Şimdi Ara

KARDEŞ ÜLKE AZERBAYCAN HAKKINDA HABERLER (Ermenistan İle Yeni Bir Savaş Yükleniyor!) (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.986
Cevap
22
Favori
160.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
206 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şurda en az 100 ermeni gömmüştür bence azerbaycan topçusu







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 20 Ekim 2020; 21:10:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

    şurda en az 100 ermeni gömmüştür bence azerbaycan topçusu




    bu videonu aciklayacak kimse var mi? neyle vuruyorlar bu kadar dakik?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇNRA= çok namlulu roket sistemi---bm21 grad büyük ihtimal ya da topçu birlikleri çok seri atış yapıyor




    bm21 daha olası topçu ateş ettiğinde farklı gözüküyordu

  • Rusya hazarda ne denediyse başarılı olmuşa benziyor . Tb2 leri keklik gibi avlıyorlar haberiniz olsun .
    Azerbaycanın Ermenilere Rusya'dan uçakla malzeme taşınmasını bir şekil engellemesi lazım .
    Bunlar Karabağ'ı tamamen kaybetseler bile saldırmaya devam edeceklerdir .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 07:49'dan başlayarak izleyiniz


  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sıçuruk Kedi

    Rusya hazarda ne denediyse başarılı olmuşa benziyor . Tb2 leri keklik gibi avlıyorlar haberiniz olsun .
    Azerbaycanın Ermenilere Rusya'dan uçakla malzeme taşınmasını bir şekil engellemesi lazım .
    Bunlar Karabağ'ı tamamen kaybetseler bile saldırmaya devam edeceklerdir .

    tb2 avlamak icin illa Hazar da mi bir seyler denemek gerekiyor? yayilan resimlerin cogu fake. Daha once suriyede filan dusurulmus tb2 ler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sıçuruk Kedi

    Rusya hazarda ne denediyse başarılı olmuşa benziyor . Tb2 leri keklik gibi avlıyorlar haberiniz olsun .
    Azerbaycanın Ermenilere Rusya'dan uçakla malzeme taşınmasını bir şekil engellemesi lazım .
    Bunlar Karabağ'ı tamamen kaybetseler bile saldırmaya devam edeceklerdir .

    rusya olaya doğrudan müdahil değil ki


    ayrıca tb2 vurulma haberin kaynağını da ekleyin bilelim

  • Karabağ Güney Cephesi düşüyor..


    -Ermenistan Savunma Bakanlığı yetkilileri: ''Güney Cephesinden taktik olarak geri çekiliyoruz''.


    Ermenistan ordusunun güney cephesi bugünki Azerbaycan ordusunun hızlı ilerleyişi ile birlikte yoğun saldırı altında kaldı.SİHA'lar ile birlikte koordineli kara birlikleriyle güney cephesinde batıya ilerleyen Azerbaycan ordusu ermeni güçlerini cephede çok ağır yenilgiye uğrattı.Ermenistan bugün karabağa zorla silah altına alınan gençleri takviye kuvvet sağlamak için cepheye gönderiyordu ancak SİHA'ların saldırısı ile yolda tüm takviye konvayları vuruldu.Bunun üzerine ermenistan tüm güney birliklerini geri çekmek zorunda kaldı ve ülke sınırlarına rusya bayrağı çekerek olası Azerbaycan saldırısına karşı önlem almaya başladı.


    Azerbaycan ordusunun şimdiki hedefi laçin koridoru,şuşa ve hankendi.


    Ermenistan'ın Azerbaycan sınırı

    KARDEŞ ÜLKE AZERBAYCAN HAKKINDA HABERLER (Ermenistan İle Yeni Bir Savaş Yükleniyor!)

    Azerbaycan'dan ise şuan resmi bir açıklama gelmedi ancak ermenistan ordusu güney cephesinden çekildiklerini açıklıyor.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sıçuruk Kedi

    Bu mesaj silindi.

    Ermeni lobisinin yapacağıda anca böyle bel altı vurarak algı kasmaktır.İsrail lobisi bile bu tür şeylere yeltenmeden siyasi arenada ne yapacaksa yaptı,yapıyor.


    cephede o kadar dehşet verici görüntüler varki ermeni ordusuna ait,bunları gündeme yansıtıp ermenistanın imajını kaybettirmek istemiyorlar.Hadi ermeni askerlerini geçtim son 3 gündür ermenistan ordusunun en üst kademelerinde olan komutanlar öldürüldü.Cephede ermeni askerlerini yöneten,sahip çıkan subaylar kalmadığı gibi irana,ermenistana kaçan veya Azerbaycana teslim olan binlerce asker var.


