Şimdi Ara

ERMAN TOROĞLU ' ALİ SAMİ YENE STAD DENİLEMEZ RESMEN KÜMES ' :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109
Cevap
0
Favori
2.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Méxes

136 kez fenerbahçe kazanmış 116 kez galatasaray kazanmış, tarih boyunca. dersinki yüzyıllardır galatasaray hiçbir fenerbahçe maçını kazanamamış tüm maçları fenerbahçe almış da beşikteki bebeğe sorsak fb cevabı verecek. Galatasaray, Fenerbahçe ile aynı sayıda şampiyonluk kazanmış, rakibi 4 kez türkiye kupası kazanmışken kendi 14 kez bu kupayı almış, tarihinde 2000 jenerasyonu gibi parlak bir nesil görmüş geçirmiş bu süre içerisinde avrupanın en büyük takımları ile baş etmiş ayrıca rakipleri edirne sınırını bile geçemezken, kupa kazandırmış bir takım, hadi bunuda geç Türkiye'de 3 sene üste şampiyonluğunuz yok tarihte biz 4 sene üst üste şampiyon olduk. Tarihimizde Metin Oktay gibi adamlar var, spor klübümüzün yanında eskiye dayanan köklü bir camiaamız var.En önemlisi bize rakip olmak için kurulmuş bir ezeli rakibimiz var.

Şimdi sen diyorsunki ben hiçbir zaman gs-fb rekabeti olduğunda stada paraya sığınmam, bende hiçbir zaman takımımında bu kadar çok başarı varken kaçmadım, ve sığınmak için uefa kupasını kullanmadım, uefa kupası dediğin ufak bir semboldür aslında lakin sizin hiçbir zaman elde edemiyeceğiniz bir sembol. UEFA kupası Galatasaray'ın gerçekten istediğinde yapabileceği şeylerin en basit örneği. Buna verilebilecek çok daha fazla örnekler var ama onlarla kafanızı şişirmek yerine kısa yoldan uefa diyoruz direk iyilik ediyoruz daha ne istiyorsunuz ?

Diyeceğim o ki UEFA kupası alınması kolay zor veyahut sonuçta turnuvaya katılan her takımın alma itimali var, belki bir gün kırmızı kar yağar sizde alırsınız o zaman anlarsın diyeceğim ama yine anlayamacaksın çünkü o kupanın temeli olmayacak aslıda olmayacak. Daha fazla kafanı karıştırmak istemiyorum dediğim gibi uefa kupası turnuvada alınan bir teneke parçasından çok manevi bir semboldür kısa yazmak içinde bire birdir.

Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti her alanda vardır, fakat siz sıkışında eğer paradan staddan konu açmıyorsanız anca 20 maçlık galibiyet farkı ile övünebiliyorsunuz, derine giriyorsunuz 6-0 4-1 diyorsunuz. aslında bizim karşımızda o rakkamlardan farklı birşeylerde konuşmanız saçma olur.
    O yüzden siz beşikteki çocuklara gs mi fb mi diye sormaya devam edin alacağınız fb cevabı sizi tatmin edecektir hattaha o kadar uzağa gitmeye gerek yok konuyu açan şahısa yöneltin kısa yoldan o da fb diyip tatmin edecektir sizi. Bununla övünüp takımınızı şeref ile tumaya devam edebilirsiniz efendim.

4 kez üst üste sampiyon olduk yazarsınız ama 14 yıl üst üste olamadık yazmazsınız

• quote:

Orjinalden alıntı: VectrAirliness

4 kez üst üste sampiyon olduk yazarsınız ama 14 yıl üst üste olamadık yazmazsınız

Türkiye'de en çok kupa bekliyen fener diye biliyorum 82 den bu yana türkiye kupası bekliyorsunuz, onu yazınca kızıyorsunuz ama

horoza sormuşlar yumurta mı tavuktan çıkar tavuk mu yumurtadan diye..
    horoz: ben polemiğe girmem... s....r geçerim demiş

Orjinalden alıntı: fenerlix07

kümes diyince aklıma teğmenin birinin anlattığı hikaye geldi..

