Şimdi Ara

Erkekler saç bandı takar mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
13.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Takar niye takmasın konuyla pek alakasız ama karayip korsanlarında johnny deep in taktığı bandana çok hoşuma gidiyor aynısını bulsam bende takarım heralde.

Johnny Deep değil Jack Sparrow, Kaptan Jack Sparrow
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

quote:

Takar niye takmasın konuyla pek alakasız ama karayip korsanlarında johnny deep in taktığı bandana çok hoşuma gidiyor aynısını bulsam bende takarım heralde.

Mesaj doğru anlaşıldıysa isimlerin pek önemi yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

quote:

Mesaj doğru anlaşıldıysa isimlerin pek önemi yok

"Bize insanları değil fikirleri hatırlamamız söylendi. Çünkü bir adam yenilebilir, yakalanabilir, öldürülebilir, unutulabilir. Fakat bir fikir 400 yıl sonra bile hala dünyayı değiştirebilir" V

Diyosun?

• ben takıyorum, alnım geniş olduğu için bant takınca level atlıyorum zaten çıkarmam. yalnız siyah takarsan iyi olur, hele açık renk bant takarsan kötü durabilir cidden.
  • giovanni dos santos stayla istiyonuz siz direk bilmeyen varsa yazsn google a :)
  •  Erkekler saç bandı takar mı ?

Erkekler saç bandı takar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TGYüksel

Böylede takabilirisin çok güzel duruyor ama bence ince bi lastik tarzında olanlardan tak, futbolcuarın taktığı

• quote:

Orijinalden alıntı: Tatsumaki!

reistir ..

Bulsamda alsam :D
  • Banada burda pek anlaşılmaz hocam , başını kapatmış karı gibi derler öyle yobaz bir yer burası hele ki köy

• ben taç takıyorum ince siyah bişey berbatovun bantı gibi duruyo gayette rahat bir dene
  • Takar elbet..Çokta yakışır..Hele bir de boyunuz uzun olursa iyi olursunuz : ) Kisa boylu erkeklerden nefret
  • bence saçların gür ise buna gerek yok ben bandana takıyorum ama saçlarım döküldüğü için mecburiyetten yani
  • Yazın saçlar uzayınca takıyorum gayette hoş duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dream3rn

Ortamın elıtse ozentı ve apacıler yoksa hıc sorun olmaz ortamının dısındakılerede kulak asmıyacaksın .

+10
  • Rastalarım varken takıyordum. Kısa saça abes kaçar gibi geldi. En azından gözünün altına kadar uzun değilse önündeki saçın ve yolda belde sürekli gözlerine kaçmıyorsa..
  • Saçları kısa şuan arkadaşlar dağılabiliriz.
  • Bursada nerde vardır bunlardan?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.