Şimdi Ara

ERTELENME MUHABBETİ PERŞEMBE BİTSİN ARTIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PERŞEMBE durum sorulacakmış sorulmadıysa bile yarından sonra bişey çıkmaz bitirin artık bu tartışmayı

Ayrıca ;

-Turizm kısıtlamaları açılacaksa nasıl açılacak bunlar da tartışılacakmış eğer turizm temmuz ayı için sıkıntılı geçeceğini düşünürler ise büyük ihtimal ertelenir

Bekleyip göreceğiz benim yine beklentim ertelenmemesi yönünde fakat erken seçim iddiaları da var kaç gün geçti hala tag gündemde reis r yaparsa da şaşırılacak bir durum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 26 Mayıs 2020; 22:26:58 >

• Biz muhabbeti yanlış anlamış da olabilir bu arada belki sınav için maske konuşulacak
  • Koskoca cumhurbaşkanı öyle şeylerle uğraşmaz büyük ihtimal. Ya gençler rahat olsun diyip sonunda tarihi kesinleştirir ya da erteler bence.
  • Benim reisim R yapmaz. Reisim hakkında düzgün konuş sınav Haziran'da olacak. Kudurun. Tembel herifler. Reis her zaman turizmcilerin, ülkeye para kazandıranın ve dersine çalışanın yanındadır. Tembellik edip yatanın değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graphic Violence -- 26 Mayıs 2020; 21:22:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Graphic Violence G kullanıcısına yanıt
    aynen moruq tembeller istemiyor 7/24 twittte
  • Boşver işte hepsi elendi biz çalışmamıza bakalım.

• Hocam Perşembe Günü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu finalleri ne yapacağız
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yarının ne özelliği var kabine toplantısı mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • khomyuk K kullanıcısına yanıt
    ben bugün çarşamba sanıyordum benim hatam perşembe toplantı hocam
  • Ertelenmesin artık bu tarih iyi temmuzda sınava girmek istemiyorum kıçımı devirim yatıp oyun oynamak istiyorum bitsin yeter ki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.