Şimdi Ara

Erkekleri anlamak zor (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
6
Favori
10.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu kızları anlamam her önüne gelenin altına giriyorlar bi ama bi bana bakmıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heatblast -- 4 Aralık 2011; 22:59:07 >
  • Kadınları anlayamamak diye bi geyik vardır ya hep.. aslında anlaşılmayan şey kadınlar değil onların dengesiz olması... o kadar dengesizler.. o kadar dünü bugününe uymayan varlıklar ki onları anlayamadığımızı düşünüyoruz.. oysa bunun adı Dengesizlik ... kızları tanıyanlar bana destek vericektir... 1 hafta önce başkasından hoşlanırsan naparsın diye yoklama yapan kız 1 hafta sonra terkediyosa sorun bizde değil onlardadır....
  • Kadınlar sevilince değil hor görülünce seviyor erkekleri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

Ne bileyim,garipler..Çok garipler, mesela 2 gün önce ilgilendikleri kızdan soğuyabiliyorlar.Bence bu çok garip,bir kadın soğumaz öyle kolay kolay.Sonra siz onları seversiniz,giderler en yakın arkadaşınızla yakınlaşırlar..Mesela siz nerdeyse onu sevdiğinizi gözünüze sokacaksınızdır,ama hala anlayamamıştır aşık olunduğunu,daha çok var.

Kizlar ise daha garip :) Kendilerini guldurenleri sadece sever , aglatanlari ise taparcasina asik olurlar. Sizleri anlamak daha da zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Kadınları anlayamamak diye bi geyik vardır ya hep.. aslında anlaşılmayan şey kadınlar değil onların dengesiz olması... o kadar dengesizler.. o kadar dünü bugününe uymayan varlıklar ki onları anlayamadığımızı düşünüyoruz.. oysa bunun adı Dengesizlik ... kızları tanıyanlar bana destek vericektir... 1 hafta önce başkasından hoşlanırsan naparsın diye yoklama yapan kız 1 hafta sonra terkediyosa sorun bizde değil onlardadır....

Sen her kadın için bunu söyleyeblir misin merak ediyorum ?

Genelleme yapmak çok yanlş bana göre Kadın vardır kadın vardır, adam vardır adam vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

Bir anda soğuması için birden çok neden olabilir. Eğer sorun senden kaynaklanıyorsa;
    1-Yapmış olduğun bir şey etkilemiş olabilir mesela ağzından çıkan bir kelime, bakış şeklin. Yüzüne bakmamaya başladım demişsin, bana bir kız böyle yapsa ben de soğurdum.
    2-Ondan kaynaklanan sebepler, mesela ailevi bazı sıkıntıları falan vardır şu an bu tarz şeyleri düşünecek psikolojide değildir falan filan
    3-Benim gibi biriyse başkasından hoşlanmaya başlamış olabilir.
    4-Yine benim gibi biriyse istediğini elde etmiş olabilir. Mesela böyle bir hastalığım var, hoşlandığım kızla konuşuyorum falan iş ilerleyince konuşmayı, bakışmayı bırakıyorum. Olayı o kısma getirene kadar ki süreç beni daha çok heyecanlandırıyor, kızın kendini bıraktığı anda bende bir soğuma oluyor ve kısa cevaplar vermeye başlıyorum, konuşmuyorum falan ki o da benden soğusun.

2. olamazda 1. neden bakmamak falan olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

quote:

Ne bileyim,garipler..Çok garipler, mesela 2 gün önce ilgilendikleri kızdan soğuyabiliyorlar.Bence bu çok garip,bir kadın soğumaz öyle kolay kolay.Sonra siz onları seversiniz,giderler en yakın arkadaşınızla yakınlaşırlar..Mesela siz nerdeyse onu sevdiğinizi gözünüze sokacaksınızdır,ama hala anlayamamıştır aşık olunduğunu,daha çok var.

Size şöyle özetleyeyim:
    -Öncelikle erkekler anormaldir. Bu acı bir gerçek.
    -Erkekler bayanların sadece tipine baktığında 2 günde vazgeçerler.
    -2 günde bırakanlar hiç aşık olmamıştır, sadece hoşlanmıştır.
    -Gömlek değiştirir gibi sevgili değiştirenlerin ruhu gelişmemiştir, hala ergendirler. (Bazen tam tersi olup ergenlerin ruhu gelişmiş de olabiliyor)
    -Eğer bir erkek bir bayanın tipine-zekasına bakmaksızın sebebini bilmediği halde ona aşıksa işte o zaman ayrılamaz.

