Şimdi Ara

###Ermeni Soykırımı Gene Anket :@ ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MSN Türkiye | Hava Durumu, Son Dakika Haber, Hotmail Aç, Outlook Giriş
    http://www.msnbc.msn.com/id/21253084

burdan no diyip voteliyelim lütfen

milletin işi gücü yok güzelim ülkenim iç işlerinde ne ararsalar artık

• Should the United States formally recognize the World War I-era killing of Armenians as genocide? * 1268604 responses
    Yes. Many scholars agree that the Ottoman Turks systematically killed up to 1.5 million Armenians. Other countries have recognized this as genocide. The U.S. should do the same.
    21%
    No. Historians continue to debate whether the deaths were genocide. Besides, Turkey is too important an ally to alienate when the U.S. has troops in the Middle East.
    78%
    I'm not sure.
    0.9%
  • Cahilce GENE AÇILMIŞ dediğin anket neredeyse 1 senelik.
  • Biz neden böyle bir anket açmıyoruz Türk soykırımı diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: GFB_SİNAN

Biz neden böyle bir anket açmıyoruz Türk soykırımı diye

Çünkü bunları düşünmüyoruz nasıl kız tavlarız nasıl popüler oluruz diye düşünüyoruz gençlik olarak
    siyasiler ülkeyi kaosa sürüklemek için yarışıyorlar halkın iradesini sallandırıyorlar
    daha ne diim?
  • bırakın hit vermeyin sitelerine, ne b.k yerlerse yesinler kendi aralarında, çok da umurumda msnbc'nin anketi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKler nasıl müslüman oldu?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vote > No
  • quote:

Orjinalden alıntı: nismogy

MSN
    MSN Türkiye | Hava Durumu, Son Dakika Haber, Hotmail Aç, Outlook Giriş
    http://www.msnbc.msn.com/id/21253084

burdan no diyip voteliyelim lütfen

milletin işi gücü yok güzelim ülkenim iç işlerinde ne ararsalar artık

imzanı sevdim

• Bu oylamaya en son oy verdiğimde tarihin sonundaki yıl sekmesi 2007'yi gösteriyordu...
  • Soykırımı biz değil onlar yaptı, hemde soykırımdan da öte, tamamiyle vahşet katliam yapılanlar aklıma geldikçe resmen deliriyorum Maksadım siyaset açmak değil ama, Sayın Başbakan kaç kere söyledi; öyle yasa çıkarmakla, anket yapmakla olmaz, gelin sizde belgelerinizi çıkarın bizlerde belgelerimizi çıkaralım dedi ancak o yalancı ve katil herifler hep kaçtı
  • Ermeniler hala kabul ettirmeye çalışıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atroce

Soykırımı biz değil onlar yaptı, hemde soykırımdan da öte, tamamiyle vahşet katliam yapılanlar aklıma geldikçe resmen deliriyorum Maksadım siyaset açmak değil ama, Sayın Başbakan kaç kere söyledi; öyle yasa çıkarmakla, anket yapmakla olmaz, gelin sizde belgelerinizi çıkarın bizlerde belgelerimizi çıkaralım dedi ancak o yalancı ve katil herifler hep kaçtı

Soykırım yapan onlar ama kendimiz ispatlayamıyoruz adamlar 3000 kitap yazmış biz 300 kitap ile soykırıma karşı çıkıyoruz millet olarak bu duruma duyarlı olmamız lazım.Eğer ermeni soykırımını bizim yaptığımız ispatlanırsa bu durum Türkiye'nin karanlık bir çağa gireceğini gösterir.

• anketle olacak iş değil... hilary de obama da kabul edileceğini söylemişti... gerçi kbl edilse de herşeyimizden yararlanmaya devam edecek abd...
  • hocam başlığa sözde ermeni soykırımı yazarsan bence daha iyi olur sanki. Çünkü ortada bir soykırım yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

hocam başlığa sözde ermeni soykırımı yazarsan bence daha iyi olur sanki. Çünkü ortada bir soykırım yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.