• Erman biraz ayarı kaçırmış ama adam haklı, galatasaray gibi bir takıma yakışmıyor o stad.

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

Erman biraz ayarı kaçırmış ama adam haklı, galatasaray gibi bir takıma yakışmıyor o stad.

Eski stadlara ve anadoludaki stadlara bakarsan çok anormal, yıkık dökük bir stad olmadığını görebilirsin. çünkü ali sami yen kaç senelik stad yapıldığı zaman ki imkanlara göre anca bu yapılabiliyordu. Tabii artık ihtiyaçları karşılıyamıyor ve modern olmak gerek. Bu yüzdende seyrantepe yapılıyorya.
  • ermanla ahmet çakar reyting için bulunmaz kaftan.yemekteyiz formatı gibi buda tutmuş bir reyting projesidir.yoksa söyledikleri ciddiye alıncak şeyler değil.magazin boyutlu espiriler.gülüp geçmek lazım.

quote:

Türkiye'de en çok kupa bekliyen fener diye biliyorum 82 den bu yana türkiye kupası bekliyorsunuz, onu yazınca kızıyorsunuz ama

83 ama neyse tr kupasının bir eksikligi olmuyor su an en fazla uefaya gidebiliriz ama 2023 e kadar sampiyonluk yok deseler naparsınız

• quote:

quote:

quote:

83 ama neyse tr kupasının bir eksikligi olmuyor su an en fazla uefaya gidebiliriz ama 2023 e kadar sampiyonluk yok deseler naparsınız

14 sene nasıl beklediysek öyle bekleriz.

• quote:

Orjinalden alıntı: braaten

unutmasın KUŞLARIN kümesi vardır ! ! Aslanın kümesi olmaz !!

Kuşların kafesi olur lan

"Sevdamıza kimse engel olamaz
    Bazen acı vardır bazen mutluluk
    Fener sevgisinin adı konamaz
    Ne kupa büyüklüğü ne şampiyonluk !"
  • Doğru demiş.

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • toroglunu hiç sevmem,söyledikleri biraz abartı olmuş ancak o maç orda oynanmamalıydı.ya inönü yada saracoglu olmalıydı.yanlış tercihh.
  • 1 sene sonra yıkılcak stada tadilatmı yapılsın? ki az çok elden geçirilmiş hali şuanki hali...Alisamiyen gibi bir stadın mazisini görmekten gelip bu kadar ileri geri konuşmak terbiyesizliktir Biz susalımda dünya konuşsun:

Kezman "Biz zaten o stadtan galip çıkabileceğimize inanmıyorduk."

Maldini:"Kimse bana burda 25 bin kişinin olduğuna inandıramaz"

P.Nouma:"Bana hep Ali Sami Yen'den bahsettiler"

HAGİ:"Bu seyirci ölüyü diriltir''

TF1 Fransiz Tv:" Paris Ali Samiyen cehenneminden nasıl cıkacak"

Corriara Della Sport: "Milan, Dikkat Et Orası Hala Cehennem'

Davids : (Juve macından sonra) :"Bizde böyle taraftar olsa hiçbir takım karşımızda duramaz"

Leeds'li Futbolcular : "Hello hell,We're Leeds United"

Berliner Morgenpost : "Futbolun sadece futbol olmadigini Ali Sami Yen Stadinda anladim"

Collina :"bu cehennemi çok seviyorum"

Almanlar: Hexenkessel(Cadikazani) , Höhle des Löwen(Aslanin Magrasi)

Tuttosport:"Yine Cehenneme Gidiyoruz"

La Gezetta:"Şeytanın Evi"

• quote:

Orjinalden alıntı: mustang

quote:

Orjinalden alıntı: braaten

unutmasın KUŞLARIN kümesi vardır ! ! Aslanın kümesi olmaz !!

