Başlık gayet açıklayıcı ve sünnet filan diyorlar ama ne bileyim biraz garip geliyor ya
O çekiyor !!
çeker. Biri gelir sürme mi çektin derse hayır doğuştan denir.
Rasulullahın sünnetidir zaten sürme çekmek..
quote:
Orijinalden alıntı: gkhnzn
Rasulullahın sünnetidir zaten sürme çekmek..
beyler forumda sürme çeken var mı peki onu merak ettim
Kız arkadaşım sürekli diyor sen sürme çekmişsin gibi duruyor diye. Bugunde sen mavi rimel mi sürdün dedi. Halbu ki ben gözüme elimle bile dokunamam sürmeyi rimeli nasıl çekeyim
Sürmeyi bir tek makyaj malzemesi olarak görmeyin.Eskiden çöldeki insanlar gözlerinin altına sürme çekerlermiş.Gün ışığı çöle vurduğunda yansıma yaparmış.Göze gelince bu ışınlar,gözlerin kamaşmasına neden olurmuş.Siyah sürme,ışığın gözlerin kamaşmasını engellermiş.(Siyah olduğundan olsa gerek:Işığın şiddetini azaltıyor sanırsam)
kaptan jack bile sürmeli.. sürmeden ceker ,küpede takar,at kuyruğu seklinde sacda uzatır..isteyen istediğini yapar...
Rahmetli Barış Akarsu da sürme çekerdi çokta yakışırdı.
Sürme çekmeyi sevmiyorum. Erkeklik gururu için falan değil. Ne biliyim gözün naturelliğini bozuyor sanki.
Hiç çekmedim ama öyle görünüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: wurtz
sürme yok ki bunda? var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: darkest earth
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Zhirkov
quote:
Orijinalden alıntı: darkest earth
quote:
Olsa ne yazar adam recep ivedikten beter şu tipe bak
Bi tanıdığınız falan değildir inş.
quote:
robinson crusoe gibi
quote:
Orijinalden alıntı: oTaKuRoN
Çok çekme, sivilce yapar.
Arkadaş espri yaptı
Ben çekiyorum şahsen yakıştığını da söylüyor okuldan arkadaşlar... Tabi ki ilk kez görenler şöyle 10-15 sn süzercesine bakıyorlar ama çok ta umrumda olmuyor şahsen :) Başkalarının sözlerine kulak asan biri olmadığım için rahatım bu konuda! doğuştan ya da sünnet diye de cevap verme gereksinimi hissetmiyorum