Şimdi Ara

Erken Saç Beyazlaması Nasıl Durur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar saçlarım erken beyazlıyor daha yaşım 17 bi 30-40tel rahat beyaz babamdada çok var annemdede çok beyaz var bende 1 tel vardı arkadaşım çekti sonra böyle oldu biraz sinirli ve stresli bir insanım bunların geçmeyeceğini duydum bende yavaşlmasını istiyorum beslenmem çok iyi spor yaparım ama bu beyazlamayı nasıl durdurabilirim bi çaresi var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İphone 7 32GB Mat Siyah
    Playstation 4 500GB l Psn:Omers25
    Xbox One 500Gb l Gamertag:Omers25
  • "biraz sinirli ve stresli bir insanım"

bende 27 yaşındayım bendede var takma kafana

Orijinalden alıntı: darkolan

Arkadaşlar saçlarım erken beyazlıyor daha yaşım 17 bi 30-40tel rahat beyaz babamdada çok var annemdede çok beyaz var bende 1 tel vardı arkadaşım çekti sonra böyle oldu biraz sinirli ve stresli bir insanım bunların geçmeyeceğini duydum bende yavaşlmasını istiyorum beslenmem çok iyi spor yaparım ama bu beyazlamayı nasıl durdurabilirim bi çaresi var mı

Hocam benimde saçımın önünde 1 tel var beyaz tam çekecektim ki annem gördü dur yapma dedi :D demek doğruymuş çoğaldığı. Çekmedim bende duruyor hala.

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

Aynı sorun bendede var bende 17 yaşındayım

Bende 19'a giricem.Aynı sorun var.Önlerde 3-5 vardı.Şimdi önlerde 15-20 belkide 30-40 var.Yanlarda 3-5 var.Umarım durur.Bir kere boya kullandım.O baya bi azalttı diyebilirim ama yinede var maalesef.Babamın saçlarda erken beyazlamış ama bu kadar değil tabi Yapacak çokta birşey yok gibi.Hoca havuç vs. gibi içinde ... maddesi olan yiyecekler yiyin demişti ama unuttum.Bence doğru değil.Öyle olsa kendi boyatmaz Yapacak birşey yok.Islatın saçın önünü, ıslak görünce hiç anlaşılmıyor.Boyayı boşverin.

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Erken sac bosalmasi diye okudum5

İphone 7 32GB Mat Siyah
    Playstation 4 500GB l Psn:Omers25
    Xbox One 500Gb l Gamertag:Omers25
  • Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    Schwarzkopf kullanmıştım ben 15 tllik.Doğal renginden ayırt edilmeyecek şekilde olmuştu.Acemi olduğumdan biraz fazla bekledim 1-2 dk. falan ama ona rağmen bir Allah'ın kulu anlamamıştı 40 yıkamada geçer diyordu etkisi.Benim 40 kere banyo yapmam için çok az bir süre geçmesi lazım ve banyolarımda uzun sürer.O yüzden çabuk gitti boyalar Ama sanki çok az bir azalma olmuş gibi.Bazı beyazlar adam oldu galiba Artık boyamam tabi.

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • Benim gibi dökülmediğine şükredin.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.