Şimdi Ara

(Errinyes) Pk Video Xigennon !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Bluesun

ya kardeşim siz çok biliyonuz vs de 72 skili kullanılmaz diye resmi bi kural var mı
    lütfen saçma konuşmayın

Hayır Racon Dien ARkadaşımızdan ßahsedioz ..
  • tamam vslerde neden priestler malice atar neden warriorlar scream çakar o zaman rogueler de 72 çakar kardeşim karışmayın sizene sizemi çakıyo,kardeş sen bakma onlara eniştenin videosu gayet güzel ben çok begendim devamını beklerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sefa_kaya

tamam vslerde neden priestler malice atar neden warriorlar scream çakar o zaman rogueler de 72 çakar kardeşim karışmayın sizene sizemi çakıyo,kardeş sen bakma onlara eniştenin videosu gayet güzel ben çok begendim devamını beklerim

vs de karşındaki priestse atsın malice .. ama parazit veya massive atarsa o onun ayıbıdır ..

screamdan kurtulma ihtimalin vardır fakat 72 de kesin kör olacaksın ve kitleneceksin ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Efsane34

quote:

Orjinalden alıntı: magicikan_cem

hehe Tamam ama farkettiysen assalar ilisyon atıyomuş 75 70 wairorlar leg cut scream vuruolarmış suan msn de dediki sana bi sözü var sen oyunun rajonunu cok biliomuşun sende kas 72 ol görürüz senide diyo

ßence enişten 72 e kadar kasıp ta oyunun rajonunu ßilmior !!

1 vs 1 de ilizyon - 72 - massive - atılmaz !! atana Adam Gibi Vs Yapıyor Denmez ..

Varsa Uzun Uzun Tartışşmak İsteyen ..

ß1 : 4ss4sin ..

Edit : Leg Cut Vursa Sana Zararı Neki Sen 1 Vs 1 Yaparken 50 Np için Kaçarak Kendini mi Rezil etcen ??

O zaman asaslar 70 den sora kasmasın dimi ne olsa 70 den sora kullanacakları skill yok zaten kör etme vs den başka nerde kullanılır sorması ayıp bi sölesene neden koymuşlar bu skilli o zman wariorlarda 75 80 skillerini kullanmasınlar ayrıca da cz de herşey mübah... Ne saçmalıyosun sen kusura bakma ama_?

Bu arada güzel video hoş yane item olarak eet takılar berbat :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziiiiz -- 10 Şubat 2007; 0:29:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Style_Of__The_ziiiiz

quote:

Orjinalden alıntı: Efsane34

quote:

Orjinalden alıntı: magicikan_cem

hehe Tamam ama farkettiysen assalar ilisyon atıyomuş 75 70 wairorlar leg cut scream vuruolarmış suan msn de dediki sana bi sözü var sen oyunun rajonunu cok biliomuşun sende kas 72 ol görürüz senide diyo

ßence enişten 72 e kadar kasıp ta oyunun rajonunu ßilmior !!

1 vs 1 de ilizyon - 72 - massive - atılmaz !! atana Adam Gibi Vs Yapıyor Denmez ..

Varsa Uzun Uzun Tartışşmak İsteyen ..

ß1 : 4ss4sin ..

Edit : Leg Cut Vursa Sana Zararı Neki Sen 1 Vs 1 Yaparken 50 Np için Kaçarak Kendini mi Rezil etcen ??

O zaman asaslar 70 den sora kasmasın dimi ne olsa 70 den sora kullanacakları skill yok zaten kör etme vs den başka nerde kullanılır sorması ayıp bi sölesene neden koymuşlar bu skilli o zman wariorlarda 75 80 skillerini kullanmasınlar ayrıca da cz de herşey mübah... Ne saçmalıyosun sen kusura bakma ama_?

Zuahahah SAçmalıyomuyum ???

Kendini ßi Karşıdakine Koyarmısın ?? Sen Adamla Vs Yapıyorsun Kör Oluyorsun Kendine Geldiğinde Ölüyorsun .. Aaa Çok Adaletli !!

• Eniştenin Minor combo'ya birşey diyeceğim yok gerçekten güzel yapıyor.

CZ'de herşey serbesttir bu doğru ama VS kuralları diye birşey vardır.

