Şimdi Ara

Erkeklerin renkli pantolon giymesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
5.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MayTheTriforceBeWithYou

quote:

Orijinalden alıntı: atroce

Yakışmayanlarda heves edip giydiği için, bazılarına kötü geliyor bu tür pantolonlar

Bacakları baldırları ince, göbekli olmayan kişilere yakışır bunlar

Bende mavisini aldım biraz daha koyu rengi, makosen tarzı ayakkabılarla çok şık duruyor

Yapı olarak dediğin gibiyim. Fakat o pantolonları giyeceğime beyaz slip don giyip sokakta dolaşmayı yeğlerim.
    Siyah pantolon candır.

Denemeden bilemezsin, bu kıyafet - aksesuar vs. alış verişlerinde görüp beğenmek yada beğenmemekle almayacaksın, deneyeceksin sora fikrin değişir
  • renkli derken? sonuçta siyahda mavide beyazda bir renk
  • Hepimiz surada 1.90 kasli mavi gozlu adamlariz.
    Aldirma bence genc adamiz 6ani tabi ki de renkli giyecez.Siyau ve gri agirlikli giyinen arkadaslara soyle giyim tarzlarini degistirsinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

Orijinalden alıntı: MsTF_11

Pantolon Hiç Giymedim Sadece Bayramlar'da ve Okulda Giydim Sonra Hep Eşofman Giydim Bizim Buralar da Giymeye Başlayanlar Var Büyük Amca Dayılar Aha Erkek Çoçukla da Garı Gibi Giyinoyolar Vay Halimize Dediklerini Duydum

o nasıl bir yazı tarzı

• lacivert olanları nerde bulabiliriz?
  • bir arkadaş giyerdi üzerinde mor yeşil mavi hangi rengi ararsan var sabah akşam topmusun gaymısın diye dalga geçerdik
  • Okulda siyah pantolon, işte siyah pantolon, dışarıda siyah pantolon nedir bu siyah merakı?
    Siyah dışında başka bi renk giyince erkek olunmuyor mu?Aşın kendinizi artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoYou?

Okulda siyah pantolon, işte siyah pantolon, dışarıda siyah pantolon nedir bu siyah merakı?
    Siyah dışında başka bi renk giyince erkek olunmuyor mu?Aşın kendinizi artık

katılıyorum
  • Bordo ve hardal rengi giyiyorum genellikle.
  • bende koyu mor var hem rahatta severek giyiyorum
  • Bence fotoğraflardaki elemanlarda kötü durmuş. Şimdiye kadar da renkli pantolonun yakıştığı erkek görmedim. Tabi yine tercih senin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeşil taba ve kirmizi renklerde pantolonum var seve seve giyerim ilikla alakasi falan yok sacma sapan dusunmeyin allahasen

• Renkli pantolon mu, defolun gidin ya.Kesinlikle hiç yakışmıyor.Bu konularda aşırı rahatsızım.Pembe gömlek dahi giyemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

Renkli pantolon mu, defolun gidin ya.Kesinlikle hiç yakışmıyor.Bu konularda aşırı rahatsızım.Pembe gömlek dahi giyemem.

At gozluklerini atarsan daha rahat yasarsin mr. cokbilmis

• çok canlı olmayan mavi veya kiremit kırmızısı tarzında bi pantolon almayı düşünüyordum ama yorumlardan sonra soğudum vallahi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Cobain*

quote:

Renkli pantolon mu, defolun gidin ya.Kesinlikle hiç yakışmıyor.Bu konularda aşırı rahatsızım.Pembe gömlek dahi giyemem.

Ben bu durumdan memnunum.Renk renk şeyler giyenleri değiştiremem sadece rahatsızlık duyduğumu belirttim, kendilerine yakıştıklarını düşünebilirler ama ben tam tersini düşünmekteyim.İlk haberlerde Arda Turan mıdır nedir onda görmüştüm , saçmalık olduğunu düşündüm.Bir baktım yaşıtlarımdan bazıları giymeye falan başlamış, öyle de devam etmiş işte.Sonuçta bu benim düşüncem ve bunu açıkladım, sen de senin düşünceni yazdın.Ne kadar alaycı bir dille yazmış olsan da biraz daha saygı çerçevesinde yazmanı dilerdim.

• quote:

quote:

quote:

Ben bu durumdan memnunum.Renk renk şeyler giyenleri değiştiremem sadece rahatsızlık duyduğumu belirttim, kendilerine yakıştıklarını düşünebilirler ama ben tam tersini düşünmekteyim.İlk haberlerde Arda Turan mıdır nedir onda görmüştüm , saçmalık olduğunu düşündüm.Bir baktım yaşıtlarımdan bazıları giymeye falan başlamış, öyle de devam etmiş işte.Sonuçta bu benim düşüncem ve bunu açıkladım, sen de senin düşünceni yazdın.Ne kadar alaycı bir dille yazmış olsan da biraz daha saygı çerçevesinde yazmanı dilerdim.

İlk mesajdaki tavrina karsilik oyle bi tavir verdim dostum sonucta insanlar dedigin gibi "istedigi seyi giyebilir" ama kimsenin onlara defolin gidin yada farkli sekilde assagilayacak seyler yazmasi gerekmez. Amacim polemik cikarmak degil yanlis anlasilmayayim

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlk mesajdaki tavrina karsilik oyle bi tavir verdim dostum sonucta insanlar dedigin gibi "istedigi seyi giyebilir" ama kimsenin onlara defolin gidin yada farkli sekilde assagilayacak seyler yazmasi gerekmez. Amacim polemik cikarmak degil yanlis anlasilmayayim

Tamamdır o zaman sorun yok dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

Para verseler giymem,karakter meselesi.

karakter meselesi çok doğru bi laf
  • Mavi iyidir giyiyorum bazen.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.