Şimdi Ara

vücut kıllarını neyle alıyorsunuz ? (özellikle kıllı arkadaşlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fitness yapıyorum ama çok fazla kıl olduğu için iyi gözükmüyor , komple üst bölgeyi alayım diyorum ama lazere gidecek bütçem yok , makinada hemen uzuyor , ağdaya dayanamam zaten , tüy dökücü içinde jilet etkisi yapıyor gürleşir daha fazla diyorlar ne yapmalıyım ?

• Allah başka dert vermesin ama merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüy dökücü krem kullanıyorum gürleştiğini de görmedim. Sürüyorum kremi 10 dakika içinde dalgadan göğsüme kadar bembeyaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağda-epilatör kullan kardeş onu da biz mi diyelim. 2-3 defa aldıktan sonra zaten kök falan kalmıyor doğru düzgün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BimBitmiş

Ağda-epilatör kullan kardeş onu da biz mi diyelim. 2-3 defa aldıktan sonra zaten kök falan kalmıyor doğru düzgün.

hocam ağda çok acıtıyor dayanamıyorum
  • Makine/ etek altı, koltuk altı jilet

• quote:

Orijinalden alıntı: marselinyo

Tüy dökücü krem kullanıyorum gürleştiğini de görmedim. Sürüyorum kremi 10 dakika içinde dalgadan göğsüme kadar bembeyaz

emin misiniz hocam ne kadardır kullanıyorsunuz hangi marka
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

Orijinalden alıntı: marselinyo

Tüy dökücü krem kullanıyorum gürleştiğini de görmedim. Sürüyorum kremi 10 dakika içinde dalgadan göğsüme kadar bembeyaz

emin misiniz hocam ne kadardır kullanıyorsunuz hangi marka

Kesin gürleşmiyor demiyorum en azından benimkiler gürleşmedi veet marka 6 aya yakın zamandır kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marselinyo -- 20 Şubat 2018; 18:47:12 >
  • Bacağımı makineyle almaya başladım ama sadece 3 ayari oldugu için cok kısa kestim.Diger ikisinden biri tam alıyor digeri hiç almıyor.Yakinda çok ayarlı bir makine alacağım hem yüz hem bacak için.

Diğer yerlerimi jiletle alıyorum.

• Basımdan aşağı kolonya dokup ateşe veriyorum

• Bodykit al Philips'in var mesela bende alcam şuan başka marka bi traş makinesi var o da aynı işi görüyorda bıçak ve şarj kalitesi iyi değil.

0.3 mm e kadar kısaltıyor yeter o da ama 3-4 haftada bir belden aşağısını almak lazım.

Yüze gelince jilet işi görüyor.

• Bıçıyorum.
  • Tüy dökücü krem kullan gürleştirmiyor 16 yaşından beri kullanıyorum. Evet kıllıym
  • Ne biçim adamsınız yav. Acıyor da açıyor. Bilmem kaç kiloluk yüklere girerken sanki yorulmuyorsunuz. 2-3 defa 10dk acıyacak sonra acı falan olmuyor. 4-5 senedir bacakları alıyorum. özellikle diz altını hissediyorum desem yalan olur. Diz üstü de bacakların bir birine bakan kısmı biraz acırsa acır o kadar. Makineyle sürekli almak gerekir, kökünden alan şeylerle(ağda-epilatör) 2-3 haftada bir, hatta ayda bir. Çok umursamam derseniz arada jiletle veya makineyle düzeltirseniz 2 ayda bir. Duşta sıcak suyu tutun, yumuşayacak kökler, çıktıktan sonra da bam bam bam. 10dk ya acır ya acımaz, sonra rahat ediyorsunuz ama
  • Hocam acı eşiğinden değil, bir defa kökten çıkan kıl tekrar çıktığında o kadar kuvvetli kökü olmuyor. Uzun süre böyle gidince kök falan olmuyor, tuttuğunuz elinizde kalıyor bir süre sonra. İlk 2-3 defa acıyor, yalan yok. Ne kadar çabuk hallederseniz o kadar iyi olur. Ama sonrasında pek acıma, kızarma vs. olmuyor kökler zayıf olduğu için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BimBitmiş

Ne biçim adamsınız yav. Acıyor da açıyor. Bilmem kaç kiloluk yüklere girerken sanki yorulmuyorsunuz. 2-3 defa 10dk acıyacak sonra acı falan olmuyor. 4-5 senedir bacakları alıyorum. özellikle diz altını hissediyorum desem yalan olur. Diz üstü de bacakların bir birine bakan kısmı biraz acırsa acır o kadar. Makineyle sürekli almak gerekir, kökünden alan şeylerle(ağda-epilatör) 2-3 haftada bir, hatta ayda bir. Çok umursamam derseniz arada jiletle veya makineyle düzeltirseniz 2 ayda bir. Duşta sıcak suyu tutun, yumuşayacak kökler, çıktıktan sonra da bam bam bam. 10dk ya acır ya acımaz, sonra rahat ediyorsunuz ama

tüy dökücü spreyler nasıl peki hocam

• marselinyo kullanıcısına yanıt
    Gürleştirir bence senin gözlemin yanlış

• @denixex hiç denemedim. Ama iyileri de var, kötüleri de. İyisi biraz daha dipten alır.

@Kim bayıltmaz hocam ama temizinden bir dümdüz gidiyorsunuz öyle diyeyim. Ne kadar hızlı biterse o yüzden diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeQuick

Gürleştirir bence senin gözlemin yanlış

Peki sen ne diyorsan öyledir sanki ben 6 aydır hiç gözlemlemedim kılları gerçi gürleşse ne olacak 2 haftada 1 alıyorum zaten fazla uzamadan alıyorum

• Bütün seçenekleri elemişsin zaten geriye birşey kalmıyor.

Tipik kılı türk erkeğiyim. Philips multigroom var onunla kısaltıyorum ben yıllardır. Acayip memnunum. 4-5 yıl gidiyor bir makine, bir sürü başlık var zaten.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.