Şimdi Ara

Erkekte 1,80 boy nasıl ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
9.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forum ortalamasının bayağı altındasın haberin ola.
  • en ideal erkek boyu 183 cm
  • 1,80 boyum var ortalama olarak gayet iyi Türkiye şartlarında uzun bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısa ben 2.03 üm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.75 kiz 1.90 da erkek bence iki cift için en iyi boy ortalamalari.

• quote:

Orijinalden alıntı: TornadoATX

Genellikle çevremdeki insanlar iyi der fakat kızlara sorulduğunda kısa - orta gibi cevaplar alıyorum bunu söyliyenlerin ort. Boyu 160 hepsi 185+ Boy idealdir diyorlar yanyana geldiklerinde kız adamın çocuğu gibi kalıyo bu nasıl bi mantalite anlamadım.

İstedıği kadar 185+ kaslı yakışıklı istesen evleneceği adam türk erkeği bir çoğunun

• ben 1.80 kız 1.76 su kamışı gibi geziyoruz ortalıklarda
  • 1.80 im kisa hissediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkek dediğin boylu poslu olur,türkiye şartlarını falan bırakalım bir kenara 170 ve aşağısı pek iyi durmuyor 190 ve üzeri de aşırı fazla idealı 180-185 civarı,biraz da yapılı olursa fark yaratır
  • 1.80'im 1.90+ olmak isterdim.Kısa değilim çoğu kişi uzunsun normalsin diyor(benden kısalar) ama yanıma 185+ birisi geldiğinde kısa hissediyorum

• Türkiye'de iyi ama yurt dışında kısa kalmasada ortalama kalıyor.Estonyalı bir kız arkadaşıma neden kızlar hep uzun boylu erkekleri tercih ediyor demiştim o da kendimizi daha güvende hissediyoruz daha güçlü gözüküyor demişti.Kızla boylarımız hemen hemen aynıydı o gün orada onu ayarlama şansımın olmadığını anlamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Kısa ben 2.03 üm

1.86 boyundayım kendimi uzun zannederdim, geçen otobüste bir abiye rastladım boy ve en olarak benim 1.5 katım vardı heralde, muhabbet ettik biraz boyu 2.16 kilosu 120 imiş
  • 1.85 boyum var. Kendimi çokta uzun hissetmiyorum açıkcası. Çünkü yeni jenerasyonun boy ortalaması uzun.
  • Vücut olmadıktan sonra uzun olmanın bi avantajı kalmıyor ya zayıf ince uzun bir şey oluyorsun ya da çok kalıplı iri yarı oluyorsun Türkiye şartlarına göre uzunsun tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betonaoturmaüsütürsün

1.85 boyum var. Kendimi çokta uzun hissetmiyorum açıkcası. Çünkü yeni jenerasyonun boy ortalaması uzun.

Hocam bizim burdaki çocuklar nedense bu yeni jenarasyona ayak uyduramamışlar.Ev lise yanında ve okul çıkışı 1-2 leri görünce şok oluyorum hepsi 150 -160 lise sonlarında onlardan farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceninGizemi -- 14 Şubat 2014; 13:14:50 >
  • 1.80 metre boyum var lakin kendimi kısa hissediyorum. Çevredeki boy ortalaması (özellikle yeni kuşak ve ergen jenerasyonu) bu sınırı çoktan aştığı için mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

1.80 metre boyum var lakin kendimi kısa hissediyorum. Çevredeki boy ortalaması (özellikle yeni kuşak ve ergen jenerasyonu) bu sınırı çoktan aştığı için mi acaba?

Olabilir hocam sürekli kendinizden uzun insanlarla karşılaşıyorsanız ve arkadaş ortamınızda uzun boylu kişiler mevcutsa 190 da olsanız kısa hissedersiniz psikolojik yöndendende beyin kısa hissine kapılır ve kendinizi aynadanda kısa gibi görürsünüz

• 186 yim.Baya kendimi uzun hissediyorum.180 civari olmak isterdim

• 173 üm , önemli olan boyu değil işlevi
  • Makul

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.