Şimdi Ara

Erkekleri anlamak zor (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
6
Favori
10.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

anlamak çok mu zor? kardeşim yürü git Allasen. basit düşünürsen anlarsın.

Erkekleri anlamak zor

+100000000000031

adam çözmüş
  • erkeklerden önce kendini anlamaya çalış aklın karışmış gibi
  • sazan.avi
  • Tipim nasıl ss'li diye konu açsaydın erkekleri kolaylıkla anlayabilirdin. Böyle işin zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

Hocam, ona karşı ilgin olduğunu hafiften belli et ki boşa çabaladığını düşünmesin, anladığım kadarıyla ondan teklif etmesini bekliyorsun bence bunun için onun kafasında soru işareti kalmaması lazım.O da boş değilse bi gün illa duygularını ifade edecektir.Kıllar aşırı değilse kıl mıl hikaye..

Hocam ne kılı Herkesi esmer, yağız sanıyor bu forumdakiler
    Teşekkür ederim öneriniz için,ama o hafiften sınırını bulamamaktan ve onu kaybetmekten çok korkuyorum,her gördüğümde yüzüne baksam sıkılır,bakmasam soğur,ikisinide istemem.Kafasında hiç soru işareti kalmasın istiyorum bende,bir de nerede ne yapacağımı bi bilsem

Sıkılmaz. Senin durumunun aynısı şu sıralar başımdan geçiyor gibi geliyor bana, ama ben erkek tarafım. Malum kişi beni sevdiğini söyledi, ben de benden sana hayır yok dedim, ama arkadaşları ve arkadaşlarım bu kız seni hala seviyor diyorlar, ben de durumu garantiye alırsam şansımı denerim belki ama, sabahları günaydın diyor, onun dışında pek bir selam verdiği yok. İmkanı yok sıkılmam, gelmiş kız bana ilgi gösteriyor ben de sıkılıyorum, olmaz. Bence o da sıkılmaz hatta ilgi görmek gururu egoyu ve ona benzer şeyleri okşar mutlu olur o kişi.

• Boyle sacma sapan turk kizi triplerinden cikmazsan uzulmeye mahkumsun. Bundan 1 sene once asik oldugum bir sevgilim vardi hatta kendi tekli etmisti ama her turk kizinda olan kezbanlasma donemine girince afedersin ama iliski b*ka sardi ve en fazla 6 ay dayanabildim. Kendisine de ayrildigimizda soylemistim; son 6 ayda sadece seni cinsel tatmin icin kullandim dedim.

Pislik falan diyebilirsin ama bu islet boyle, kendine itiraf edemesende kezbansin.

Hala diyorsunki nasil belli edicem. Yahu bunu yapmakta ne var; sacma sapan hareketler yapacaginiza gidin konusun. Dalga gececekse de zaten baslamaya degmecek bir adam oldugunu anlarsin.

Baskalarinin hemde kendisine acilacak bir kizla dalga gececek kadar serefsiz bir erkegin senin hakkinda neler dusundugunden SANANE?

Birazcik buyuyun, su kezbanliktan kurtulmak icin cok da gec sayilmaz. Herkesi su Feriha dizisindeki o feriha ne kadar trip atsa tavir yapsada pesinden kosan erkek olaran dusueyin, cikari yoksa asla senin pesinden kosmaz. (Eger cocuk agir asosyal, hayatinda baglancak birseyi olmayan yada az olan bir tip ise baska)

Sahsen bir kiza asik olmayi cok isterim; ama 4-5 aydir duzenli iliskim olmadi. Belki bu surecte 15 tane iliski yasasam da en uzunu ne yazikki 1 hafta surdu. Ama kendimi teselli ediyorum, kezbanliklarla ugrasmamak da en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: J. MacTavish

Çok garipler, mesela 2 gün önce ilgilendikleri kızdan soğuyabiliyorlar.

Kollarındaki kılı görünce olur genelde.

Totosundakileri görünce ne yapacaksın merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KüçükPrens

quote:

Orijinalden alıntı: J. MacTavish

Çok garipler, mesela 2 gün önce ilgilendikleri kızdan soğuyabiliyorlar.

Kollarındaki kılı görünce olur genelde.

Totosundakileri görünce ne yapacaksın merak ediyorum

• erkekleri anlamak için kızların kendini 20 yıl ileriye işınlayıp tekrar gelmeleri gerekmekte çünkü birçok şeye kafaları basmıyor sonrada erkekleri anlamak zor diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: icarus06

erkekleri anlamak için kızların kendini 20 yıl ileriye işınlayıp tekrar gelmeleri gerekmekte çünkü birçok şeye kafaları basmıyor sonrada erkekleri anlamak zor diyorlar

Genel kültür sınıflandırması yapılsa dogumlarından önceki hiç birşeyden haberleri yok.
  • Liseli + kız = über tehlike.

abim bırak sen bu konuları derslerini çalış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

quote:

Orijinalden alıntı: icarus06

erkekleri anlamak için kızların kendini 20 yıl ileriye işınlayıp tekrar gelmeleri gerekmekte çünkü birçok şeye kafaları basmıyor sonrada erkekleri anlamak zor diyorlar

Genel kültür sınıflandırması yapılsa dogumlarından önceki hiç birşeyden haberleri yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

Hahaha yok hocam. belki siz anlarsınız diye açtım konuyu,şu sıralar açılmak gibi bir amacım yok Sadece her yerde ilgi gösteriyordu,konuşuyordu, ben ilgisini hissediyordum,ben birkaç gün onun yüzüne bakmamaya baGamzeşladım( aslında bakamıyodum utandığım için) sonra soğumaya başladı,eskisi gibi hissetmiyorum,sanki soğudu benden

Edıt : Kıl, mıl gibi seviyesiz yorumlar yapmayalım,öyle görüntüyle ilgili kesin yorumlarınızı gördüğünüz insalara yapın

Ben kızım.

