Şimdi Ara

Erken Seçim (24 Haziran 2018) ANA KONU (Anket Eklendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.462
Cevap
13
Favori
105.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
363 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Erken Seçim (24 Haziran 2018) ANA KONU (Anket Eklendi)


(En Son Oy Tarihi: 7.5.2023)
Giriş
Mesaj
  • https://www.youtube.com/watch?v=cowO2M11XqU

    Olayın özeti.

    “ERKEN SEÇİM AKIL KÂRI DEĞİLDİR”

    Milliyetçi Hareket Partisi’nin muhtemel bir erken seçim senaryosuna iyi bakmadığını her fırsatta dile getirdiğini belirten Genel Başkan Devlet Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:

    “Türkiye 7 Haziran-1 Kasım 2015 ve 16 Nisan 2017 olmak üzere iki yılda üç defa sandık başına gitmiştir. Şu anda seçilmiş hükümet görevinin başındadır. Kaygıya gerek ve yer yoktur. Kaldı ki 16 Nisan’ın gerektirdiği uyum yasaları sağlanmadan, yeni sistemin taşları yerli yerine oturmadan yapılacak erken seçimin siyasi belirsizlik doğurma ihtimali yüksektir, akıl kârı olmadığı da açıktır. Elbette Türkiye içte ve dışta terörle mücadele anlamında yoğun bir çaba sarf ederken, bu çabaların erken seçim gündemiyle akamete uğramasına asla razı olmayız. Milli bekamıza yönelik tehditleri ortadan kaldıracak siyasi ve idari bir kararlılık şu anda devrededir. Türkiye’ye diş bilediğini zanneden hainlerin başlarının ezilmesi öncelikli gündemimiz arasındadır. Türkiye’yi kısır tartışmalarla oyalamaya kalkanlara müsamaha göstermemiz söz konusu dahi olamayacaktır. Bizim derdimiz Türkiye, sevdamız millettir.”



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AngelOfLord -- 17 Nisan 2018; 12:48:39 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: por favor

    Bu mesaj silindi.
    Şuna İyi parti gümbür gümbür geliyor desene , tutuştuk desene.
    Ülkenin yokuş aşşağı gidişini durduracak bir hareket , işler daha kötüye gitmeden atı alıp üsküdar'a geçme çabaları bunlar.
  • Ekonomi çöktü arkadaşlar şuan borç ile ayakta duran bir ülkeyiz 1-2 yıl daha dayanırız şuan bütün ekonomik veriler Türkiye Cumhuriyeti nin battığını net bir şekilde gösteriyor TEFECİ KREDİSİ denilen bir kredi türü ile ayaktayız ki TÜRKİYE CUMHURİYETİ VARLIKLARI teminat gösterilerek alınmış krediler ile ayaktayız faiz oranları %15 olan krediler bunlar yani ürettiğimiz den fazla borç çıkıyor ve asıl olay bu borçlar tahsi edilmeye başlandığında kopacak.



    Devlet hazinesi de ÖZEL ŞİRKETLERE hortunlanmış durumda şahsi fikrim bu devlet hazinesndsn garanti verilerek yapılan özelleştirmeler vatana ihanetin açık bir sembolüdür.



    Siyaset ve iş adamlarının güçlü olan kesimi benim kişisel tahminime göre PARALARINIR OFFSHORE hesaplar ile 5-6 yıldır yurt dışına kaçırıyoar ki ülkeyi yönetenlerin bağlantılarının OFFSHORE hesapları olduğu daha bir kaç ay önce ortaya çıktı belgeli olarak ki bu BUZDAĞININ görünen kısmı.



    Siyasetçilere ve iş adamlarına yandaşlara bir şey olmayacak Türkiye Cumhuriyetinin orta ve alt kesim vatandaşları(Yani çoğunluğu) ve Türkiye Cumhuriyeti Varlıkları bu ekonomik çöküşün bedelini çekecek olanlardır.



