Ersan Gülüm: Resmen 4 forvetle oynadılar. Orta sahada yardım etti. Takım olarak iyi oynadılar. Takımda kimse kime pas atacağını bilmiyor.
Bugün hiç kimse kazanmak istemedi. Çok kötü oynadık. Bu takım oyunu. Arkadaşlar birbirlerine yardım etmezse kazanamazsınız
Ersan gülüm:benim mevkim sol bek değil,o mevki benden daha iyi olacak arkadaşlar var ama hocamız beni orada oynatırsa sonuc böyle olur.
Benim mevkim sol bek değil ama elimden geleni yapmaya çalıştım. Sakattım uzun süredir kendime yeni yeni geliyorum. Arkadaşlar yardım etmezse ben orada yalnız kalırsam. Görüyorsunuz zaten."
Adam sonuna kadar haklı.Koskoca Beşiktaş FM efsanesi Quaresma'nın ve onun saz arkadaşlarının oyuncağı olmamalı.
Beşiktaş'lı arkadaşlarım alınmasın ama Ersan sonuna kadar haklı.Bu sadece bu maç için değil genel görüşümdür.
#konusveicinibosaltersan
Quaresmanın ne suçu var arkadaş hemen adama yükleniliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: baris01
Galatasaray maçını izledin mi geçen haftaki ?
quote:
Orijinalden alıntı: f_the_answer
quote:
Geniş özetini izledim 1. golün asistini yapmış 2. golün ortasını açmış.Yapması gerekeni yapmış adam,böyle adamları kullanmakdır önemli olan bütün takım dökülüyor suçlu Quersma olur mu öyle şey.
quote:
quote:
quote:
Geniş özetini izledim 1. golün asistini yapmış 2. golün ortasını açmış.Yapması gerekeni yapmış adam,böyle adamları kullanmakdır önemli olan bütün takım dökülüyor suçlu Quersma olur mu öyle şey.
Bütün maç 2 kere olumlu şey yaptı.Özetten izlediğin için gördüklerin o kadar.
Bi ara sola gitti Eboue'yi geçemedi Simao'yu çektirtti oraya sola geçti Hakan Balta'yı geçmekten aciz adam.
Şimdi bana Hakan Balta milli takımın beki felan deme Galatasaray maçlarını kaçırmadan izliyorum
çoğu maç Muslera'yı rakip forvetten çok Hakan Balta'nın embesillikleri zorluyor.Bu adamı geçemedi.Çünkü oynamıyor.
Anlatmak istediğim de bu değil zaten.Bu takımın böyle olmasının nedeni q7.Adamı kimse istemiyor takımda.
Ersan Ernst bunu açıkca belirtiyorlar.Geçen hafta Ernst q7'ye maçta ayarı verdi.
Q7 Topla istediğini yapacak Necip ve Ernst onun pisliğini temizleyecek.Oldu başka ?
Şu takım düzelecekse önce q7 gidecek.
ben q7'yi çok destekledim zamanında ama adamın derdi futbol değil bu acıkca gözüküyor.
Forumda bir arkadaş vardı nickini hatırlamıyorum ama çok doğru konuşmuş Galatasaray UEFA Kupasını kazandığında takım olmuş bir takıma Hagiyi getirdi o zaman başarı üzerine başarı benim düşüncem beşiktaşın başarılı olması için
Gidecekler : Ekrem Dağ Ricardo Quaresma ( Para İçin ) Hugo Almeida( Para İçin ) Simao Sabrosa ( Oyun Adına Hiçbir Katkısı Yok )
Gelecekler :
James Troisi İvelin Popov
İlk 11 : Cenk Gönen
Roberto Hilbert Tomas Sivok Ersan Gülüm İsmail Köybaşı
Fabian Ernst Manuel Fernandes Necip Uysal James Troisi İvelin Popov
Forumda bir arkadaş vardı nickini hatırlamıyorum ama çok doğru konuşmuş Galatasaray UEFA Kupasını kazandığında takım olmuş bir takıma Hagiyi getirdi o zaman başarı üzerine başarı benim düşüncem beşiktaşın başarılı olması için
ben dediydim, o benim aynı yolu izlemek riskli olur. takımda büyük değişiklikler yapıp a2 takım oyuncularınıda artık as oyuncu yapmak ve kendini kanıtlamış bi ofansif orta saha getirmek gerekir. onu bulmak zor, düşüşte bi herif gerekir. benayoun falan gibi tabi bu çok mecaracı bi davranış olur ama fena fikir değil aslında
quote:
Orijinalden alıntı: Lawagolem
quote:
Orijinalden alıntı: ERROR !