Kuşların kafesi olur lan

yani

ispanya maçının ali sami yen stadı'nda oynanması federasyonun hatasıdır, galatasaray'ın ya da taraftarlarının değil. stadın içler acısı bir halde olduğu malum ama erman toroğlu ya da bir başkasının oraya giden insanlara hayvan yakıştırmasında bulunması terbiyesizliktir. gerçi herhangi bir "maraton" izleyicisi şahsın kelime dağarcığının hangi boyutlarda olduğunu bildiğinden, bu durum da mazur görülebilir..

galatasaray erkek basketbol takımı avrupa'da son derece kötü bi sezon geçirmiştir. kimse futbol dışındaki branşlardan konuşurken erkek basketbol takımından bahsetmesin en iyisi. fenerbahçe erkek basketbol takımı ise -fbülker- ülker kulübünün euroleague lisansı nedeniyle euroleague'e alınmış bi takımdır. bundan önce en son suproleague döneminde oynamış ve bir daha bir numaralı kupaya davet edilmemişti. ülker kulübü tüm haklarını fenerbahçe'ye devredince doğal olarak euroleague oynama şansı da fbülker'in oldu. euroleague'in konsepti şampiyonlar ligi ile tam olarak örtüşmüyor. mesela, real madrid takımı bu sezon ispanya liginde 10. oldu bu onların şampiyonlar ligine girmesine olanak tanımazken euroleague'e doğrudan katılmasını engellemez. çünkü kulüplerle anlaşan lig kurulu onları derecelerine göre değil lisanslarına göre euroleague'e davet eder. yoksa beşiktaş efes ile final oynadığında euroleague'e o giderdi.

• Helvacı açıklamaış 2010-11 sezonunda geçeceğiz diye.
    1 sezon daha samiyendeyiz.

Orjinalden alıntı: lukpiyes

2. - 3. sınıf kupalarda yarı final oynarsınız tabi, bi euroleague e katılabilsenize, 2. kupada 30 yiyip 3.den devam ediyorsunuz sonra bizden basarılı oluyorsunuz vay be

boş boş konuşma 2 3.sınıf kupalar senin takımının ilgi alanına girer , öyleki biz uefayı alırken senin takımın yayla cup serüveni yaşıyordu.

dolu bos farketmez basketboldan bahsederken birden uefaya kıvırıyorsun yalan mı kimsenin katılmadıgı dandik takımların oynadıgı kupada yarı final oynayıp 2 senedir sampiyon olan euroleaguede ceyrek yapan takımdan basarılıyız diyorsun gercekler zoruna gidince hemen uefa diyorsun

bi kere şu euroleague konusunda birşey söyliyim. bi kere biz geçen sene ikinci olduk ve euroleague a direk katılıyorduk fb gibi ancak bizim takım gecen sene gelen eurocup daki yarıfınal basarısından osnra eurocup ı almak için bu kupaya katılmayı tercıh etti.. kupa alabılelım dıye yanı yenı bır takım oldugumuz için euroleague da guçlü rakıplere elenmektense kupa kazanalım diye yanı... boyle bı haklarını oldugunu yanı ıstersen eurocup a katılma hakkı oldugunu bılmıosun heralde.. bız katılmayınca bjk katıldı... bılıp bılmeden konusmayın...

euroleague e 2. olanlar katılmıyo be aslanım euroleague ile anlasması olan her sene belli yatırım yapan takımlar alınıyor önce bunu bir çöz sonrada kupa alalım diye katıldıgınız kupadan hezimetle 30 yiyip 3. kupaya düstügünüzü bir öğren sonra gel bilip bilmeden konusmayın diye ahkam kes

ya arkadaşım sen çok bildiğini sanıyosun heralde. ben burada bayan takımımızdan bahsedıom, bızım bayan takımımız kupayı aldı sen erkek baskettten bahsedıyosun , dunyadan haberın yok bayan takımımız eurocup şampiyonu oldu habaerın yok heralde....

• erman sen ahırlara layıksın

Orjinalden alıntı: .TaneR.

quote:

Koptuğum Andır...

Seyrantepe'deki Stadlarına Geçince Rahatlar Galatasaraylı Arkadaşlar Yeni Stadları Gerçekten Güzel...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.