    Başka bir trajik mevzuda,ermenistanın esir düşen askerlerini geri almadığı gibi cephede ölen binlerce askerlerin cesetlerinide geri almıyorlar.En son yapılmaya çalışılan insani ateşkes bu yüzdendi ama o ateşkeside tarafsız olarak gönüllü görev alan kızılhaç mensuplarının ölen ermeni askerleri Azerbaycan ordusundan almak isterken füze atarak bozdular.Paylaşılan videolarda ise ermenistanı güçlü bir devlet algısı kasılıyor..yersen...


    paşinyan cidden psikolojik sorunları olan bir tip ve karabağda aldığı ağır yenilginin üstünü kapatmak adına dahi kendi ülke sınırlarının giriş bölgelerine rusya bayrağı çekecek kadarda onursuz ve kişiliksiz birisi.

    şimdi ise yeni bir lügat türetip her ağır yenilgi sonrası kendi vatandaşlarını uyutmaya çalışıyor..."geri çekilmemiz taktiksel düşüncedir" diye...

    Adamlar taktiksel geri çekilmenin kelime anlamının kitabını yazdılar resmen..





  • Normalde paylaşmam bu tür şeyler ama sahadaki dehşet tahmin edildiği gibi değil..Bu video bugün ermenistandan karabağa destek amaçlı gönderilen askeri konvoyun bir Siha operasyonu sonrası çekilmiş..Bunların reklamını dahi Azerbaycan yapmıyor..Paylaşanlarda ermeni askerleri..savaşı durdurun diye bas bas bağırıyorlar..internete düşen bu videolarda elden ele geziyor şimdi..





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 21 Ekim 2020; 0:57:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

    Normalde paylaşmam bu tür şeyler ama sahadaki dehşet tahmin edildiği gibi değil..Bu video bugün ermenistandan karabağa destek amaçlı gönderilen askeri konvoyun bir Siha operasyonu sonrası çekilmiş..Bunların reklamını dahi Azerbaycan yapmıyor..Paylaşanlarda ermeni askerleri..savaşı durdurun diye bas bas bağırıyorlar..internete düşen bu videolarda elden ele geziyor şimdi..


    İyi oluyor

    Bunlar zamanında bizim hamile kadınlarımızın karnindaki cocugun cinsiyeti icin yazi tura atar canli canli bicakla cikarirlardi cocugu

    Sonra da kadinin kocasinin kafasini keser kadinin karnina dikerlerdi

    Bunlar ne ki

    Atom bombası atilsa azdir ermenistan askerine 30 senedir el alemin bi seyine güvenip isgal etmisler topraklarımızı bize nanik yapiyorlardi al iste al bu daha hicbir şey devami gelir umarım

    Ha istemiyorlarsa adam olsunlar topraklari birakip cekilsinler yoksa kimse insan bogazlamaya merakli degildir insanlarin çoğu tavuk bile kesemez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • ermeni askerleri savaşın acı yüzünü şuan görüyor. sınırdan taciz ateşi yapıp arada bir sniperle azeri şehit etmesine yada babalarının yaptığı gibi masum sivil öldürerek toprak işgal etmeye benzemiyor savaş. parçalanarak havaya uçuyorlar ağlaya ağlaya ölüyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan4292 -- 21 Ekim 2020; 4:39:42 >
  • Son Dakika:

    Ermenistan'a ait 400 askerin bulunduğu 556.Alayın tamamına yakını etkisiz hale getirildi...



  • Ateskes gelebilirmi ?

  • -Karabağ’da savaşı takip eden New York Times muhabirinin Ermenistan mevzileri hakkındaki yorumu: “Ön cephede dayanılmaz bir koku var. Savaşçıların kalıntıları günlerdir orada yatıyor.”


    -Azerbaycan ve Ermenistan Dışişleri Bakanları Moskova’da Lavrov'un daveti ile görüşmek için geldi.Macron'un putin ile telefon görüşmesi yaptığı ve kesin ateşkes için bastırdığı rus ve fransa basınına yansıyor.Azerbaycanın hızlı ilerlemesi ve kritik yerlerin alınmaya başlaması tabloyu değiştirebilir yeni zirvede.