Yani "Ne yani bunun yasası mı var, kitabı mı var?" ya da "Öyle birşey mi varmış?" gibi diyenler için ->

2 kişi vs yaparken 1. kişiye 5 kişi bir anda dalarsa 2. kişi yenmiş mi oluyor? Hayır. Demekki bir kural var.

1. Vs'ler önceden ayarlanır genelde, ayarlanmıyorsa zaten istenilen yapılabilir, skill falan farketmez. (Czde).
    2. Çeşitli skillerin kullanılıp kullanılmayacağının (Örnek: Zaten buff yok, bir de malice atma olayı.) 2 kişinin kararlaştırmış olması lazım ama genel olarak ->

Vs yapılırken "Kör etme" adı altındaki skillerin kullanılması ADALETSİZ!

Efsane'ye %76,34 katılıyorum, kör etme skilli konusunda.

*% değerini öylesine yazdım.

• quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect

Eniştenin Minor combo'ya birşey diyeceğim yok gerçekten güzel yapıyor.

CZ'de herşey serbesttir bu doğru ama VS kuralları diye birşey vardır.

Yani "Ne yani bunun yasası mı var, kitabı mı var?" ya da "Öyle birşey mi varmış?" gibi diyenler için ->

2 kişi vs yaparken 1. kişiye 5 kişi bir anda dalarsa 2. kişi yenmiş mi oluyor? Hayır. Demekki bir kural var.

1. Vs'ler önceden ayarlanır genelde, ayarlanmıyorsa zaten istenilen yapılabilir, skill falan farketmez. (Czde).
    2. Çeşitli skillerin kullanılıp kullanılmayacağının (Örnek: Zaten buff yok, bir de malice atma olayı.) 2 kişinin kararlaştırmış olması lazım ama genel olarak ->

Vs yapılırken "Kör etme" adı altındaki skillerin kullanılması ADALETSİZ!

Efsane'ye %76,34 katılıyorum, kör etme skilli konusunda.

*% değerini öylesine yazdım.

4ever AreaOfEffect
    Eski Toprak ßi ßaşka Yau ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsane34 -- 10 Şubat 2007; 1:07:56 >

• W tuşunu Basılı Tutuyor... Surekli RRRR Yapıyor .. Combo yapıyor .. Skill barda tek Minor Var ... Tek minorle O kadar hızlı çekemez ... %100 Sağ Tuşada Minor Aldı ... Vuruş Skilleri 4ten Başlıyor , 7-8. kutulara kadar Dolu...

Geldik En Güzel Kısıma ...

1. Soru : Bu Adamın kaç Eli Var ?
    2. Soru : Sizce hangi Programı Kullanıyor ?

Herşey Açık ve Net !
  • quote:

Orjinalden alıntı: Buri35

W tuşunu Basılı Tutuyor... Surekli RRRR Yapıyor .. Combo yapıyor .. Skill barda tek Minor Var ... Tek minorle O kadar hızlı çekemez ... %100 Sağ Tuşada Minor Aldı ... Vuruş Skilleri 4ten Başlıyor , 7-8. kutulara kadar Dolu...

Herşey Açık ve Net !

Görmeden bilemeyiz suçlamak gibi olmasın da, şimdi delik x 7 gamepad olaylarına girmeyelim

Ama...

AC Tool'da biraz kassan yapılır

• quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect

quote:

Orjinalden alıntı: Buri35

W tuşunu Basılı Tutuyor... Surekli RRRR Yapıyor .. Combo yapıyor .. Skill barda tek Minor Var ... Tek minorle O kadar hızlı çekemez ... %100 Sağ Tuşada Minor Aldı ... Vuruş Skilleri 4ten Başlıyor , 7-8. kutulara kadar Dolu...

Herşey Açık ve Net !

Görmeden bilemeyiz suçlamak gibi olmasın da, şimdi delik x 7 gamepad olaylarına girmeyelim

Ama...

AC Tool'da biraz kassan yapılır

Hocam bence Herşey Ortada

• Size Video verende Hata ben bişey demek istemiyorum hiç bi hile yok ama böyle yorum yapmanız beni üzdü
  • güsel
  • güzel oyuncu
  • Saolun
  • Süper.Bayıldım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.