Ayrıca;
    -Çıkma teklifi eden bir erkek aşık değildir, sadece hoşlanıyordur.
    -Gerçekten aşık olan bir erkek sana aşığım diyemese de senden hoşlanıyorum der, buradan sadece hoşlandığı anlamı çıkmaz.

Yani: Olan biten bu. Genelleme yapmayalım bence.

PS: Bayan olduğunuz için özene bözene yazmadım. Toplumdaki gerizekalılara ateş püskürttüm bir anlamda.

Erkek Rehberi çıkarmalıymışım ben

Doğru

• quote:

Orijinalden alıntı: Frejya_

quote:

Kadınları anlayamamak diye bi geyik vardır ya hep.. aslında anlaşılmayan şey kadınlar değil onların dengesiz olması... o kadar dengesizler.. o kadar dünü bugününe uymayan varlıklar ki onları anlayamadığımızı düşünüyoruz.. oysa bunun adı Dengesizlik ... kızları tanıyanlar bana destek vericektir... 1 hafta önce başkasından hoşlanırsan naparsın diye yoklama yapan kız 1 hafta sonra terkediyosa sorun bizde değil onlardadır....

Genelleme yapmak çok yanlş bana göre Kadın vardır kadın vardır, adam vardır adam vardır.

Kadınların çoğu için söyleyebilirim... eskiden önemli bi kısmı için söylüyodum.. artık insan gerçekten ciddi manada düzgün kız kadın görmeyince bu oran gittikçe artıyo tabi... çünkü insanın her tanıdığı kendisini şaşırtınca , bu da mı böyleydi diye diye.. artık insan savunma mekanizması kullanmaktan vazçgeçiyo ve daha da gerçekçi bakıyo olaya.. benim gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: 53Muco

quote:

Orijinalden alıntı: zombie_90

Yalnız yazdıklarına göre 16 yaşındaki bir kıza göre olgunsun. Senden adam olur yani Utanma ayaklarını da bırak. Teklif et demiyorum ama madem çok seviyosun peşinden gitmeye değer bence.

Bir de "kızları anlamak çok zor" ya da aynı şekilde "erkekleri anlamak çok zor" gibi yorumlar yapılmış. Ne kasıyonuz olum hepimiz aynı b.kuz.

not: DH konu dışı sadece erkeklerin takıldığı bir yer değilmiş görüldüğü üzere...

Kızı elde etmek için kişiliğimize laf atma

Kızı elde etmek mi lezo değilim pampa... Ama cidden erkek gibi yazmışım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

quote:

Size şöyle özetleyeyim:
    -Öncelikle erkekler anormaldir. Bu acı bir gerçek.
    -Erkekler bayanların sadece tipine baktığında 2 günde vazgeçerler.
    -2 günde bırakanlar hiç aşık olmamıştır, sadece hoşlanmıştır.
    -Gömlek değiştirir gibi sevgili değiştirenlerin ruhu gelişmemiştir, hala ergendirler. (Bazen tam tersi olup ergenlerin ruhu gelişmiş de olabiliyor)
    -Eğer bir erkek bir bayanın tipine-zekasına bakmaksızın sebebini bilmediği halde ona aşıksa işte o zaman ayrılamaz.

Ayrıca;
    -Çıkma teklifi eden bir erkek aşık değildir, sadece hoşlanıyordur.
    -Gerçekten aşık olan bir erkek sana aşığım diyemese de senden hoşlanıyorum der, buradan sadece hoşlandığı anlamı çıkmaz.

Yani: Olan biten bu. Genelleme yapmayalım bence.

PS: Bayan olduğunuz için özene bözene yazmadım. Toplumdaki gerizekalılara ateş püskürttüm bir anlamda.

Erkek Rehberi çıkarmalıymışım ben

Doğru

Go get it baby

• quote:

quote:

quote:

Yalnız yazdıklarına göre 16 yaşındaki bir kıza göre olgunsun. Senden adam olur yani Utanma ayaklarını da bırak. Teklif et demiyorum ama madem çok seviyosun peşinden gitmeye değer bence.

Bir de "kızları anlamak çok zor" ya da aynı şekilde "erkekleri anlamak çok zor" gibi yorumlar yapılmış. Ne kasıyonuz olum hepimiz aynı b.kuz.

not: DH konu dışı sadece erkeklerin takıldığı bir yer değilmiş görüldüğü üzere...

Lan.

Kızları anlamak daha zor len işte uzatmayın. Arkadaş kalalım derler selam vermezler, aylarca herkesin ilgisini çekecek kadar yakın davranırlar uzun bakışmalar vb. her şey olur ondan sonra açılınca "Arkadaşım olarak görüyorum." derler. Yüzünü görmek için elinden geleni yaparsın ailesini bahane edip dışarı çıkamazlar yarım saat sonra bakmışsın arkadaşlarıyla geziyor, arkadaşlarıyla gezmesine izin veriyormuş ailesi falan. Çok böyle örnek var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

quote:

quote:

Lan.

