Şimdi Ara

Erken Sevk Dilekçesi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorum olacak 2009 celp dönemleri açıklandı ben 89/3 gidiyorum 89/1 gidebilirmiyim.Erler erken sevk dilekçesi verebiliyormu 2 yıllık meslek yüksek okulu mezunuyum erken sevk dilekçesi verebilirmiyim yoksa yedek subaylarmı sadece verebiliyor. 89/3 ken 89/1 gitme imkanım varmı. ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekilkral -- 4 Aralık 2008; 9:24:33 >

• Bedrim uzun dönemlerde erken sevk dilekçesi verebiliyor ama şu şartla kendi grubunun askere gitmiş olması şartıyla. 89/1 de senin durumundakiler daha gitmediği için sende gidemezsin, ama diyelim tecilin vardı tecilini bozdun 1 sene sonraya kararın alındı bu şartta erken sevk dilekçesi verebilirdin.
    quote:

Orjinalden alıntı: bedrim

Bildiğim kadarıyla sadece yedek subay adayları verebiliyor.Şubeni telefonla arayıp sorabilirsin
  • Selamün aleyküm arkadaşlar...Kütüğüm Kocaeli Derince'de ve 89/3 gidicem görünüyor şuan için 2009 celp dönemlerine baktığımızda...Fakat ben 89/3 gitmek istemiyorum 89/1 veya 89/2 gitmek istiyorum bunun için güzel bir mazeret uydurmam gerekiyor sanırım ama nasıl bir mazeret yazmam gerek bunu bilmiyorum... Sağlam bir mazeret olması gerek bu yüzden daha önce böyle bir dilekçe hazırlayıpta yollayan ve onay alan arkadaşlar varsa söyleseler bizde öyle yazsak yada ona benzer birşeyler...Bana bu konuda Allah rızası için yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun teşekkürler...
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Weezer

Arkadaşlar ben de seneye Haziranda mezun olacağım inşallah.Fakat diplomalar temmuzda veriliyor.Ağustos celbine yetişemiyorum.Hiç bir şekilde Ağustos'da gitme imkanim yok mu?

Okulundan Okulun bittiğine dair belge alabilirsin.O belge ile erken sevk dilekçesi verme hakkın oluyor sanırım..Güzelce bir araştır derim.Zaten yeni mezunlar ancak mezun oldukları dönemden sonra Nisan ayında alınıyorlar askere..sen Agustos için araştır olmazsa ARALIK ayı için erken gidebilirsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.