< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Erkeklerde fiziksel çekicilik ne kadar önemli ?

-
-
21 yaşındayım.
Zeki olduğumu düşünüyorum
Özgüvenim yeterli seviyede var.
Kişiliğim hep iltifat aldığım şeyler arasında birinci sırada gelir.
Espri yapmayı severim
Tipim 10 da 10 değil.
Ve hiç sevgilim olmadı. Eğer kişilik, zekaya bakılsaydı cidden şuan bilmem kaçıncı ilişkimi yaşıyor olurdum veya tek ama uzun ömürlü bir ilişki.
Tip her zaman önemlidir, ilk görüşü tip karşılar. Tipi güzel olmayan bir insanı maalesef sorgulamadan reddediyoruz.
Araba alır gibi, kaporta mommok durumdaysa, içi umrumuzda olmuyor direkt ilan sekmesini kapatıyoruz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-57554940B21 yaşındayım.
Zeki olduğumu düşünüyorum
Özgüvenim yeterli seviyede var.
Kişiliğim hep iltifat aldığım şeyler arasında birinci sırada gelir.
Espri yapmayı severim
Tipim 10 da 10 değil.
Ve hiç sevgilim olmadı. Eğer kişilik, zekaya bakılsaydı cidden şuan bilmem kaçıncı ilişkimi yaşıyor olurdum veya tek ama uzun ömürlü bir ilişki.
Tip her zaman önemlidir, ilk görüşü tip karşılar. Tipi güzel olmayan bir insanı maalesef sorgulamadan reddediyoruz.
Araba alır gibi, kaporta mommok durumdaysa, içi umrumuzda olmuyor direkt ilan sekmesini kapatıyoruz.
O hareketi yanlış yapıyorsun biraderim
-
Tip önemli, önemsiz diyenler tipsizler üzülmesin diye söylüyor.Tip ortalama ise saydığın diğer şeylerin önemi olabilir. Ama tip ortalama altı ise insanın yüzüne bakası gelmiyorsa ne yaparsan yap etkileyemezsin
-
Tipsiz isen kızların gözünde çöplükten farkın olmuyor. Yatırımınizin yarısını tipe yatırın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zekası iyi değil ortalama olan
Boyu maksimum 175 olan (sormadim ama 175 ustu olduğunu da sanmam)
tipi 10 da 7 olduğunu düşündüğüm (bakımlı ve düzgün ama öyle vay be denecek değil)
ama muhabbeti, sosyalligi ve enerjikligi harika olan bir arkadaşım vardı lisede. Çocuk ne arkadaş olarak ne de Sevgili olaarak kızsız kaldı. Gayet de güzel kızlarla birlikteydi hep. Önemli olan fizik, para, iç güzelllik zeka vs değil. Bunlar ortalama olsa yeterli olan şeyler. En önemlisi sosyal beceriler. Sadece bu arkadaşım değil, bu kriterlere uyan diğer tanıdıklarım da sevgili işinde gayet başarılı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: General Tao
Zekası iyi değil ortalama olan
Boyu maksimum 175 olan (sormadim ama 175 ustu olduğunu da sanmam)
tipi 10 da 7 olduğunu düşündüğüm (bakımlı ve düzgün ama öyle vay be denecek değil)
ama muhabbeti, sosyalligi ve enerjikligi harika olan bir arkadaşım vardı lisede. Çocuk ne arkadaş olarak ne de Sevgili olaarak kızsız kaldı. Gayet de güzel kızlarla birlikteydi hep. Önemli olan fizik, para, iç güzelllik zeka vs değil. Bunlar ortalama olsa yeterli olan şeyler. En önemlisi sosyal beceriler. Sadece bu arkadaşım değil, bu kriterlere uyan diğer tanıdıklarım da sevgili işinde gayet başarılı.Tipi 7/10 diyosun daha nolsun neyin kafası bu
Çok yakışıklı değilim kendimi puanlasam 10/6.5 falan derim 24 yaşıma kadar 8 sevgilim oldu flörtlerim falanda oldu ama onları sevgiliden saymıyorum. Kız kuzenlerimle takıldığım onlarla büyüdüğüm için ortam olarakta çok kolaydı.
Tip gerçekten en önemli kriter değil. Kadınlarla baştan iç içe olup perspektif geliştirmek sosyal beceri geliştirmek en önemlisi.
Tipiniz eğer leş değilse her türlü sevgili yaparsınız kasmanıza gerek yok hatta siz istemeseniz bile sevgiliniz olabilir. Kadınlar erkeklerden daha basit canlılar ben erkek ortamında yaptığım espiriyle insanları güldüremediğim halde aynı espiriyi kadın ortamında yapınca onları güldürüyorum.
