kesinlikle hak ediyor. sadece alman milli takımında değil, dünyanın tüm büyük klüplerinde oynamayı hak ediyo. real madrid'e koysak, sırıtmaz...
Schweinsteiger birlikte oynarsa Almanya savaşı kazanır, pardon kupaları....
hakediyosun tabi bence khedira'dan daha iyi bi futbolcu sweinsteigerler yan yana oynamali
quote:
Orijinalden alıntı: Lawagolem
kesinlikle hak ediyor. sadece alman milli takımında değil, dünyanın tüm büyük klüplerinde oynamayı hak ediyo. real madrid'e koysak, sırıtmaz...
Tamam bu aralar formda ama o kadar da abartılacak bir şey yok.Alman takımında o ismini söyleyemediğim swihtger midir nedir emre ile ernsti ikiye katlar dörde böler.
quote:
Orijinalden alıntı: John Dillinger
quote:
Tamam bu aralar formda ama o kadar da abartılacak bir şey yok.Alman takımında o ismini söyleyemediğim swihtger midir nedir emre ile ernsti ikiye katlar dörde böler.
fenerbahçeli arkadaşlar neden beşiktaş bölümündeki her konuya girip "abartmayın arkadaşlar sakin olun durun hele" tarzında konuşuyorlar ? adam kaç maçtır resmen şov yapıyor. adam eksiltir, defans yönü iyidir, ileri çıkar, mükemmel ara pasları atar. bir orta saha futbolcusunun yapması gereken herşeyi adam en üst seviyede yapıyor. hiç kimse hiçbir şey abartmıyor, olması gerekenleri söylüyoruz. bencede şu anda hak ettiği yerde değil...
quote:
quote:
quote:
fenerbahçeli arkadaşlar neden beşiktaş bölümündeki her konuya girip "abartmayın arkadaşlar sakin olun durun hele" tarzında konuşuyorlar ? adam kaç maçtır resmen şov yapıyor. adam eksiltir, defans yönü iyidir, ileri çıkar, mükemmel ara pasları atar. bir orta saha futbolcusunun yapması gereken herşeyi adam en üst seviyede yapıyor. hiç kimse hiçbir şey abartmıyor, olması gerekenleri söylüyoruz. bencede şu anda hak ettiği yerde değil...
Şuan formda ama daha iyi olduğu dönemlerde bile düşünülmedi milli takımda,kimse Türkiye gibi ikinci sınıf bir ligde iyi oyunyor diye milli davet göndermez.Anelkanın göbeği çatladı milli takıma girene kadar yanlış hatırlamıyorsam o'da hazırlık maçımı neydi.
Ernst Guti Aurello
Ayhan Mustafa Sarp Cana
Emre Selçuk Baroni
Rakip taraftarın Neden hazin duygular içinde bulunduğu belli değilmi sizce?
Ben sadece mantıklı bir yorumda bulundum ernst ile ilgili kötü laf mı ettim.Hem neyinizi kıskanıcam artık biraz tepelerden inme zamanı geldi.
kes khedirayı koy 11'e
quote:
Şuan formda ama daha iyi olduğu dönemlerde bile düşünülmedi milli takımda,kimse Türkiye gibi ikinci sınıf bir ligde iyi oyunyor diye milli davet göndermez.Anelkanın göbeği çatladı milli takıma girene kadar yanlış hatırlamıyorsam o'da hazırlık maçımı neydi.
türkiye ligini küçümsemeyin. ayrıca beşiktaş kaç maçdır sadece türkiye liginde değil avrupada da galip geliyor ve bu maçların hepsinde ernst nerdeyse takımın en iyilerindendi. sofya maçında onun son dakikada attığı gol sayesinde galip gelmiştik. hem ayrıca, sırf tartışmada üste çıkıcam diye hep kötü örnekleri veriyorsunuz. madem türkiye ligi gibi 2. sınıf bir ligde iyi oynaması oyuncuların milli takıma çağrılması için yeterli değil, o zaman neden portekiz milli takımı bu 2. sınıf ligde iyi performans gösteren q7'yi el üstünde tutuyor ? hadi q7 beşiktaşla beraber avrupadada maç oynadı, onu geçtim. sizin andre santos ? fener avrupadan elenmiş olmasına rağmen, sadece 2. sınıf türkiye ligindeki oyunuyla milli takıma çağrılıyor. elano da var... oynadığı ligin sınıfıyla falan pek de alakalı değil açıkcası, önemli olan oyuncunun performansı.
not: bu arada evet objektifim, fenerbahçeyi sevmediğim için fenerbahçeli arkadaşların sırf gıcıklığına beşiktaşlı oyuncuları eleştirdiği gibi fenerli oyuncuları körü körüne eleştirmem, andre santos beğendiğim bir oyuncudur elanoyu pek beğenmem...
quote:
Orijinalden alıntı: Electra
Ernst Guti Aurello
Ayhan Mustafa Sarp Cana
Emre Selçuk Baroni
Necip
quote:
Ernst Guti Aurello
Ayhan Mustafa Sarp Cana
Emre Selçuk Baroni
Konuya bir tane Gs'lı mesaj atmamış. Ama ne hikmetse Gs'lılarada kıskanıyor demişsin. Ayıp yahu. Ben şahsım adına Ernst'i çok beğeniyorum zaten
quote:
Ernst Guti Aurello
Ayhan Mustafa Sarp Cana
Emre Selçuk Baroni
Guti ile diğer yazdığın futbolcular aynı mevkide mi sence yoksa işine mi böyle geldi araya guti koyup kalite yükselttin aklınca ? Aurelio yazmışsın bir de o da fena.Emre topuz selçuk dersek gerçekleri görürsün.
quote:
quote:
Emreyi 14 e katlar da Ernst ile olan matematik kısmında bir hata var.
quote:
Orijinalden alıntı: Rundown
quote:
Ernst Guti Aurello
Ayhan Mustafa Sarp Cana
Emre Selçuk Baroni
Guti ile diğer yazdığın futbolcular aynı mevkide mi sence yoksa işine mi böyle geldi araya guti koyup kalite yükselttin aklınca ? Aurelio yazmışsın bir de o da fena.Emre topuz selçuk dersek gerçekleri görürsün.
haklı beşiktaşlı arkadaşlar, selçuk var bi kere orda !
quote:
quote:
quote:
Ernst Guti Aurello
Ayhan Mustafa Sarp Cana
Emre Selçuk Baroni
Selçuğu 3'er kişi için yazdım.İyi de demedim ama aurelio'dan daha çok iş yapar emin ol.
quote:
quote:
quote:
quote:
Ernst Guti Aurello
Ayhan Mustafa Sarp Cana
Emre Selçuk Baroni
Selçuğu 3'er kişi için yazdım.İyi de demedim ama aurelio'dan daha çok iş yapar emin ol.
anlıyorum. 3 büyüklerde futbolcu olduğuna inanmadığım, araya sıvıştığını düşündüğüm 3-5 adamın başında gelir selçuk. başta selçuk, sonra bizim erhan güven, galatasarayda sürüyle var zaten. selçuk için "iş yapar" dersen, bu iki kelimeyi bir arada kullanıyosan, ben intihar ediyorum.
Bu futboluyla hak ediyor bence de kadroya alınıp oynatılmalı