    Halk ekonomik çöküşün bedelini ödemeye çoktan başladı lakin sorgulama kapasitesi zayıf bir toplum olduğumuz için halen ciddi bir kesim uykuda.



    Bugün televizyonlarda gördüğünüz ülkemiz çok iyi ekonomi iyi diyen kişiler yarın ekonomi patladığında yine kaybetmeyeceklerdir Offshore hesaplarında olan paralar ile muhtemelen bizlere bir taraflarıyla gülecek.



    Türkiye Cumhuriyeti gerçekten potansiyeli muazzam bir ülke idi hainler olmasaydı ve akıl ile yonetilse idik Avrupa'ya en büyük rakip olurduk olmayacak gibi duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ciddi ciddi erken seçim olmayacağını düşünen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sansürsüz forum.www.bilgikupu.org

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26 Ağustos aynı zamanda Malazgirt Zaferi ve MHP nin kuruluş tarihidir. Bunu da ana konuya ekleyebilirsiniz.
  • OC bayram tatilinde seçim koyucak. Millet aylar evel uçak otobüs bileti aldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olay kesinleşti gibi bir şey. Bahçeli tarih veriyor, Bozdağ dünden razı yeşil ışık yakıyor, havuz medyası şu an inanılmaz bir günden yaratmış durumda bu konu ile ilgili özellikle sosyal medyada.

    Dört ay boyunca ülkede daha büyük kaos yaratır bu tercih, iş veren önünü göremediği için işsizlik daha da tırmanır, dövizin artışı devam eder, seçime yakın bir ay falan kala muhtemelen ohal kalkar "bakın ohali bitirdik" demek için.

    Hangi sebepten seçime giriyoruz ben onu anlamış değilim. Daha geçen sene mavi boncuk dağıtılıyordu herkese ohal bitecekti, terör bitecekti, işsizlik azalacaktı, ekonomik veriler pozitif olacaktı. Hiç bir şeyin olduğu yok aksine verilen vaadlerin tamamı negatif yönde. Yani mesele insanların daha beter dibi görüp "hop yetti artık, seçmiyoruz sizi" demesi mi? Hadi seçime girdik yine aynı sonuçla çıktık. Hiç bir şeyin değişeceğine ben ihtimal vermiyorum aynı kaosun içinde devam edecek ülke.

    Öte yandan tamamen alamadım bir muhafelet var. Direk gaza gelmiş hodri meydan diye yapıştırmış. Anlık ülke gündemi iktidarın isteyeceği yönde değil seçimin ne kadar geç olması demek onların oylarına şu anki verilere göre o kadar eksi oy demek. Bunlar yine almış tuzu eline koşuyor sağa sola. Erdoğan'ın bir sözü vardı bir kaç yıl önce "Böyle muhalefet olduğu sürece biz her seçimi kazanırız" diye kesinlikle haklı.

    Sonumuz hayrolsun.




  • Bence MHP baktı oylar İyi Parti'ye kaymaya başladı en az zararla atlatmaya ve henüz tam oturmamış İyi Parti'yi baraj altı bırakmaya çalışıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 17 Nisan 2018; 13:16:14 >
  • Dokuzlardan kullanıcısına yanıt
    Ne güzel anlatmışsınız