ben dediydim, o benim aynı yolu izlemek riskli olur. takımda büyük değişiklikler yapıp a2 takım oyuncularınıda artık as oyuncu yapmak ve kendini kanıtlamış bi ofansif orta saha getirmek gerekir. onu bulmak zor, düşüşte bi herif gerekir. benayoun falan gibi tabi bu çok mecaracı bi davranış olur ama fena fikir değil aslında
Adam anlıyor futboldan Beşiktaşın alt yapısı şuan gerçekten berbat iyi olan oyuncuları da as takıma monte edemezsin. Hleb bence bu takıma çok iyi otururdu sen ne diyorsun ?
Hocam kadro yazmayla felan olcak işte değil o.
Önce kafayı değiştirmeniz lazım takım olarak.
Baltayı indirmeniz lazım.Giden gidecek.
Q7 Simao Ekrem Almeida Sidnei Edu hatta sevsemde BeBe
Mehmet Akyüz ve Alves oynamıyor.Bu adamların denenmesi lazım yoksa yolla.
Yedek sol bek yok.Takımda kadro derinliği yok.
Kadro olarak bizden daha iyisiniz belkide ama bizdeki oyuncularla sizdekileri ayıran bir şey var
Selçuk Urfalı Eboue Elmander...
Q7 Fernandes Almeida...
Profesyonellik...
işte bu yüzden biz 1. siz 4. sıradasınız.Profesyonel futbolcular ve disiplin.
Carvalhal'e kızabilirsiniz ama Beşiktaş Q7 yi öyle göklere çıkarttı ki Mou gelse Q7'ye dokunamaz artık.
Herkes isim vermeden Q7 yi işaret ediyor. Ernst Toraman şimdide Ersan.
quote:
quote:
quote:
quote:
Bi ara sola gitti Eboue'yi geçemedi Simao'yu çektirtti oraya sola geçti Hakan Balta'yı geçmekten aciz adam.
Şimdi bana Hakan Balta milli takımın beki felan deme Galatasaray maçlarını kaçırmadan izliyorum
çoğu maç Muslera'yı rakip forvetten çok Hakan Balta'nın embesillikleri zorluyor.Bu adamı geçemedi.Çünkü oynamıyor.
Anlatmak istediğim de bu değil zaten.Bu takımın böyle olmasının nedeni q7.Adamı kimse istemiyor takımda.
Ersan Ernst bunu açıkca belirtiyorlar.Geçen hafta Ernst q7'ye maçta ayarı verdi.
Q7 Topla istediğini yapacak Necip ve Ernst onun pisliğini temizleyecek.Oldu başka ?
ben q7'yi çok destekledim zamanında ama adamın derdi futbol değil bu acıkca gözüküyor.
Bütün Beşiktaş maçlarını izleyen biri olarak şunu diyorum,Q7 yoksa atak yok. Bu adam topu kaptırdığı için kızanlar,biraz sorumluluk alıp ileri oynasınlar,her maç topu Sivokdan alıp Egemen'e atan bir Ernst'in kimseye kızmaya hakkı yok,daha bugünkü Trabzon maçında sağ bek olarak oynayan Toraman'ın neler yaptığını gördük.
O zaman şöyle yapalım,Q7'de Toraman ve Ernst'e yetrince forvete destek vermiyorlar diye kızsın. Q7 geriye gelmiyorsa bunun çaresini bulması ve Q7'nin açığını kapatmasını bilecek olan Carlos'dur.
Ayrıca bu takıma disiplini getirmek yönetim ve teknik heyetin işidir..Bu tarz oyuncuları getirip ilgilenmezsen böyle olur.Takımın lideri belli değil,herkes asıp kesiyor..
Her ne kadar samimiyetini sevsem de,gram teknik bilgisi olmayan Carlos'un başa getirilmesi çok saçma.