Kızları anlamak daha zor len işte uzatmayın. Arkadaş kalalım derler selam vermezler, aylarca herkesin ilgisini çekecek kadar yakın davranırlar uzun bakışmalar vb. her şey olur ondan sonra açılınca "Arkadaşım olarak görüyorum." derler. Yüzünü görmek için elinden geleni yaparsın ailesini bahane edip dışarı çıkamazlar yarım saat sonra bakmışsın arkadaşlarıyla geziyor, arkadaşlarıyla gezmesine izin veriyormuş ailesi falan. Çok böyle örnek var.

Tamam kızlar böyle erkekleri bir ele alalım istersen...

1-Bu tür tartışmalara girerken sürekli çevrenizdeki mal kızlardan kesitler sunuyosunuz. Forumda gördüğüm kadarıyla 2 tip kız var: biri kıllı diğeri de havalı... geç bunları

2-O büyük egonuz yüzünden kaç tane kadın cinayeti oluyo bu ülkede her saat. Kıskançlıkmış bilmem ne... Ve sakın bana "onlar erkek değil" ya da "onlar cahil cüheyla kısım" ayakları yapmayın. Çoğu üniversite mezunu

3-Aranızda geçen muhabbetleri de biliyoruz abicim yok şunun g.tü yok şunun m.mesi. Kızları birer madde olarak görüyorsunuz. Onlar da insan, onlar da düşünebiliyorlar hatta öyle düşünüyorlar ki böyle parmaklarında oynatıyorlar sizi.

4-Hep en iyisi sizin olsun, en güzeli sizin olsun... Olmayınca da hadi sövelim. Yapıcak bi şey yok çünkü... kedi ciğer terk. Kızı bulunca da kediciğimiz süt dökmüş oluveriyo bi anda

Bunları tartışmaktan da bıkmadınız. Ne gereksiz şeyler cidden ya... Hani bir orta yol da bulunmuyo ki. Aynı şeyler döndür allah döndür...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Lan.

1-Bu tür tartışmalara girerken sürekli çevrenizdeki mal kızlardan kesitler sunuyosunuz. Forumda gördüğüm kadarıyla 2 tip kız var: biri kıllı diğeri de havalı... geç bunları

2-O büyük egonuz yüzünden kaç tane kadın cinayeti oluyo bu ülkede her saat. Kıskançlıkmış bilmem ne... Ve sakın bana "onlar erkek değil" ya da "onlar cahil cüheyla kısım" ayakları yapmayın. Çoğu üniversite mezunu

3-Aranızda geçen muhabbetleri de biliyoruz abicim yok şunun g.tü yok şunun m.mesi. Kızları birer madde olarak görüyorsunuz. Onlar da insan, onlar da düşünebiliyorlar hatta öyle düşünüyorlar ki böyle parmaklarında oynatıyorlar sizi.

4-Hep en iyisi sizin olsun, en güzeli sizin olsun... Olmayınca da hadi sövelim. Yapıcak bi şey yok çünkü... kedi ciğer terk. Kızı bulunca da kediciğimiz süt dökmüş oluveriyo bi anda

Bunları tartışmaktan da bıkmadınız. Ne gereksiz şeyler cidden ya... Hani bir orta yol da bulunmuyo ki. Aynı şeyler döndür allah döndür...

Hele şöyle otur bir soluklan yeğen.

1- Bu örneklerini verdiğim kızlar öyle çok havalanmış tipler değillerdi.

2- Kadın cinayetlerinin çoğu kadınların "Ben kadınım bana el kalkmaz." düşüncesiyle çok saçma fikri karşındakini takmadan savundukları aslında savunmadıkları fikirde sabit kaldıkları nedeniyle olduğuna inanıyorum. Bazen öyle bir seviyeye getiriyorlar ki ister istemez deliriyor insan. Tıpkı geçenlerde Star Wars oyuncaklarını kırıp çöpe atan kadını öldüren adam gibi. Veya bir tane televizyon programına çıkan kadın vardı sonunda adam küfür mü ediyordu ne oluyordu. Gülüyoruz ama kadınların çoğu böyle konuşuyor.

3- O muhabbette haklı olabilirsin ne zaman biriyle muhabbeti ilerletsem g.te bak muhabbetine getiriyor.

4- Herkes en iyisini ister.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Lan.