    -Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın kızı Mariam Paşinyan'ın sosyal medya paylaşımı; "Hayallerimiz ve hedeflerimiz başarısız oldu. Hayallerimiz askerlerimiz ve vatanımız hakkındaydı"


    -Ermenistan Savunma Bakanlığı, yine bir savaş uçağı düşürdüklerini öne sürüyor.


    -Cebrail istikametinde yaşanan çatışmalar neticesinde Ermenistan'ın 556. Alayının taburu imha edildi.(446 asker olduğu söyleniyor)


    -Ermenistan kısa bir eğitiminden sonra kadınlarıda cepheye yollamaya başladı.






  • quote:

    Orijinalden alıntı: wehrmacht

    Sığınmacı meselesi karar vericilerin stratejisi şuana kadar bana da yanlış geliyor iken geleceğin ne göstereceğini kestiremiyorum.


    Suriye Esad hükumeti bizatihi rus ordusunu davet etti. Garantör değil üssü mevcut. Hangi tehdide karşı garantör?? 1997 de Atilla Ateş Paşa sınıra gidip bizzat ayar verdi baba esada Rusyadan ses gelmedi


    Şuanki savaşla değil dediğin gibi Sovyet zamanında Akdeniz de filo konuşlandırdı.


    ypg Meselesinde rusyadan ziyade usa da var sanıyorum bir çok nedenle karşı politikalar yürütüyor olmasına rağmen o sebepten iran acem fitnesine sessiz kalıyor Türkiye Cumhuriyeti.


    Verdiğim örnekte Konya nın 1/4 kadar yüz ölçümü olan Kosova nın tarımına mı ihtiyacımız var?? Kosova nın her cm² tarım olsa ne olur bizde olmayan nekadar değerli tarımı olabilir ona mı muhtacız yani?? Patriot vermediler urosam hazır değil muadili rakibini almışız bir nevi kabul edilebilir ölçüde ticaret yani



    Alıntıları Göster

    1997'de ne olayları vardı.Dünyadan bir haber insan 98 rus krizine giden batış.Rusya'nın abd ile aşık atması sonucu hazinedeki rezervini yakması.Beraberinde gelişen çeçen savaşları filan.


    Bölünmeler ve her kopan eski sovyet ülkesinde oluşan savaşlar rusya daha kendine gelmedi oligarkların kol gezdiği bir iç sorun yaşarken etrafına nasıl müdahale edebilsin soruyorum sana.Türkiye iç savaş yaşarken diyelim çevresindeki bir ülkede sınırında olan bir olaya müdahale edebilir mi.


    O sığınmacı denilen mültecilerin çoğu evlilik vatandaşlık vs ile artık senin ülkende kalıcı oldu en az%80 i gitmeyecek artık demografik yapını bozacaklar ve hızlada çoğalıyorlar.


    Suriye sınırındaki illerde hatay kilis osmaniye antep gibi şehirlerin bazı ilçeleri full bunlarla çoktan dolmuş zaten.Oradaki normal nüfusu geçmişler.


    Sendeki tarım maliyetleri Kosova'dan daha ucuz neden mi.Çünkü kosova'da sendeki kadar vergi ve işçi maliyeti yok.Senin ülkende üretim çok masraflı.Kosova'da hayat ucuz daha say say bitmez.Priştine'ye gittim ben avrupa'da belkide en ucuz yer.Sebebi işsizlik aşırı fazla.


    YPg'de Rusya gibi olgu yok.Ha rusya çeçen ve cihatçı selefilerden çok ypg tarzı oluşumlara daha olumlu bakıyor.Çeçen olayları ve afgan olaylarında çok çektiler.Putin biliyor bu sorunları.İdlib'i o nedenle boşaltmak istiyor.Yani demem o ki Suriye'de kaybeden tek taraf Türkiye.


    Sen Rusya ile aşık atabileceğini mi sanıyorsun arkadaş.Alman bile sahip olduğu teknolojiye rağmen Ruslardan tırsarken ne bu hava civa anlamadım.Bolşevik isyanı olmasa şuan Türkiye diye bir yer yoktu ayrıca.Ruslar her türlü savunma techizatını tamamen kendi imkanları ile üreten sayılı ülkelerden biri ayrıca.Kaynakları sınırsız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 21 Ekim 2020; 12:46:44 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

    rusya olaya doğrudan müdahil değil ki


    ayrıca tb2 vurulma haberin kaynağını da ekleyin bilelim



    Alıntıları Göster

    tb2ler henüz etkili irtifaya ulaşabilmiş değiller uçaksavar menzilindeler

  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.