milletin işi gücü yok güzelim ülkenim iç işlerinde ne ararsalar artık
Should the United States formally recognize the World War I-era killing of Armenians as genocide? * 1268604 responses Yes. Many scholars agree that the Ottoman Turks systematically killed up to 1.5 million Armenians. Other countries have recognized this as genocide. The U.S. should do the same. 21% No. Historians continue to debate whether the deaths were genocide. Besides, Turkey is too important an ally to alienate when the U.S. has troops in the Middle East. 78% I'm not sure. 0.9%
Cahilce GENE AÇILMIŞ dediğin anket neredeyse 1 senelik.
Biz neden böyle bir anket açmıyoruz Türk soykırımı diye
quote:
Orjinalden alıntı: GFB_SİNAN
Biz neden böyle bir anket açmıyoruz Türk soykırımı diye
Çünkü bunları düşünmüyoruz nasıl kız tavlarız nasıl popüler oluruz diye düşünüyoruz gençlik olarak siyasiler ülkeyi kaosa sürüklemek için yarışıyorlar halkın iradesini sallandırıyorlar daha ne diim?
bırakın hit vermeyin sitelerine, ne b.k yerlerse yesinler kendi aralarında, çok da umurumda msnbc'nin anketi.
milletin işi gücü yok güzelim ülkenim iç işlerinde ne ararsalar artık
imzanı sevdim
Bu oylamaya en son oy verdiğimde tarihin sonundaki yıl sekmesi 2007'yi gösteriyordu...
Soykırımı biz değil onlar yaptı, hemde soykırımdan da öte, tamamiyle vahşet katliam yapılanlar aklıma geldikçe resmen deliriyorum Maksadım siyaset açmak değil ama, Sayın Başbakan kaç kere söyledi; öyle yasa çıkarmakla, anket yapmakla olmaz, gelin sizde belgelerinizi çıkarın bizlerde belgelerimizi çıkaralım dedi ancak o yalancı ve katil herifler hep kaçtı
Ermeniler hala kabul ettirmeye çalışıyorlar.
quote:
Orjinalden alıntı: atroce
Soykırımı biz değil onlar yaptı, hemde soykırımdan da öte, tamamiyle vahşet katliam yapılanlar aklıma geldikçe resmen deliriyorum Maksadım siyaset açmak değil ama, Sayın Başbakan kaç kere söyledi; öyle yasa çıkarmakla, anket yapmakla olmaz, gelin sizde belgelerinizi çıkarın bizlerde belgelerimizi çıkaralım dedi ancak o yalancı ve katil herifler hep kaçtı
Soykırım yapan onlar ama kendimiz ispatlayamıyoruz adamlar 3000 kitap yazmış biz 300 kitap ile soykırıma karşı çıkıyoruz millet olarak bu duruma duyarlı olmamız lazım.Eğer ermeni soykırımını bizim yaptığımız ispatlanırsa bu durum Türkiye'nin karanlık bir çağa gireceğini gösterir.
anketle olacak iş değil... hilary de obama da kabul edileceğini söylemişti... gerçi kbl edilse de herşeyimizden yararlanmaya devam edecek abd...
hocam başlığa sözde ermeni soykırımı yazarsan bence daha iyi olur sanki. Çünkü ortada bir soykırım yok
quote:
Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online
hocam başlığa sözde ermeni soykırımı yazarsan bence daha iyi olur sanki. Çünkü ortada bir soykırım yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme