1 sene sonra yıkılcak stada tadilatmı yapılsın? ki az çok elden geçirilmiş hali şuanki hali...Alisamiyen gibi bir stadın mazisini görmekten gelip bu kadar ileri geri konuşmak terbiyesizliktir Biz susalımda dünya konuşsun:
Kezman "Biz zaten o stadtan galip çıkabileceğimize inanmıyorduk."
Maldini:"Kimse bana burda 25 bin kişinin olduğuna inandıramaz"
P.Nouma:"Bana hep Ali Sami Yen'den bahsettiler"
HAGİ:"Bu seyirci ölüyü diriltir''
TF1 Fransiz Tv:" Paris Ali Samiyen cehenneminden nasıl cıkacak"
Corriara Della Sport: "Milan, Dikkat Et Orası Hala Cehennem'
Davids : (Juve macından sonra) :"Bizde böyle taraftar olsa hiçbir takım karşımızda duramaz"
Berliner Morgenpost : "Futbolun sadece futbol olmadigini Ali Sami Yen Stadinda anladim"
Collina :"bu cehennemi çok seviyorum"
Almanlar: Hexenkessel(Cadikazani) , Höhle des Löwen(Aslanin Magrasi)
Tuttosport:"Yine Cehenneme Gidiyoruz"
La Gezetta:"Şeytanın Evi"
bunları unutmuşsun:
Messi: "nou camp'tan bile etkileyici"
C. Ronaldo: "ali sami yen 1, old trafford 2"
Henry: "oynadığım en mükemmel atmosfere sahip stad"
Eto'o: "beni sami yen'e gömsünler"
Lampard: " umarım birgün gs'ye transfer olurum ve o mükemmel stadda oynama şerefine erişirim."
Gerrard: " anfield halt etmiş"
Bunu diyorsunuzda son karşılaşmada neredeyse tribün çatısı yıkılıyordu. O zaman hakikaten cehennem derdik.
"Bu arada, Ali Sami Yen Stadı'nın kapalı tribün çatısı ile ilgili, Stat Güvenlik Komitesi'nin, yerinde tespitlerde bulunmak üzere uzmanlardan oluşan bir heyet ile incelemelerde bulunduğu da kaydedilirken, ''Bu incelemeler neticesinde gerekli tedbirlerin alınmasına kadar, söz konusu tribüne seyirci alınmamasına karar verilmiştir'' denildi."
GS HAMBURG maçını locadan izledim ali samiyende
tek kelimeyle REZİLLİKTİ
3. sınıf takımların stadında loca diye koyduğu yerler çok daha iyiydi
2 tane teneke koymuşlar sınır çizmişler loca dışında heryere benziyor yazık valla ya
loca görmek isteyen bi beşiktaşın hele hele fenerbahçenin stadını görsün lütfen
yazık günah yani iğrenç ötesi her yeri dökülen rezil rüsva bir stad..
adamlar bizi santiago da ağırlıyor bizde şükrü saraçoğlunda ağırlayacağımıza istanbulun en berbat stadında ağırlıyoruz...
kümes iltifat olur bence lağım gibi bi yer.taraftarların profili de uyum sağlamış buna gerçekten.portatif çatıya çıkılmayacağını bile düşünemeyen lümpen takımı gelir o stada anca zaten.
Yahu stat miladını doldurdu. Hâlen neyin tartışmasını yapıyorsunuz anlamıyorum. 1,5 sene içinde Ali Sami Yen diye bir stat kalmayacak. Siz gelmiş hala orası kötü burası kötü diyorsunuz. Allah akıl veyahut fikir versin sizin gibi garibanlara...
quote:
Orjinalden alıntı: nolamaz
Yahu stat miladını doldurdu. Hâlen neyin tartışmasını yapıyorsunuz anlamıyorum. 1,5 sene içinde Ali Sami Yen diye bir stat kalmayacak. Siz gelmiş hala orası kötü burası kötü diyorsunuz. Allah akıl veyahut fikir versin sizin gibi garibanlara...
Kullandığın kelimelere dikkat et gariban mariban noluyo?
Stat miladını doldurduysa maç yapılmayacak orda o kadar..
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlix07
kümes diyince aklıma teğmenin birinin anlattığı hikaye geldi..
horoza sormuşlar yumurta mı tavuktan çıkar tavuk mu yumurtadan diye.. horoz: ben polemiğe girmem... s....r geçerim demiş
inönü stadının asy den pek farkı var sanki de asy ye laf atıo
TARAFTARIMIZ YETER
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme