Şimdi Ara

Ersun Yanal Trabzonspor'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.ligtv.com.tr/haber/bomba-trabzonspor-yeni-hocasi-o

Spor gündemi bu haberle sarsılacak. Trabzonspor, Ersun Yanal ile her konuda anlaşmaya vardı. Bordo mavili yönetimin Vahid Halilhodzic ile yolları ayırdıktan sonra resmi açıklamayı yapmayı yapması bekleniyor.

• Çok mantıklı karar olur trabzon için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kötü karar.Adama 3 ay sabredilecek diye geldi 2 günde kovacan mı? Ersun Yanal iyi tercih orası ayrı meselede adamı şimdi tazminatla kovmak hiç akıllı iş değil.
  • Abovvv liğe renk gelecek

•  Ersun Yanal Trabzonspor'da

Varsa böyle bir şey ayıp etmiş. İmzalardan temizleyin arkadaşlar bu adamın resimlerini, sözlerini falan.
  • Her maçta stadı Ersun Yanal diye inleten elemanlar; Rizespor maçında da aynı tezahuratları yapmayan en adi olsunmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkedios

Varsa böyle bir şey ayıp etmiş. İmzalardan temizleyin arkadaşlar bu adamın resimlerini, sözlerini falan.

yahu adam şampiyon yaptı eyvallah ama adamı ilahlaştırdılar resmen

takım 3 temmuzdan beri şampiyon olamadı kendini kanıtlamak istiyordu + tek kulvarda gitti türkiye kupasında bile ilk maçtan elendi kimse bir şey demedi

tamam iyi hoca eyvallahda ilah gibi davranmayın şu adama lütfen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden mi Ersun Yanal ?
    7 yıl önce açıldı
    Florya'da Fatih Terim Sesleri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

kötü karar.Adama 3 ay sabredilecek diye geldi 2 günde kovacan mı? Ersun Yanal iyi tercih orası ayrı meselede adamı şimdi tazminatla kovmak hiç akıllı iş değil.

Hocam Vahid halilhodzic'in Trabzonspor performansını yakından izlediniz mi ? Açıkçası ben Trabzonspor çok transfer yapınca ve Vahid halilhodzic gelince takip ettim.

Adeta gönderilmek için elinden geleni yaptı hocam, geleli daha ne kadar oldu kaçıncı kez saha dışına gönderiliyor, Sürekli negatif ve egoist açıklamalar yaptı, İstikrarsız ve sürekli sürpriz 11'ler denedi.

Bu negatif durumları dahada sayabilirim. Bence doğru karar verildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

kötü karar.Adama 3 ay sabredilecek diye geldi 2 günde kovacan mı? Ersun Yanal iyi tercih orası ayrı meselede adamı şimdi tazminatla kovmak hiç akıllı iş değil.

Hocam Vahid halilhodzic'in Trabzonspor performansını yakından izlediniz mi ? Açıkçası ben Trabzonspor çok transfer yapınca ve Vahid halilhodzic gelince takip ettim.

Adeta gönderilmek için elinden geleni yaptı hocam, geleli daha ne kadar oldu kaçıncı kez saha dışına gönderiliyor, Sürekli negatif ve egoist açıklamalar yaptı, İstikrarsız ve sürekli sürpriz 11'ler denedi.

bugün gene mi tribüne gönderildi? maçlarını hiç izlemedim ama takım baştan aşağıya yenilenmiş sabredilmesi gerekirdi.8 tane yabancı oyuncunun hepside kaliteli bence güzel transferler yaptılar.Ama yabancı kontenjanı yüzünden yerliler vasat.Serdal gürler falan oynuyor,Özer hurmacı falan bunlar küme düşecek takımların oyuncuları.

• halilodzic gitmek istediğini sürekli dile getiriyordu. oyuncularını bir kaç defa medya önüne attı. bu 3. ya da 4. sahadan atılışı. halil hoca on numara yabancılar getirdi. ersun yanal da kaymağını yer.
    bu karara üzüldüm çünkü ersun yanal ı bizim takımda görmek isterdim. pran delli etti bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natalie D.

quote:

takım 3 temmuzdan beri şampiyon olamadı kendini kanıtlamak istiyordu + tek kulvarda gitti türkiye kupasında bile ilk maçtan elendi kimse bir şey demedi

Beni başkasıyla karıştırıyorsun herhalde hocam. Ben hiçbir zaman o derece övmedim Ersun'u. Her zamanda Avrupa'da onunla başarılı olamayacağımız söylemişimdir. Ama İsmail'den iyi bir seçenek olduğu açıkça ortada.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Natalie D.

quote:

Beni başkasıyla karıştırıyorsun herhalde hocam. Ben hiçbir zaman o derece övmedim Ersun'u. Her zamanda Avrupa'da onunla başarılı olamayacağımız söylemişimdir. Ama İsmail'den iyi bir seçenek olduğu açıkça ortada.

hocam senin mesajı görünce genel yazıyım dedim de sana yazmış gibi oldum kusura bakma

valla açıkcası Aziz yıldırım oldukça Ersun,İsmail pek fark etmiyor benim için

• Gs Ts yi altyapı gibi kullanıyor.
    Ts de Fb'yi taklit ediyor gibi bir izlenim var bende.
  • Neyse biz ts ile oynadik onlar dusunsum

• fenerbahçe tarihinin en rahat şampiyonluğunu kazanmanın cezası olarak kovuldu. başarılar diliyorum ersun hoca'ya. umarım bizim bilmediğimiz kıymeti ts bilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • klasik bi liseli sözü olucak ama ;

oo ersun yanal'mı alırım bi dal
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

bugün gene mi tribüne gönderildi? maçlarını hiç izlemedim ama takım baştan aşağıya yenilenmiş sabredilmesi gerekirdi.8 tane yabancı oyuncunun hepside kaliteli bence güzel transferler yaptılar.Ama yabancı kontenjanı yüzünden yerliler vasat.Serdal gürler falan oynuyor,Özer hurmacı falan bunlar küme düşecek takımların oyuncuları.

Gene gönderildi. Maçı saha kenarından net göremiyormuş sürekli çıkarttırıyor kendini.

• Trabzon ersun hocadan sonra düşüşe geçiyor..
  • Hayırlı olsun.
  • Trabzonuda bitirme operasyonu sene sonu Trabzon ersunu kovar. Önümüzdeki sene yine fenerin başına geçer. Önümüzdeki sene başı alıntılayın

Ahmet çakar vol.2

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.