Ligde burada olmamızın sebebide 3 hafta hakem hatalarıyla aldığımız 9 puan.
valla ersan çıkıp konuşacağına şunu söyle 2. golde kafa topuna çıkıyosun adam senden 15cm kısa çok rahat alıyosun kafa topunu 6pas'tasın be mübarek colmana nasılda güzel indiriyosun alda at diye bırak sivoka çarpmasa orda gene atamıcak trabzon cidden bugün beceriksizdi asıl mevkiin stoper eyvallah sen stoperde böyle kafa topları indir lisansını yırtarlar o pozisyona çıldırdım nedir bu abi ya
quote:
quote:
quote:
quote:
Hucum oyuncusu bir maç boyunca her seferinde bek oyuncusuna çalım atar diye bir şey yoktur.yeri gelir 2- 3 kere çalım atar ama işi bitirir.Q7 de böyle bir oyuncudur ha bu aralar sakatlıktan çıkması gerek takımın ligdeki iddasını kaybetmesi dolayısı ile gereksiz hareketleri olmuştur ama bunlar düzelir.Bjk takımının fark yaratan oyuncusu Q7 dir ve şu takımda sorgulanmaya ondan başlayıp biletini keserlerse hata yaparlar. Ersan takım arklarına laf atacağına kendine bakmalı 1. golde Burak ile beraber koşarken Burağın çok hafif bir müdalesi ile dengesini kaybediyor ve koşuyu bırakıyor,bırakdığı adamda topu bomboş kaleye yuvarlıyor.2. golde hatalı bir şekilde kafa topunu indiriyor gol oluyor.Galatasaray deplasmanda 2 gol atıp puan alınamıyorsa bu takımın defans hattı baştan ofsidedır. Bjk takımı bir şeyleri değiştirmeli buna katılıyorum ancak bu Q7 den başlamaz.
Kardeş iyi cesaretle konu açmışsın.Ben sadece futbol konuşmaya çalışsam da sanane kendi bölümüne git deyip kovanlar oluyor.
adam haklı tabi sonuna kadar görünen köy klavuz istemez. sırayla herkes üstü kapalı q7 yi işaret ediyor. kendini toparlaması lazım acilen.
quote:
Orijinalden alıntı: ERROR !
Gidecekler : Ekrem Dağ Ricardo Quaresma ( Para İçin ) Hugo Almeida( Para İçin ) Simao Sabrosa ( Oyun Adına Hiçbir Katkısı Yok )
Gelecekler :
James Troisi İvelin Popov
İlk 11 : Cenk Gönen
Roberto Hilbert Tomas Sivok Ersan Gülüm İsmail Köybaşı
Fabian Ernst Manuel Fernandes Necip Uysal James Troisi İvelin Popov
Mustafa Pektemek
İsmail Köybaşı'ndan sonrasını okumadım...
Şunu da eklemeden geçemeyeceğim. Quaresma bence işi gücü bıraksın, Fenerbahçe'nin maç videolarını ve o videolarda Stoch'u izlesin. Bir futbolcu nasıl bencil olmadan takım oyunu oynayarak takımın yıldızı olur, nasıl takdir edilir, nasıl daha az kasıp daha çok iş yapar öğrensin.
Ben futbolcu değilim ve Quaresma gibi bir futbolcuya da işini öğretecek değilim ama benim eleştirdiğim Q7'nin futbol yeteneği değil, bencilliği...
quote:
Orijinalden alıntı: _uMaY_
Şunu da eklemeden geçemeyeceğim. Quaresma bence işi gücü bıraksın, Fenerbahçe'nin maç videolarını ve o videolarda Stoch'u izlesin. Bir futbolcu nasıl bencil olmadan takım oyunu oynayarak takımın yıldızı olur, nasıl takdir edilir, nasıl daha az kasıp daha çok iş yapar öğrensin.
Ben futbolcu değilim ve Quaresma gibi bir futbolcuya da işini öğretecek değilim ama benim eleştirdiğim Q7'nin futbol yeteneği değil, bencilliği...
Stoch Arda Riera kaptırdığı toptan sonra geri koşuyorlar olcan vs vs vs
Ama q7'ye bakıyorsun adam nasıl olsa Necip ve Ernst koşuyor diye geri gelmiyor.
Yazdıklarında çok haklısın.Sorumluluğu sadece Avrupa maçlarında almaması gerek q7 nin
Sol bekte çok kötüydü dün. Kimsenin ondan bindirme yapmasını beklediğini sanmıyorum ama bence iyi bir savunmacı bek pozisyonlarında da idare edebilmeli. Tabi bu söylediğim nispeten çabuk oyuncular için geçerli yoksa Sidnei idare edemez mesela bek pozisyonunda.
Bunun dışında Fernandes ve Ernst dışındaki yabancı oyuncular hiçbir sorumluluk almıyorlar ve bu halleriyle Beşiktaşda oynayabilecek düzeyde değiller.