Şimdi Ara

Ertansinanşahin fizik özel ders elektrik alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekektrik devre elemanlarını yapamıyorum ve özel ders almak istiyorum 18tl ne düşünüyorsunuz alan varsa veya bilen fikirlerinizi merak ediyorum tyt 95+ ayt 65+

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• Up

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • size sormuş arkadaşımız :)
  • söyle diyim ben youtube essden bitirmiştim cok iyiydi yani ordan ogrenince her türlü sbyi parcaladım az cok ama eğer anlamazsan al derim cünkü ytbdeki iyiyse herhalde sitesindeki daha kalitelidir ben beğenmiştim sahsen ücretsizini
  • hocam çok sıkıntılıysan al bence ertan hocanın çözdüğü yola alışınca daha kolay gelmeye başladı konu bana. başlarda baya sıkıntı çekiyordum genel olarak fiziğim sıkıntılıydı zaten de:D hem anlamadığın yerleri sorabilmen youtube videolarına göre baya avantajlı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞLAR HEMEN ESS ALIYORSUNUZ BAK COKEMELLİ SINACDA ÇIKACAK SORULARI VERİYORUZ ( HOCAM BU KADAR ÖVDÜM EGER 2 DERS HEDİYE ETMEZSENİZ ÖVGÜLERİMİ GERİ ALIYORUM @ertansinansahin ( Optik ve elektrik olursa iyi olur ;) )
  • evet?:D

• ertansinansahin kullanıcısına yanıt
    Hocam aldım çok da memnun kaldım teşekkürler dairesel hareketi de dinleyeceğim sizden :)

• O derse 18 tl verilmez boşver. Aç umut öncülü dinle her türlü yaparsın. Ben 10. sınıfta umut öncülden çalışmıştım hala yapabiliyorum

Not: Esş nin dersinede baktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theiceman07 -- 28 Nisan 2020; 15:34:25 >
  • Evet hocam fizikten tek kaçırdığım soru o garip bir şekilde ama halledeceğim inşallah :)

• bencede para vermenek daha mantıklı ama anlamıyorsan bilemicem hele cembersele hiç para verilmez . en basit konulardan biri ac ytbden izle youtube ess cemberselleride ordan halletmistim onuda iyi anlatmıştı :D ama elektrigi berbat kötü geldi bana ondan uzak dur tyt kısmı hariç ayt elektrik kısmı ıcın diyorum
  • theiceman07 kullanıcısına yanıt
    Umut öncülün ders anlatımı da çok güzel ama elektrik devre elemanları baya eskide kaldı 2015 yılından kalma

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.