Şimdi Ara

erkekler 2. sınıf insanlar mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bedelli geldi, artık hep bu şekil gider. uygulamadan memnunum fakat, madem kadınlar bizimle eşit haklara sahip onlar da ödesin 18.000 tl.

ofiste çalışıp bedelli yapan bir erkek ile ofiste çalışan bir kadın arasında hiç bir fark yok benim gözümde, cepheye koysan ikisinden de iş bekleyemezsin. fakat neden parayı sökerken cinsiyet ayırıyorsun?

23 yaşına gelmiş her türk erkeği bir kadına göre 18.000 lira borçlu başlayacak hayata. Zaten iş bulma konusunda ''bayan eleman'' ın dayanılmaz üstünlüğü açık ve net.

Hadi onları da geçtim, Erkeğin maaşı ev giderlerine benzine ve giyime, kadının maaşı parfüm kozmetik vs. abidik gubidik şeylere harcanıyor.

yahu silkelenin beyler, bişeyler yapmamız lazım, ama ne yapmalı! gerçek adalet bu değil ! bizim askere döktüğümüz parayı hatun kısmı araba alıyor, avrupayı dolaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byob -- 3 Aralık 2014; 14:23:41 >

• tamam
  • Çok dar bakis acin var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • inanıyorum, öyleyse vardımdır heralde kitapta öyle yazıyor asdfg
  • Esitlik falan yalan erkekler ozellik olarak kadinlardan her zaman ustundur ama kanun olarak kadınlar erkeklerden ustundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Circassian81 -- 3 Aralık 2014; 16:22:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğum yapmak, çocuk bakmak ve ev ile uğraşmak, bunları yapabileceğini mi zannediyosun? bırakta 18k önden başlasınlar.
  • bu ülkede herkes 2. sınıf
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • byob kullanıcısına yanıt
    sakin ol şampiyon geçti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.