Şimdi Ara

ERSUN YANAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim gözümde yıldız teknik direktördür.

Şu anda gurur kaynağımda kendisidir. Şampiyon olan kadro değil Ersun Yanal'ın takımıdır. Bu benim takımım değil diyenlere benzemdiği gibi çok daha efendi bir adam olduğunu "Biz 24 kişilik bir takımız" diyerek ortaya koymuştur.

An itibariyle 30 yıllık hayatımda Fenerbahçe'de gördüğüm en yıldızı parlak teknik adamdır.

Ve de en önemlisi "adam"dır.

İşi gücü futboldur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mucha

Benim gözümde yıldız teknik direktördür.

Şu anda gurur kaynağımda kendisidir. Şampiyon olan kadro değil Ersun Yanal'ın takımıdır. Bu benim takımım değil diyenlere benzemdiği gibi çok daha efendi bir adam olduğunu "Biz 24 kişilik bir takımız" diyerek ortaya koymuştur.

An itibariyle 30 yıllık hayatımda Fenerbahçe'de gördüğüm en yıldızı parlak teknik adamdır.

İşi gücü futboldur.

Eğer transferler konusunda büyük hatalar yapmaz,taktiğini geliştirir ve stabil olarak takımını şampiyonlar liginde gruptan çıkarırsa(çok pis gelecek kuralar dışında) bende senin gibi düşünücem.

Çünkü bu sene rakiplerimiz biraz zor durumdaydı.

• Ersun Yanal başarılıdır. Ancak son 30 yılın en iyisi demek için çok erken.

ŞL için Zico, lig için Veselinovic derim.
  •  ERSUN YANAL

• quote:

Orijinalden alıntı: Enion

ERSUN YANAL

Her yere yakışıyor şu fotoğraf
  • Adam dünyanın en iyi teknik direktörü olmayabilir belki fakat ne yaptigini bilen ve elindeki kadrodan maksimum verim almaya calisan bir teknik direktor. Keske bizimkilerde sirf unlu diye mancini gibi tipleri degil de görevini layigiyla yerine getirecek bir td ile anlassaydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

quote:

Orijinalden alıntı: mucha

Benim gözümde yıldız teknik direktördür.

İşi gücü futboldur.

Eğer transferler konusunda büyük hatalar yapmaz,taktiğini geliştirir ve stabil olarak takımını şampiyonlar liginde gruptan çıkarırsa(çok pis gelecek kuralar dışında) bende senin gibi düşünücem.

Çünkü bu sene rakiplerimiz biraz zor durumdaydı.

Gs'nin neresi zor durumdaydı hocam,transfere 40 milyon euro harcamışlar.Fatih Terim'in gitmesi olayını diyorsan sezonbaşı Fatih Terim varken de gs iyi gitmiyordu 5 haftada 6 puanı vardı gs'nin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden mi Ersun Yanal ?
    7 yıl önce açıldı
    FATİH TERİM HAVALARDA!
    7 yıl önce açıldı
    Mancini: Terim efsane
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ersun hoca başarılımıdır evet caner i sol bek oynatmasi takima hucum yaptirip rakibi baski altina almasi falan güzel ama sanki topun ileriye aktarilmasi pek organize olmuyor diye düşünüyorum ne kadar iyi td olduğunu avrupada görürüz.

Her ne kadar atak oyunu geliştiremediysede bu takimin kadro kalitesi olarak mimari aykut hocadir.

• Benim korkum, bu adamı göndermesi olur bizim yönetimin. Gayet güzel götürüyor işini.
  • "Biz şampiyon olacağız, diğerleri sıralamayı belirlesin"

Şu söz 19. şampiyonluk için T-shirt yapılmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: semiz-manço

"Biz şampiyon olacağız, diğerleri sıralamayı belirlesin"

Şu söz 19. şampiyonluk için T-shirt yapılmalı

aynen ha adam lig başladığından beri aynı şeyi söylüyordu son 5 hafta en yakın rakiple 12 puan fark var
  • Ersun hocayı iyi mi kötümü tartmak için bi avrupa macerası olması lazım fenerbahçe ile o zaman birşey söyleyebiliriz lig için yeterli bi hoca ama avrupa için birşey söylemek zor daha ilk senesi bunu da göz önünde bulundurmak lazım fakat adamın bir duruşu var Allah için karizmatik kendine özgüveni olan bir hoca bence taraftar olarak camia olarak elimizde tutmamız lazım..
  • Daha Gençlerbirliği döneminde FB tribünleri Ersun Yanal diye bağırırken ben de TV başında kendilerine eşlik ediyordum.

Ne olursa olsun Türk futbolunda hak ettiği değeri bulamayan bir hocadır. Er yada geç hak ettiği o başarıyı bizimle yakaladı ve Aziz Yıldırım'ın Aykut Kocaman'a gösterdiği sabrı sürdürmesi halinde devamı da gelecektir.

Zamanında paralel yapının Torino'lu için harcadığı adam gibi adamdır Ersun Yanal.
  • Efendiligiyle, durusuyla, karizmasiyla ADAM.

Bilici de seviyorum. Ersun hoca bizde Bilic Besiktasta devam eder umarim.

• Bu sene gerek birçok oyuncunun performansını yükseltmesiyle,gerek özlediğimiz hücum futbolunu tam olmasa da yansıtabilmeyi başarmış olmasıyla,gerek sezon başından beri takıma ve kendisine duyduğu güvenle bence Fenerbahçe gibi büyük bir takımın yönetiminin altından kalkmayı başardı.Ersun hocayla takımımızı Avrupa'da da görmek istiyorum,en azından kendisi bu takıma Avrupa'da boy gösterme şansını hak ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.