Şimdi Ara

Erkeklerde Meme'nin işlevi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kadınlarda meme çocuklarını emzirmek yani besleme amaçlı var tamam da bu erkeklerde neden meme var merak ettim varmı bir açıklaması ?

• Vucut calisirsan kizlari tahrik edici sekilde sismesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen de emzir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shqiponje Madhe

Vucut calisirsan kizlari tahrik edici sekilde sismesi

Göğüsten bahsetmiyorum şu göğsümüzdeki 2 tane arkadaş varya hafif kahverengi olan o arkadaşlardan bahsediyorum
  • Göğüs kafesini koruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

Göğüs kafesini koruyor

Delikleri kapayarak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Livefunerals

Erkeklerde de X kromozomu olduğunu biliyor muydun?

Memeli hayvanlarda erkeklerin süt üretmeleri fizyolojik olarak mümkündür. Bu hususta erkekler gerekli anatomik donanıma, fizyolojik potansiyele ve hormonlara sahiptirler. Ancak tabiatın bazı keçi ve yarasa türleri gibi çok özel bir iki istisnası hariç süt verme olayı ne insan türünde ne de diğer memeli türlerinin erkeklerinde gerçekleşmektedir. Aslında memelilerin tümünde, yani her iki cinste de süt bezleri vardır. Erkeklerde bu bezler gelişmemiş ve işlevsizdirler. Bu durum da türe göre değişiklikler gösterir. Örneğin fare ve sıçanların erkeklerinde meme dokusu hiç bir zaman süt kanalları ve meme uçları oluşturmaz, memeler dışarıdan görülmez. İnsanlar ve köpekler de dahil bir çok memelide ise oluşturur. Hatta dişi ve erkeğin göğüs yapılarında ergenlik çağına kadar bir fark görülmez. Erkeklerin niçin süt vermedikleri sorusunu memeli hayvanların yüzde doksanı için sormaya zaten gerek yoktur. Çünkü bu büyük çoğunlukta yavruya yalnızca anne bakar. Erkeklerin çiftleşmeden sonra yavruya hiç bir katkıları yoktur, genellikle onları terk eder giderler.

Tamam da madem işlevsiz neden var ben onu merak ediyorum zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Göğüs kafesini koruyor

Delikleri kapayarak mı?

Olabilir
  • quote:

quote:

Göğüs kafesini koruyor

Delikleri kapayarak mı?

• quote:

Memeli hayvanlarda erkeklerin süt üretmeleri fizyolojik olarak mümkündür. Bu hususta erkekler gerekli anatomik donanıma, fizyolojik potansiyele ve hormonlara sahiptirler. Ancak tabiatın bazı keçi ve yarasa türleri gibi çok özel bir iki istisnası hariç süt verme olayı ne insan türünde ne de diğer memeli türlerinin erkeklerinde gerçekleşmektedir. Aslında memelilerin tümünde, yani her iki cinste de süt bezleri vardır. Erkeklerde bu bezler gelişmemiş ve işlevsizdirler. Bu durum da türe göre değişiklikler gösterir. Örneğin fare ve sıçanların erkeklerinde meme dokusu hiç bir zaman süt kanalları ve meme uçları oluşturmaz, memeler dışarıdan görülmez. İnsanlar ve köpekler de dahil bir çok memelide ise oluşturur. Hatta dişi ve erkeğin göğüs yapılarında ergenlik çağına kadar bir fark görülmez. Erkeklerin niçin süt vermedikleri sorusunu memeli hayvanların yüzde doksanı için sormaya zaten gerek yoktur. Çünkü bu büyük çoğunlukta yavruya yalnızca anne bakar. Erkeklerin çiftleşmeden sonra yavruya hiç bir katkıları yoktur, genellikle onları terk eder giderler.

son kisim sacmalik. Ne yani baksaydik sisecekmiydi memelerimiz?

• Zorlarsan sen de emzirebilirsin

• kızlar başını yumuşak bi yere yaslasın diye
  • bu konunun açılması için vardı. açıldı ve artık memeni kesip atabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEUS__ -- 24 Mayıs 2012; 21:37:47 >
  • aynı konu geçenlerde de açılmıştı
  • quote:

quote:

Göğüs kafesini koruyor

Delikleri kapayarak mı?

hahahaha sesli güldüm :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

bu konunun açılması için vardı. açıldı ve artık memeni kesip atabilirsin.

3 2 1 gülüyoruz beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pozitive Man

quote:

Tamam da madem işlevsiz neden var ben onu merak ediyorum zaten

Kardeş donanımsal hata yok yazılım yüklenmemiş sen en iyisi memeleri cennete gönder süt yazılımı ekleyip geri yollasınlar

• Bebekte cinsiyet belli olmadığı zamanda kadın ve erkekteki ortak şeyler üretiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pozitive Man

Beyler kadınlarda meme çocuklarını emzirmek yani besleme amaçlı var tamam da bu erkeklerde neden meme var merak ettim varmı bir açıklaması ?

Onun lütuf sütünü em!

kaynak :http://www.bilgesozleri.com/mevlana-celaleddin-rumi-sozleri.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: mellun

embiriyo ilk oluşumununa cinsiyeti ne olursa olsun kız olarak başlıyor sonrada y kromozonu devreye giriyor ve embriyo erkek olarak şekillenmeye başlıyor.meme ucu bu sırada çoktan oluşmuş oluyor.yani senin anlayacağın herkes az bir süre de olsa kız oluyor bu sebepten erkeklerinde meme ucu var.

Doğrusu budur.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.