Şimdi Ara

Erkekler saç bandı takar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
13.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saçlarım uzadı arkadaşlar baya. Yani öyle çok uzun değil kuyruk falan olmuyor mesela çok ama arkaya yatırıyorum elimle bastırarak hoş duruyor, guti gibi

Acaba elimle bastırdıgım şekilde kalması için yani o şekilde tutabilmek için aşağıdaki bantlardan normalde dışarıya çıkarken taksam garip olur mu ? dalga geçer mi millet ?

• Yoo ben bandana ile dolaşıyordum hiçte dalga geçmiyorlar gayet havalı bişey bence ..Naruto tarzı bişey olsa dahada havalı olurdu ..
  • Naruto yazdım çizgi film çıktı hocam

Bana tam olarak işte şöyle birşey lazım siyahından

resim küçük ama

• Takar, bende saçım şu andaki halini almadan önce bant takıyordum, gözüne girmesinden iyidir, ve şahsi düşüncem taç takmaktansa bant çok daha iyi.
  • İşte biraz da özgüven gerek tabi. Yani ilk defa bant takacağım eğer olursa. Bantı taktığın ilk gün önemli dışarı çıkabilmek Milletin bakışları , dedelerin "bak i**ye hele" lafları falan. Hele köye gittiğimde nasıl karşılanır hiç bilmiyorum.
  •  Erkekler saç bandı takar mı ?
    reistir ..
  • nadal takıyodu galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    erkekler için saç boyası
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ortamın elıtse ozentı ve apacıler yoksa hıc sorun olmaz ortamının dısındakılerede kulak asmıyacaksın .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dream3rn

Ortamın elıtse ozentı ve apacıler yoksa hıc sorun olmaz ortamının dısındakılerede kulak asmıyacaksın .

Hocam ortamım elit değil aksine ,geri kafalı arkadaşlarım var. "Saçın çok uzadı karı gibi oldun kestir olm" diyorlar hep. Ayrıca istanbul-izmir olsa sorun olmaz da tekirdağ işte Eylülde izmir'e gidiyorum üni. için orda kmseyi sallamam da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

quote:

Orijinalden alıntı: Dream3rn

Ortamın elıtse ozentı ve apacıler yoksa hıc sorun olmaz ortamının dısındakılerede kulak asmıyacaksın .

Hocam ortamım elit değil aksine ,geri kafalı arkadaşlarım var. "Saçın çok uzadı karı gibi oldun kestir olm" diyorlar hep. Ayrıca istanbul-izmir olsa sorun olmaz da tekirdağ işte Eylülde izmir'e gidiyorum üni. için orda kmseyi sallamam da

O zaman deneme bile bence rezil olabilirsin

• Diledigini yap,onlara ne?istersin gidip memini deldirisin yada gidip suratina nazi dovmesi yaptirirsin kime ne.
  • Forumdan bir arkadaş vardı takıyordu,resmini felan atmıştı.Ayrıca neden takmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d1ab[L]e ~ -- 15 Ağustos 2011; 3:30:45 >
  • hocam toplum baskısı işte biliyorsunuz , insanı yapacağı her harekette 2 defa düşündürüyor. Hele gittikçe muhafazakarlaşan toplumda sıkıntı oluyor böyle saç bandı , küpe , uzun saç vs.
  • Takıyorum.
    Bakana bende bakıyorum.
    Çokta rahat ettim açıkçası bantla.
    Taç takılmaz ama bant iyidir.
  • Mesut özil takiyorsa sen de tak
  • Takacağım sanırım bu gidişle
  • kütahyada nerede bulabilirim acaba? beğendim aslında saçım baya uzun deneyim bakalım ben de izmire gidecem büyük ihtimal ankara olmazsa orası garantizaten ortam rahattır orada kimse bişey demez ama burada bana baskı yapanlara bende baskı yapıyorum
  • OO YEEEAAAA YARALI SISMAN
  • Takar niye takmasın konuyla pek alakasız ama karayip korsanlarında johnny deep in taktığı bandana çok hoşuma gidiyor aynısını bulsam bende takarım heralde.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.