Katılıyorum

Evet herkes en iyisini ister ama kendisine uygun olupta en iyisi olanı ister.Nedense erkekler tiplerine bakmadan en iyisi istiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi go girl baby -- 5 Aralık 2011; 23:17:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Frejya_

quote:

Ben söyleyebilirim çok rahat.

Çoğunluk aynı ise genelleme yapmak neden yanlış olsun? Eğer sen yapılan genellemeye ait değilsen üzerine alınmazsın olur biter. Sorun nedir yani? O vardır dediğin kadın yok işte, çok az onlardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkfidan

quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Erkekler önce tipe bakar sonra zekaya.
    Zeka yoksa ayrılık kaçınılmazdır.
    Takma kafana unutursun

Kesinlikle katılmıyorum, zekası olmayan kızla asla ama asla işim olmaz. Arkadaş olarak dahi buluşmam çünkü konustukları konular belli, sıkacak yarım saat sonra. Eğer bizimle olmayı düşünüyorsa kardeş saçına başına baktığı kadar bilim, ilim dergilerine de bakacak.

Oldu, sen çok bakıyorsun ya. Çık dışarı bir hava al gel.

• quote:

Orijinalden alıntı: acizcool

Tipim nasıl ss'li diye konu açsaydın erkekleri kolaylıkla anlayabilirdin. Böyle işin zor

• quote:

Orijinalden alıntı: diffriend

Boyle sacma sapan turk kizi triplerinden cikmazsan uzulmeye mahkumsun. Bundan 1 sene once asik oldugum bir sevgilim vardi hatta kendi tekli etmisti ama her turk kizinda olan kezbanlasma donemine girince afedersin ama iliski b*ka sardi ve en fazla 6 ay dayanabildim. Kendisine de ayrildigimizda soylemistim; son 6 ayda sadece seni cinsel tatmin icin kullandim dedim.

Pislik falan diyebilirsin ama bu islet boyle, kendine itiraf edemesende kezbansin.

Hala diyorsunki nasil belli edicem. Yahu bunu yapmakta ne var; sacma sapan hareketler yapacaginiza gidin konusun. Dalga gececekse de zaten baslamaya degmecek bir adam oldugunu anlarsin.

Baskalarinin hemde kendisine acilacak bir kizla dalga gececek kadar serefsiz bir erkegin senin hakkinda neler dusundugunden SANANE?

Birazcik buyuyun, su kezbanliktan kurtulmak icin cok da gec sayilmaz. Herkesi su Feriha dizisindeki o feriha ne kadar trip atsa tavir yapsada pesinden kosan erkek olaran dusueyin, cikari yoksa asla senin pesinden kosmaz. (Eger cocuk agir asosyal, hayatinda baglancak birseyi olmayan yada az olan bir tip ise baska)

Sahsen bir kiza asik olmayi cok isterim; ama 4-5 aydir duzenli iliskim olmadi. Belki bu surecte 15 tane iliski yasasam da en uzunu ne yazikki 1 hafta surdu. Ama kendimi teselli ediyorum, kezbanliklarla ugrasmamak da en iyisi.

Ne saçmalıyorsun sen ya? Kız orada yardım istemiş, triplere girdiği falan yok. Kezbanlaşma dönemi mi? Senin ne halt olduğun ortada dostum kusura bakma. İnsanları davranışlarından vs. dolayı kezban diye küçümsüyorsan beş para etmez herifin tekisin.

He, o kadar kolay tabi konuşmak. Ne tepki alacağını bilmiyorsun. İkilemde kalıyorsun acaba kabul eder mi, dalga geçer mi diye. Dalga geçer mi diye düşünmenin verdiği psikolojik durum engelliyor zaten konuşmanı. Başlamaya değmeyecek bir adam. Evet, her şey burada bitiyor. Başlamaya değmeyecek adam nedir yahu? Kız hoşlanıyor, belki de seviyor. Aşk karşındaki kişinin ne olduğuna bakmaz. Aşk, aşktır. Seviyorsan aşıksındır, sevmiyorsan değil. Saçmalamaktan öteye gidememişsin. Güya kıza olgunluk taslayıp ego tatmin edeceksin. Hadi gülüm sen git daha büyük lokmalara ver ayarını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 6 Aralık 2011; 1:10:41 >

• Elektrik faturası,su faturası,telefon-internet faturaları,kredi kartı ekstreleri vs vs bende bunları anlayamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KüçükPrens

quote:

Orijinalden alıntı: J. MacTavish

Çok garipler, mesela 2 gün önce ilgilendikleri kızdan soğuyabiliyorlar.

Kollarındaki kılı görünce olur genelde.

Totosundakileri görünce ne yapacaksın merak ediyorum

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.