Şimdi Ara

Erkekleri anlamak zor (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
6
Favori
10.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biride cikip "aga bu nedir" diye sormuyor ne bu aclik :D, aldiniz ostrojen kokusunu coştunuz DH manuelcileri :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dead-ly

muhtemelen cogu kisinin de dedigi gibi teklif ettiginde reddedilip, sinifta dalga konusu olmaktan ve karizmanin cizilmesinden korkuyordur ben erkek olarak bendede ayni durum var ve ayrica cesaret edip teklif ettigimde benden SIKILIRMI(I lar i ciktigi icin buyuk yazdim) diye endise oluyor o yuzden cesaret edemiyorum lise 3 um... ve bide derslerimi ve derslerini dusunuyorum eger cikarsak derslerin duseceginden korkuyorum

Doğru,öyle olabilir.

Bu arada bazı arkadaşlar bırak bunları ders çalış falan demiş, diyecek birşey bulamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

Ne bileyim,garipler..Çok garipler, mesela 2 gün önce ilgilendikleri kızdan soğuyabiliyorlar.Bence bu çok garip,bir kadın soğumaz öyle kolay kolay.Sonra siz onları seversiniz,giderler en yakın arkadaşınızla yakınlaşırlar..Mesela siz nerdeyse onu sevdiğinizi gözünüze sokacaksınızdır,ama hala anlayamamıştır aşık olunduğunu,daha çok var.

Size şöyle özetleyeyim:
    -Öncelikle erkekler anormaldir. Bu acı bir gerçek.
    -Erkekler bayanların sadece tipine baktığında 2 günde vazgeçerler.
    -2 günde bırakanlar hiç aşık olmamıştır, sadece hoşlanmıştır.
    -Gömlek değiştirir gibi sevgili değiştirenlerin ruhu gelişmemiştir, hala ergendirler. (Bazen tam tersi olup ergenlerin ruhu gelişmiş de olabiliyor)
    -Eğer bir erkek bir bayanın tipine-zekasına bakmaksızın sebebini bilmediği halde ona aşıksa işte o zaman ayrılamaz.

Ayrıca;
    -Çıkma teklifi eden bir erkek aşık değildir, sadece hoşlanıyordur.
    -Gerçekten aşık olan bir erkek sana aşığım diyemese de senden hoşlanıyorum der, buradan sadece hoşlandığı anlamı çıkmaz.

Yani: Olan biten bu. Genelleme yapmayalım bence.

PS: Bayan olduğunuz için özene bözene yazmadım. Toplumdaki gerizekalılara ateş püskürttüm bir anlamda.

Erkek Rehberi çıkarmalıymışım ben

• quote:

Ne bileyim,garipler..Çok garipler, mesela 2 gün önce ilgilendikleri kızdan soğuyabiliyorlar.Bence bu çok garip,bir kadın soğumaz öyle kolay kolay.Sonra siz onları seversiniz,giderler en yakın arkadaşınızla yakınlaşırlar..Mesela siz nerdeyse onu sevdiğinizi gözünüze sokacaksınızdır,ama hala anlayamamıştır aşık olunduğunu,daha çok var.

kadınları anlamak kolay sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

anlamak çok mu zor? kardeşim yürü git Allasen. basit düşünürsen anlarsın.

Erkekleri anlamak zor

+100000000000031

adam çözmüş

+~~~~~~~

• kızlar ilgimi çekmiyor nedense :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeCouldBeTheSame

kızlar ilgimi çekmiyor nedense :D

noluyo laaaaan
  • quote:

Orijinalden alıntı: atikmatik

quote:

Orijinalden alıntı: KötüKedii

lan bende kız milletini anlamıyorum defalarca göz göze gelirsin bakışırsın yanına gidip konuşmaya çalışınca soğuk davranır ne ayak

Egosunu tatmin etmis oluyorsun görevinde orda bitiyo

+1

quote:

Orijinalden alıntı: yılan deveye ne demis

Kizlari anlamak zor neden mi:
    son mesaji:"zaman kaybiydik"olur
    ama sen onun o gulen yuzunu 10 dk tenefus arasinda gormek icin tam 1.30 saat yol gelirsin mutlu olursun ama o sana bakarken senin vucudunda baska birini hayal etmistir hep oysa senin 3 saati onun 10 dk dudaklarinin hilal seklini alisini geldifini bilmez her gn cabalarsin mutlu edeyim diye icinden birseyler kopar sabah sesi kulaklarina gelince onun icin cabalarsin ona iyi bir yuva verebilme icin oysa siz kizlar 2 yillik bir iliskiyi su sozlerle bitirebilir:"kusura bakma zamaninin aldim" ve pesinde bir ton cevapsiz soru ... rayindan cikmis bir hayat..iste size nedenleri

sen onun için elinden gelen her şeyi yap. O gitsin başkasına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bardeos -- 4 Aralık 2011; 9:32:10 >

