Şimdi Ara

erman toroğlu : fenerbahçe daha puan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • puan kaybetmez.iddiaya girerim diyor .beşiktaş gibi toz şeker gibi oynamıyor diyor.ben böyle kıvrak dönen birini görmedim bir kaç haftaya mors olur

• bizim oyunumuz bjkden daha olgun ama onların hücum gücü daha yüksek. biz puan kaybedecez ama bjknin maçlar daha zor onlar daha çok puan kaybedecek. ama yeterli olacak mı? göreceğiz.
  • FB , Trabzon da bu şekilde sakin ve dikkatli, dağılmadan konsantre olabiliyosa bundan sonraki maçları çerez niyetine hüpletmesi lazım.

Haftalardır taraftarınızın söylediği şey: BJK , Akhisar a takılacak. Bunun önüne geçemedi BJK, göz göre göre gitti maç. Şimdi bu BJK nin şampiyon olması doğal da FB nin seri yapması mı inanılır değil?
  • Fener puan kaybetse kaybetse gol atamadı diye kaybeder gol yiyipte puan kaybedeceği maç yok. Stoperleri çok sağlam ön liberolar defansif. 1 gol atarlar şampiyon olurlar. Biz 3:0 öne geçsek bile 3:3 bitiririz o maçı. O kadar güvensizlik var stoperlere ve kaleciye. Acayip strese girdik hem taraftarlar hem futbolcular.
  • Erman doğru söylemiş Fener daha puan kaybetmez ama Beşiktaş da şampiyonluğu bırakmaz.
  • erman toroğlu haklı ama beşiktaşta kolay puan kaybetmez
  • Erman kim yahu. Rasim = Erman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SERGEN ŞEKERSPOR'DA
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doğru söylemiş. Fenerbahçe daha puan kaybetmez. Bütün ipler Beşiktaş'ın elinde ama bilmiyorum.

Daha önce de dediğim gibi Akhisar maçının son dakikasında atılan gol Beşiktaş'ı şampiyon da yapabilir, yetmeyedebilir.
  • neyse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.