Erkekler hep ilk adımı atar,kız ilk adımı atarsa erkek dalga geçebilir, çok gördüm öyle, kız açıldı,çocuk kızla hep dalga geçti arkadaşlarıyla..Çok garip bence.

+1903

• quote:

Orijinalden alıntı: diffriend

Boyle sacma sapan turk kizi triplerinden cikmazsan uzulmeye mahkumsun. Bundan 1 sene once asik oldugum bir sevgilim vardi hatta kendi tekli etmisti ama her turk kizinda olan kezbanlasma donemine girince afedersin ama iliski b*ka sardi ve en fazla 6 ay dayanabildim. Kendisine de ayrildigimizda soylemistim; son 6 ayda sadece seni cinsel tatmin icin kullandim dedim.

Pislik falan diyebilirsin ama bu islet boyle, kendine itiraf edemesende kezbansin.

Hala diyorsunki nasil belli edicem. Yahu bunu yapmakta ne var; sacma sapan hareketler yapacaginiza gidin konusun. Dalga gececekse de zaten baslamaya degmecek bir adam oldugunu anlarsin.

Baskalarinin hemde kendisine acilacak bir kizla dalga gececek kadar serefsiz bir erkegin senin hakkinda neler dusundugunden SANANE?

Birazcik buyuyun, su kezbanliktan kurtulmak icin cok da gec sayilmaz. Herkesi su Feriha dizisindeki o feriha ne kadar trip atsa tavir yapsada pesinden kosan erkek olaran dusueyin, cikari yoksa asla senin pesinden kosmaz. (Eger cocuk agir asosyal, hayatinda baglancak birseyi olmayan yada az olan bir tip ise baska)

Sahsen bir kiza asik olmayi cok isterim; ama 4-5 aydir duzenli iliskim olmadi. Belki bu surecte 15 tane iliski yasasam da en uzunu ne yazikki 1 hafta surdu. Ama kendimi teselli ediyorum, kezbanliklarla ugrasmamak da en iyisi.

İnsanları tanımadan kezban olup olmadıklarını, nasıl biri oldukları hakkında böyle yorumlar yapma

Ha bu arada Türkiyedeki her kız Ferihayı idolu yapmamış,bil bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi go girl baby -- 3 Aralık 2011; 19:10:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Erkekler önce tipe bakar sonra zekaya.
    Zeka yoksa ayrılık kaçınılmazdır.

Arkadaş kesinlikle haklı.
    Bakmıştır, tipin olduğunu görünce yaklaşmıştır.Sonrası gelmediği için soğumuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: urqun

uğraşma dersine çalış derim ancak banane banane diyorsan liseli kardeşim al benden sana bir taktik kız olduğun için bonusu da var

2 gün boyunca bunun takıldığı yerlerin yakınında falan dur oğlan arkadaşlarıyla ya da tek gelirse falan ne biliim kantinde olur spor salonunda top oynarken olur hatta dersde bile olur gözünle ye onu gerçek diyorum beni okulda gözleriyle taciz eden kızlar oluyor insanın kendine güveni geliyor..(bonus) bunu iki gün üst üste yap arada gözlerini falan kaçır o da sana bakacak mı diye kontrol et bakmıyorsa zaten kesin sorun oğlandadır çünkü bana bi erkek bile baksa ne bakıyo lan bu mal diye bi bakış atarım yani

sonra da yakın arkadaşlarıyla aranı eh işte seviyesinde tut sakın kıskandırma ama eh işte olsun arantabi bu arada kesme dozajını azaltıyorsun fazla taciz etmiyorsun
    artık sabahları günaydın ile başlarsın gerisini de getirirsin ama erkekler cesur kızlardan hoşlanır hoşlanmasalar bile bi etkileme anında kafa karışık olduğu iiçin sana kendi aklındaki cevabı veremez kısacası dediğim olay sudur ki ona belli ettikten sonra da ima nın biraz ötesinde falan konuşacaksın zaten gelirse senindir ki bence de gelecektir bu ara biraz ümitsizliğe kapılmış geri döndürmen kolay olur..

Teşekkür ederim yorumunuz için

Not : Arkadaşlar lütfen boş yorum yapmayalım çünkü gerekli olan yorumlar arada kayboluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: CaLhipSo

quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Erkekler önce tipe bakar sonra zekaya.
    Zeka yoksa ayrılık kaçınılmazdır.

Arkadaş kesinlikle haklı.
    Bakmıştır, tipin olduğunu görünce yaklaşmıştır.Sonrası gelmediği için soğumuştur.

Yok hocam,
    çok ortak noktamız var, isteklerimiz,hayallerimiz,sevdiğimiz çoğu şey aynı, o da biliyor bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Eğer kişiliksiz bi davranışınızı yada hatanızı görmüşse soğuması normal...

2. bi ihtimal ise.. kızın kendisine soğuk davrandığını zannediyo olması ve/veya bu işin olmicak olmasını anlaması....

2. ihtimal olabilir, istemeden öyle yapıyorum, çok ilhiliyim ama görünce başımı öne eğiyorum, başka yere bakıyorum her ne kadar bakmayı,göz göze gelmeyi çok istesemde. Ama kesin karar verdim bir dahaki gördüğümde gülümseyeceğim
  • en önemli noktayı atlamış çoğu kişi.. çirkin olabilme ihtimalin çocuğun seni beğenmemiş olma ihtimalı..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.