Şimdi Ara

Erkekte Kas Gelişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım 17, lise sondayım. Biraz anormal olarak ergenliğe geçen sene girdim,yani yaklaşık 1 sene 3-4 ay falan olmuştur. Ilk mast.dan ötürü hatırlıyorum. Her neyse ergenliğe geç girince doğal olarak gelişim de geç oluyor. Allah'a şükür boyum uzadı,kilom artıyor,sesimde iğrenç bir şekilde kalın.Tek sıkıntı ben çok güçsüzüm arkadaşlar. Arkadaşlarımı soruyorum,sen bu kadar güçlüsün,kaslısın vs. Spor falan mı yaptın ya da yapıyomusun diyorum,hayır diyorlar. Ben ise düzenli olmasa da şınav barfiks mekik çekerim ama kollar tıknaz ve güçsüz.Şimdi benim merak ettiğim,bir insan spor yapmadan ergenliği geçirse de yine erkeksi güce ulaşır mı yani bu ergenlikten kaynaklanan durum mu? Çünkü millet 6. Sınıfta ergen olmuş ben 11. Sınıfta olmuşum acaba ondan mı. Bir de millet ergenlikten çıkıyo,sivilcelrden kırtuluyolar,sakallar falan çıkıyor,sesleri oturuyo falan,yani akranlarımın. Benim ise yeni sivilcelerim çokıyo,sakal yok. Sizce benim ne zaman biter ergenliğim ve güçlenie miyim hiçbir şey yapmasam da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu genetik bir durum benim 6.sınıftan sonra lise 1're kadar yüzüm sivilce tarlasıydı

Genelde ne yediğin ne içtiğin alakalı şeyler bu sivilce falan neyse oralara girmiyim

Sakal durumu senlik birşey yok belki kösesin kim bilir dert etme herşeyin zamanı gelir
  • Genel olarak sorunu yanıtlayamacağım ama, spor yapıp yapmadığımı soranlara "yok be ayda yılda iki şınav iki barfiks bi de işte halı saha var" diyorum. Bunu duyan kızlar genetik olarak kaslı ve güçlü olduğumu düşünüp iyi bir çiftleşme adayı olarak görüyor beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnetic Monopole

Genel olarak sorunu yanıtlayamacağım ama, spor yapıp yapmadığımı soranlara "yok be ayda yılda iki şınav iki barfiks bi de işte halı saha var" diyorum. Bunu duyan kızlar genetik olarak kaslı ve güçlü olduğumu düşünüp iyi bir çiftleşme adayı olarak görüyor beni.

Yaw ne içip giriyorsunuz foruma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Magnetic Monopole

Genel olarak sorunu yanıtlayamacağım ama, spor yapıp yapmadığımı soranlara "yok be ayda yılda iki şınav iki barfiks bi de işte halı saha var" diyorum. Bunu duyan kızlar genetik olarak kaslı ve güçlü olduğumu düşünüp iyi bir çiftleşme adayı olarak görüyor beni.

Spor yapıyormusun başkan ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    Evet düzenli salona gidiyorum O yüzden soruyorlar zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 Aylık Vücud Gelişimi
    5 yıl önce açıldı
    Büyüme hormonu hakkında
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.