    Birilerinin erken seçim olsun demesinden ziyade CHP'nin evet yapalım demesine ben de şaşırdım. Erken seçim olacaksa da bu o tarihte olmamalı. Bunu birkaç dakikalık analizle biz bile anlıyorsak "koskoca" muhalefetin nasıl düşünmediğini merak ediyorum.
  • Arkadaş ne istiyorsunuz da yapamiyorsunuz. İstediğiniz her şey meclise bile gelmeden KHK yoluyla yasallasiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef gazla çalışan bir muhalefet var bu ülkede ve bundan hiç ders almadı bunca senedir. Daha adayın bile belli değil neyin acelesi bu? Muhalefet olarak bir sor neden seçime giriyoruz sebebi nedir diye. Bunlar iktidar ne derse ya aksini söylüyor ya da gazı verdiği an yürüyüp gidiyor. Böyle muhalefet yapılmaz, şayet yapılırsa işte sonucu bu olur.
  • Türkiyede Cumhuriyeti için son bir seçim kaldı, eğer yanlış tarafı desteklerseniz son bir kez daha kandırılacaksınız(!) bu sefer iş işten geçmiş olacak.
  • Ayrıca mühürsüz oy sayımı da yasallasti. Ne bu acele arkadaş gereken oyu basın işte referandumda yaptığınız gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dokuzlardan kullanıcısına yanıt
    Ben ciddi ciddi son yıllardaki seçim/referandum çalışmalarında muhalefetin gizliden iktidarı desteklediğini düşünür hale geldim.

    Muhalafetin ne bir misyonunu ne de bir vizyonunu görür haldeyiz. Bu kadar yanlış söylem ve davranışlarla ve özellikle bu "adamla" (umarım aday olmaz) muhalefetten pek beklentim kalmadı.

    Umarım hodri meydan derken bizim bilmediğimiz seçim hazırlıklarını yapmışlardır.
  • Piyasayı allak bullak ettin püskevit beyinli.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi Parti'nin oy oranı ve gerekirse kurulabilecek koalisyondan korkuyorlar. Çok belli :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Çar- çakaldan korkmayız kardeş merak etme sen.Yanar döner itlerin kıçını çok ciyaklaktık biz zamanında.3-5 kuruşa karakterimizi satmayız, Eğer öyle olsaydı ezelden Mhp'li olarak Bahçeli gibi yanlardık size 15 temmuz'u bahane ederek.Delikanlı olun sözünüzde durun seçimi zamanında yapın .Yangından mal kaçırır gibi erken seçim çıyırtkanlığı yapmayın.
    Hasiyet ve karakter sahibi olunki itimat görün.

    ayrıca erken seçimi isteyen solcuların ekmeğine bal-kaymak sürün aferin size.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 17 Nisan 2018; 13:39:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Richard Parker

    Çar- çakaldan korkmayız kardeş merak etme sen.Yanar döner itlerin kıçını çok ciyaklaktık biz zamanında.3-5 kuruşa karakterimizi satmayız, Eğer öyle olsaydı ezelden Mhp'li olarak Bahçeli gibi yanlardık size 15 temmuz'u bahane ederek.Delikanlı olun sözünüzde durun seçimi zamanında yapın .Yangından mal kaçırır gibi erken seçim çıyırtkanlığı yapmayın.
    Hasiyet ve karakter sahibi olunki itimat görün.

    ayrıca erken seçimi isteyen solcuların ekmeğine bal-kaymak sürün aferin size.
    Hö ? Doğru konuş ..
    Ne diyorsun sen ya ? Önce bir sen ne yazmışsın ben ne yazmışım oku.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ~Lion King~

    Esnaflar kepenk kapatmaya, çiftçiler homurdanmaya, insanlar sorgulamaya başladı. 2019’da ekonomik yönden çökeceğimiz için Bahçeli tamamen ekonomi patlamadan oylar daha fazla erimeden seçimi oldu bittiye getirme derdinde. Bunların hiç bir zaman vatan millet gibi bir derdi olmamıştır, her zaman koltuğunu düşünmüşlerdir. Seçtiği referandum tarihi bile (26 Ağustos 2018) CHP kesiminin tatilde olduğu ve büyük taaruzun başladığı tarih. Ayriyetten Zafer Bayramının 4 gün öncesi... Bu kadar tiksindirici siyaset mühendisliği görülmemiştir.



    Bu sefer başaralım arkadaşlar. Bu sefer bu gafilleri indirelim!



    Not: En son seçimde MHP ye oy veren bilinçli bir vatandaş.
    Tatilde olup ta oy kullanmayan adamın zaten hiçbir şey söylemeye hakkı yok.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.