Şimdi Ara

(Errinyes) Pk Video Xigennon !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alın doya doya izleyin burda kendisi hacklenmişti geri aldı itemleri pek sağlam değil bu kapıştıkları adamların coğu +74 ARtık siz karar verin İyi seyirler
    http://www.youtube.com/watch?v=Ct9TrhTS5mE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGu4rdian -- 10 Şubat 2007; 12:48:08 >

• Yokmu yorum yazıcak
  • Enişten Eski Minörcülerden Fakat .. Vs Lerde 72 KuLLanan Adam Vs Yapmasını ßilmiyor demektir .. Sonuçta Vs Yapıorsun ADamı Kör Etmen HAksız Bir Kazanç ..
  • hehe Tamam ama farkettiysen assalar ilisyon atıyomuş 75 70 wairorlar leg cut scream vuruolarmış suan msn de dediki sana bi sözü var sen oyunun rajonunu cok biliomuşun sende kas 72 ol görürüz senide diyo
  • errinyes nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

errinyes nedir?

ADAMIN ADI (OYUNDKİ)
  • Yok suan afk soramadım ama bende bi kere sormuştum yunan tanrısıydı sanırım gelince sorarım tekrar biliyo yani ne demek olduğunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: WhİpİnİnTrO

quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

errinyes nedir?

ADAMIN ADI (OYUNDKİ)

kusacaktım az daha

• weall kardesim doğru dedimmi yunan tanrısıydı sanırım kendisine sorucaktım biliyodu ama afk suan
  • ii minör yapıyor, takdir ettim
  • bu charin bide bp si yokmuydu aynha mi ole bisey ismi diezde 76 lvl 1 videoda ismi gecio videonun
    ortalarinda
    link
    http://www.youtube.com/watch?v=m7lW4Oe-I8M
  • çok güzel minor yapıyor sanki cifte minor basıyor gibi hem klavyeden hemde fareden basıyo galiba

yanlız gösterdeiği itemleri onlarsa baya iyi asas kullanan bir player
  • Gerçekten Onlar Hacklenmişti Yeni Aynha Onun charı Evet diez değil xigennonda 76 level oda cok sağlam adamlara 1000 den aşağıya vurmuyor
  • Güzel bir enişteye sahipsin kullandığı itemler le aldığı kişiler göz alınmayacak gibi deyil minor cok hos iyi bir oyuncu helal olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicikan_cem

hehe Tamam ama farkettiysen assalar ilisyon atıyomuş 75 70 wairorlar leg cut scream vuruolarmış suan msn de dediki sana bi sözü var sen oyunun rajonunu cok biliomuşun sende kas 72 ol görürüz senide diyo

ßence enişten 72 e kadar kasıp ta oyunun rajonunu ßilmior !!

1 vs 1 de ilizyon - 72 - massive - atılmaz !! atana Adam Gibi Vs Yapıyor Denmez ..

Varsa Uzun Uzun Tartışşmak İsteyen ..

ß1 : 4ss4sin ..

Edit : Leg Cut Vursa Sana Zararı Neki Sen 1 Vs 1 Yaparken 50 Np için Kaçarak Kendini mi Rezil etcen ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsane34 -- 9 Şubat 2007; 1:06:39 >
  • o ilisyon atmıo iyi oku onlar atıyo youmustdi3@hotmail.com rajonunu tartışmak istiyorsan ekle rojan gör
  • quote:

o ilisyon atmıo iyi oku onlar atıyo youmustdi3@hotmail.com rajonunu tartışmak istiyorsan ekle rojan gör

Tek Gördüğün Char Enişteninki Olduğundan + o Enişten Olduğundan Senin için Gördüğün En ii Char O Değilmi Ne Kadar Aksini İddaa Etsemde Enişten 1. Dimi ..

İstediin Kadar Saçmala Vs Yaparken 72 skili Kullanılmaz ..
  • Sen ne vızıldanıyorsun kardes gir msn konuş ben ondan iyisinide gördüm 3 yıldır oynuyorum Bana öğretme bu işleri gir madem benden iyi biliyorsun git onla tartış Cok hayal perezsin bişeyler bildiğini sanıyorsun ama bilmiyorsun bi kere yaptın aksi yorumun devamını getirmeye çalışıyorsun
  • quote:

Sen ne vızıldanıyorsun kardes gir msn konuş ben ondan iyisinide gördüm 3 yıldır oynuyorum Bana öğretme bu işleri gir madem benden iyi biliyorsun git onla tartış Cok hayal perezsin bişeyler bildiğini sanıyorsun ama bilmiyorsun bi kere yaptın aksi yorumun devamını getirmeye çalışıyorsun

Anlıyorum Seni .. Sen DEvam Et .. Eniştene Söyle Yanına Priest Alsın Kapışcağı adama 72 Yetmez Massive Debuf Falan da Atsın ..
  • ßuda halamın pk moviesi ..

http://youtube.com/watch?v=7vrEpGlpRY0
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.