Şimdi Ara

Erkeklerin renkli pantolon giymesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
108
Cevap
1
Favori
5.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Birzamanlar kırmızı renk içinde aynı şeyleri söylüyorlardı kırmız renk kazak aldım diye lisede az dalga geçmemişlerdi benle :D ama şimdi normal değilmi. Pembe gömlek t-shirt vs hepsi aynı yollardan geçti

Şu yorumları yapanları yolda görsem ağzını burnunu dağıtırım ciddiyim

Yok gay işi , erkek adam giyermi karakter meselesi yok efendim özentilik vs yok neymiş kız rengiymiş falan filan
    Ulan nezamandan beri rengin kızı erkeği oldu.Dün pembe t-shirt giyenlere laf edenler bugün kendileri giyorlar mesela. Bu lafları söyleyenler aynı zihniyette ve giymeye utanan acaba biri laf edermi falan diye sadece dışardaki insanların yorumlarına bakarak kendilerine yön,şekil veren tipler ama bakıyorlar moda oldu herkez giyio artık ve normal karşılanıyor hooop hemen alıyolar bi pembe bi kırmızı sarı renk bişey giyiolar ee ozaman o ettiğiniz laflar ne oldu dönüp dolaşıp sizi bulmadımı .ya siyahtan başka renk çorap giymeyen var bu adamla ben neyin tartışmasına giricem söylermisiniz hangi mağaradan çıktıysanız lütfen geri dönün rica edicem :D Kütahya dayım bende turuncu ( daha doğrusu kiremit rengi ) renk pantolon aldım old cotton cargo marka çok hoş 2 km lik yolu gidene kadar ne kadar barzo kılıksız cins herif var gözü bendeydi ee burda ılık kim oluyor peki ?? be adam niye bakıyosun :D

not: yorumların çoğunu okumadım klasik cevaplar tahmin edebiliyorum
    not 2 : arkadaşım isteyen istediğini giysin aşın bunları artık
    not 3 de konuyu açan arkadaşa üstteki renkler güzel istediğin rengi al istersen pembe renk pantolon al kimene laf edenleride takma kendine yakıştırıyorsan olay bitmiştir

Ha bide şu yeni çıktı espadril mi ne diyolar onlar hakkında ne diyosunuz kız işi değilmi babeti andırıyor sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oknglr -- 30 Temmuz 2012; 5:58:16 >

• Lagos nedir abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki koyu yeşil giyerim ama asla asla renkli pantalon giyilmez ya gri ya siyah yada mavi kot.
  • Siyah,lacivert,gri falan bunlar da renk.Renksiz pantolon yok.Arkadaşlarına böyle de.Ha soruna gelirsek.Kendine yakıştırıyorsan giy bence.İnsanlar ne der diye de düşünme.İnsanlar ne der kaygısıyla evinden çıkmayan insanlar var.
  • Ben giymem ama giyene de saygım sonsuzdur.. İnsan kendi istediğini giymeli sonuçta
  • Ben hayatta giymem ama yakışana da yakışıyor orası ayrı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taba rengi ve kırmızı aldım geçen hafta colinsten düşük bel dar kesim. Dar tişort ve sexy bodyci vücudumla şahane duruyor.
  • Benim gördüğüm kadarıyla çoğu giyen apaçi tipler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.