önce karadeniz turunda kars-artvin-trabzon-erzurum-kars 1200 km yi 3 günde yapmıştım geze geze. ama ilk defa böyle tek soluklu uzun bir yola çıkacağım. tecrübeli abilerimin tavsiyelerine açığım. araç 1.4 otomatik 2016 corsa. herkese şimdiden teşekkürler. erzurum bursa uzun yol tavsiyeleri

• Ankara yolunu kullanmanız daha iyi olur. Daha konforlu ve daha düzlük alanlardan geçen ana yollar üzerinden yolculuk yapmış olursunuz.
  • coskunserce kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum hocama :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi de benzer yollar fakat Bolu üzerinden gidersen Osmancıkta 50 km/h yi geçme. Heryer radar dolu. Ankara üzerinden gidersen de Merzifonda dikkatli ol.
  • scorpion9 kullanıcısına yanıt
    hocam ankara yolu merzifon ? amasya üzerinden giderseniz demek istediniz herhalde ? çok teşekkürler mesajınız için
  • Neden bursadan geçiyorsunuz onu anlamadım feribotla. Bayramda kalabalık olur.

Ortadaki yol gayet güzel. Yukarıdaki yol çok keyifsiz daha bozuk. Ben ortadan giderim şahsen.

Ankaradan otobandan direk istanbula bağlayıp devam edin. Ama bu seyehati bayram tatilinde olacaksa perişan olacaksınız istanbuldan neredeyse duzceye kadar trafik oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • raiser34 R kullanıcısına yanıt
    Aynen amasya merzifon bir süre sonra ankaraya bağlayacak sizi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul - Biga En Kısa Yol
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bozak07 kullanıcısına yanıt
    arkadaşı bursada bırakıp feribotla devam edeceğim hocam o yüzden : )
  • raiser34 R kullanıcısına yanıt
    Doğrudur dostum Allah yardımcın olsun şuan o yolu yapmayı hiç istemezdim. O güzergahtan yıllarca vana gittim geldim tiksindim

• bozak07 kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun aga. Heves oluştu biraz da ilk defa kendi sorumluluğumda çıkacağım bu kadar uzun yola.Allah kimselere kaza bela vermesin.

• Erzincan Yozgat Eskişehir yolunu kullanın. Erzincan çıkışı ve Sivas girişinde radarlar oluyor ve genelde Ankara'ya kadar pek radar olmuyor. Bir de Ankara Eskişehir arasında yoğun radarlar var.

İyi yolculuklar
  • Bende erzurum da gorev yaptim. Bursaya cok gidip geldim. Dere yolu denilen yol biraz yavas yani Erzincan, Refahiye, Suşehri, Reşadiye, Erbaa, merzifon, Osmancık diye gider. Siz Refahiye den sonra Sivas istikametine dönün. Kizildag i asip sivas a oradan Yozgat, Ankara yapin Eskisehir yolundan Bursa yapin. Gecen hafta dere yolunu kullanarak Merzifon a geldim. Yollar bozuk malum Tır lar bu yolu cok kullaniyor haliyle fyolda cok fazla hiz yapamiyorsunuz ayrica yollarda cukurlar var. Amasya girisinde her daim radar var ayrica osmancik ta kule radarlar var bilginize

• bayhakan kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler bilgiler için. dediğiniz yolu kullanacağım. ankarada da arkadaşlarda mola veririz 1-2 saat iyi olur bizim için de.
  • Bende bu hafta sonu bursa dan erzincana gececegim ama yolu uzatmak pahasina bile dere yolunu kullanacagim gecerken bir bolu dagini tirmanacagim bir durur dagda kafa dinleriz pesine devam ederiz yola dereyolu benim icin candir gerisi heyecandir. Bir tek kule radarlar sikintili onuda geceye getirecegim nasipse.

• Erzincan Sivas ve Sivas Yozgat arası sıkılır siniz. Ama diğer yoldan iyidir. Erzurum Erzincan arasına dikkat edin dere yoluna gerisi iyi. Allah yolunuzu açık etsin

• Karadeniz sahil yoluna inip direk istanbula geçin bence. senede 3 defa o yolu kullanıyorum. Boldu dağı yokuşu ve bolaman yokuşları dışında bir zor yanı yoktu. Oralarada tünel yapıldı 6-7 sene önce ama eski yolu tercih ediyorum manzarası daha güzel :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.