• ılık alert diye geldim değilmiş şuan gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIJACKII

quote:

Orijinalden alıntı: WeCouldBeTheSame

kızlar ilgimi çekmiyor nedense :D

noluyo laaaaan

• quote:

Orijinalden alıntı: Major Depresyon

ılık alert diye geldim değilmiş şuan gidiyorum

Niye sen ılık mısın?
  • bu konu fazla tutmaz en fazla 10 sayfa, o da uplayan gençler olur diye

sorun basit, kızlar gururlu yaratıklar, kız teklif eder, erkek reddederse intihar edebilir,
    ama erkek teklif eder kız reddederse erkek daha da hırslanıp daha güzelini(açık zaaf) bulup karşına çıkar, kızın umrunda olmaz(gururda +bonus olarak durur yanında)

gurursuz hep erkek olur.

erkek hoşlanır, erkek teklif eder, erkek ilişkinin yürümesinde baş role sahiptir(kadın hep yan oyuncu), erkek öder, erkek öper, erkek şaka yapar, erkek bırakır(eve yurda vs.), erkeğin yüreği sızlar, erkek yalnızlığı bilir, erkek kaybetmemek adına olmadık şeyler yapar, ve hep erkek yüzünden biter.

o yüzden gurursuz hep erkektir.

Benden kafa olarak daha olgun birisini bulana kadar, dünyanın yaradılışında ikinci planda olan bir cinsiyete, gururumu yedirmem,
    hoşlanırım, teklif ederim, öderim, öperim, sayarım, severim, ağlarım, yalnız kalırım... ama hep "onunla birlikte" yaparım bunları

olgunlaşma zaman ister, akıl ister, yürek ister, eğer varsa bunların hepsi O'nda Masa'ya kadar götürür eveti basarım, alırım ömür boyu, gözüme, gönlüme, dilime...

• quote:

selam bebek naber ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 4 Aralık 2011; 10:07:11 >
  • ana konuyu cevaplamamışım.. :)
    ne ayıp, dur onada uzun bir cevap yazayım.

Erkek dediğin, birine bakmaz, en az 4 alternatif geliştirir, biri bakmıyorsa, diğerine yönelir, hiçbiriyle olmuyorsa hepsiyle kanka olur, onların mekanlarına girer, ordan kankalarına ayarlattırır.

yukarıdaki tip tümünü umutsuz vakaların oluşturduğu %95'lik bir kısım için geçerlidir.

%5 lik kısımda ne oluduğunu, kore dizilerinde, daşnan sopaynan dayak yiyip yine kızı sevmeye çalışan gerzekleri misal olarak verebiliriz.

iyi pazarlar, esen kalın efenim.
  • GO GIRL BABY
    kız olduğundan konu dışına konu açmakla büyük bi hata yaptığını biliyormusun
  • quote:

Size pm attım cevaplarsanız sevinirim
  • Asıl kızları anlamak zor.

*Tam ritme ayak uydurduğun sırada seni şaşırtıp o ritmi alaşağı edebiliyor ve hiçbirşey olmamış gibi davranabiliyor.

*Hem ilgi bekliyor,hem de ilgilendiğin zaman kaçabiliyor.İlgilenmezsen bu sefer ilgilenmediğin için kaçıyor.

*Garip zevkleri olabiliyor ve öyle kabullenilmesini istiyor.Anlaşılması acaip zor bir kişilik oluyor bazı zamanlar.

*Kısacası kızlar su gibi,nasıl ve nereye gideceği belli olmayan avucumuza doldurup yakalamaya çalıştığımız ve doyamadığımız bir varlık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

forumda sıradan bir konuda "şşt yeğenim heey aloo üstat" tarzı konuşmalar sizli bizli konferansa dönmüş her yere kadın eli değecek arkadaş

Hakkiten bende kendimi ciddi ciddi okurken buldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zombie_90

Yalnız yazdıklarına göre 16 yaşındaki bir kıza göre olgunsun. Senden adam olur yani Utanma ayaklarını da bırak. Teklif et demiyorum ama madem çok seviyosun peşinden gitmeye değer bence.

Bir de "kızları anlamak çok zor" ya da aynı şekilde "erkekleri anlamak çok zor" gibi yorumlar yapılmış. Ne kasıyonuz olum hepimiz aynı b.kuz.

not: DH konu dışı sadece erkeklerin takıldığı bir yer değilmiş görüldüğü üzere...

Kızı elde etmek için kişiliğimize laf atma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muco -- 4 Aralık 2011; 12:20:18 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.