Benim tecrübe ve gözlemlerime göre kadınlar gerek zeka olarak gerek beceriler olarak erkeklerden daha geride. Bunu asla eril dil olarak algılamayın.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-31EBF3EDD
Çok yakışıklı değilim kendimi puanlasam 10/6.5 falan derim 24 yaşıma kadar 8 sevgilim oldu flörtlerim falanda oldu ama onları sevgiliden saymıyorum. Kız kuzenlerimle takıldığım onlarla büyüdüğüm için ortam olarakta çok kolaydı.
Tip gerçekten en önemli kriter değil. Kadınlarla baştan iç içe olup perspektif geliştirmek sosyal beceri geliştirmek en önemlisi.
Tipiniz eğer leş değilse her türlü sevgili yaparsınız kasmanıza gerek yok hatta siz istemeseniz bile sevgiliniz olabilir. Kadınlar erkeklerden daha basit canlılar ben erkek ortamında yaptığım espiriyle insanları güldüremediğim halde aynı espiriyi kadın ortamında yapınca onları güldürüyorum.
Benim tecrübe ve gözlemlerime göre kadınlar gerek zeka olarak gerek beceriler olarak erkeklerden daha geride. Bunu asla eril dil olarak algılamayın.İşte benim söylemek istediğim şey de buydu hocam. Yani sosyal beceriler daha önemli bence de. Forumda tip ve para konuları açılıyor sürekli' ama bir çoğu anlamsız bence. Çok paran olması veya yakışıklı olman aman aman kriterler değil bence. Hepsinden biraz ortalama olması yeterli. Mesela araba olarak, bmw mercedese sahip olmana gerek yok bu işler için :D Veya zengin olmana gerek yok. Tabi ki biraz paran falan olacak o ayrı mesele. Tip meselesi ise girişkenlikle orantılı bence. Tip varsa beğenen veya bakan olur ama gerisi sana kalmış bir meseledir yani yaklaşım vs önemli. Eğer girişken biri değilsen tipte işe yaramaz. Yakışıklısın diye kimse gelip üstüne atlamaz:D Bende bu konularda gözlem yaptım biraz' ve sizinle aynı düşünceleri paylaşıyorum önemli olan girişkenlik, enerji,özgüven vs. Eğer tip 10/1 2 falan değilse ve sevgilin olmamışsa asosyalsindir' benim düşüncem bu. Ben kendimi yorumlayacak olursam, yaş 25 boy 1.70 71 falan. Tip 10/ 6.5 7 arası. Beyaz tenli renkli gözlüyüm. Pek fazla sevgilim olmadı şimdiye kadar sayılıdır yani. Ama hayatımın büyük bir bölümünü asosyal olarak geçirdim inkar etmiyorum. Geçmişte beğenenler, ilgisi olanlar oldu ama ben bu işleri beceremediğimden başarısız oldum. Ve kadınlar konusunda şunu söyleyim, zeki olanları da var hocam hatta baya kurnazları var :D Asıl zor olan onlarla sevgili olmak bence. .d
-
bir ürün alırken, bir kedi alırken en güzelini seçer millet. tip önemsiz diyenler burada erkek yazarlar. tip önemli, tipsizler kendinizi avutmayın. sevgili tip sayesinde olursunuz, aradan 1 ay geçer, kız sıkılır eğer espirili vs değilseniz. 2.aşama konu sahibinin dediği. tipini beğenmediğini kız kahve bile içmez. bir kıza günde 10 mesaj atıyor abazalar, hepsinin tipi aynı, kız yakışıklı erkek istemesi normal, evlilik çağında ise zengin +24 yaş sonrası yani
-
elbette zekileri de var ben genelden bahsettim. hem zeki hem de güzel olanların genelde doktor vs olduğunu düşünüyorum hiç doktor sevgili yapamadım
-
bi çok sebep sayabilirim ama hemşireler güzellikte daha önde bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam tip önemli ama herşey değil yani. Bir kız size sinyal atabilir ama siz işi bilmiyorsanız yakışıklı olsanız bile kız sizden soğuyabilir. Ama sosyal bir adamsaniz çok yakışıklı olmasan bile bir sürü kişi ile beraber olabilirsin yani.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The WıldernessTipi 7/10 diyosun daha nolsun neyin kafası bu
Alıntıları GösterBi tık fazla vermiş de olabilirim. Ortalamaya yakin işte, düzgünce bakim yaptığı için. Yoksa yolda görsen 18 yaşındaki haline 16 anca dersin
Oldukça bakıyorlar. Sadece aşırı kaslı beğenmiyorlar, kadınların zevki fit-hafif kaslı aralığında takılır. Tip zaten ilk faktörlerden birisi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 21 Ağustos 2021; 21:8:58 >
En Beğenilen Yanıtlar

Tip önemli, önemsiz diyenler tipsizler üzülmesin diye söylüyor.Tip ortalama ise saydığın diğer şeylerin önemi olabilir. Ama tip ortalama altı ise insanın yüzüne bakası gelmiyorsa ne yaparsan yap etkileyemezsin |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X