< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Erkek Tipi Saç Dökülmesi (2. sayfa)

-
-
Dostum erkek tipi saç dökülmesini durdurabilecek tek ilaç finasteride.. ama yan etkileri sıklıkla görülen bir ilaç bu yüzden iyi araştır kullanmadan önce.. sana şöyle söylim ilaç hakkında olumlu yorum kadar olumsuz yorumda göreceksin ama denemekten bir şey kaybetmezsin..
Ben 2 aydır kullanıyorum herhangi bir yan etki görmedim. Bu ilacın etken maddesi olan 2 ilaç var 1-propecia 1 mg fiyatı oldukça yüksektir bakabilirsin
2-proscar bu finasteride 5 mg içeriyor tek tablette, bir çok kişi bilgisiz olduğundan ilacı bölmeden kullanıyor ve yan etkilerine maruz kalıyor.
Proscar ı 4 veya 5e bölerek düzenli olarak kullanırsan saçlarını koruman mümkün
Youtube a finasteride cut yazarsan yine detaylı videolar görebilirsin, bunun dışında fda onaylı başka ilaçlarda var ancak hepsinin etkisi kısıtlı minoxta dahil buna. Bu arada özelden yazarsan yardımcı olabilirim kafana takılan bir şey olursa
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Benimde gidik saçlar.Sosyal medyada sıkıntı oluyor millet kel insanı görünce pek ilgi duymuyor ama sivil hayatımda yakıştıranlar oluyor.Kellik insanı biraz daha erkeksi gösteriyor aslında ama tabi tip yoksa kellik kötününde kötüsü.Yakışıklı biri kel kalınca gene bir tarza sokabilir kendini bence.Kellik suratı komple ortaya çıkardığı için tip at hırsızı gibiyse çok sıkıntıya sokar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ismailbbyigit
Dostum erkek tipi saç dökülmesini durdurabilecek tek ilaç finasteride.. ama yan etkileri sıklıkla görülen bir ilaç bu yüzden iyi araştır kullanmadan önce.. sana şöyle söylim ilaç hakkında olumlu yorum kadar olumsuz yorumda göreceksin ama denemekten bir şey kaybetmezsin..
Ben 2 aydır kullanıyorum herhangi bir yan etki görmedim. Bu ilacın etken maddesi olan 2 ilaç var 1-propecia 1 mg fiyatı oldukça yüksektir bakabilirsin
2-proscar bu finasteride 5 mg içeriyor tek tablette, bir çok kişi bilgisiz olduğundan ilacı bölmeden kullanıyor ve yan etkilerine maruz kalıyor.
Proscar ı 4 veya 5e bölerek düzenli olarak kullanırsan saçlarını koruman mümkün
Youtube a finasteride cut yazarsan yine detaylı videolar görebilirsin, bunun dışında fda onaylı başka ilaçlarda var ancak hepsinin etkisi kısıtlı minoxta dahil buna. Bu arada özelden yazarsan yardımcı olabilirim kafana takılan bir şey olursaProscarı önermiyorlar kesinlikle.Çok yan etkisi var.Doktora falan da danıştım.Kullanma dedi.Sadece minoxidil içeren sprey tarzı ilaç önerdi.İnceleme de yapmıştım.Gözüm korktu açıkçası.Teşekkür Ederim.Şimdilik benim risksiz çözümlere ihtiyacım var.En azından az riskli.Başka önerilerin olursa açığım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BC95874BB -- 13 Eylül 2020; 0:20:16 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBProscarı önermiyorlar kesinlikle.Çok yan etkisi var.Doktora falan da danıştım.Kullanma dedi.Sadece minoxidil içeren sprey tarzı ilaç önerdi.İnceleme de yapmıştım.Gözüm korktu açıkçası.Teşekkür Ederim.Şimdilik benim risksiz çözümlere ihtiyacım var.En azından az riskli.Başka önerilerin olursa açığım.
Alıntıları Gösterbunu saç ekim merkezlerinin hepsi öneriyor, bugün tr de saç ekim konusunda 1 numaralı isim koray erdoğan kendisi 10 yıldır finasteride kullanıcısı, minoxil saç çıkarır dökülmeyi önlemez, dönem dönem çıkardığı saçlar dökülür çünkü döngü olayı var minox ta, minox u bırakırsın 1 ay içinde gider çıkanların hepsi ama finasta öyle değil finas kullanıp yıllarca mevcut saçlarını koruyanlar var
misal bu arkadaşta uzun zamandır kullanıyormuş
https://eksisozluk.com/entry/102243966
yine 24 aylık finas kullanım sonucu
https://www.oatext.com/img/CRT-5-273-g002.gif
ek olarak şuradan benzer sorun yaşayan arkadaşların konularını görebilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 13 Eylül 2020; 1:25:14 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ismailbbyigitbunu saç ekim merkezlerinin hepsi öneriyor, bugün tr de saç ekim konusunda 1 numaralı isim koray erdoğan kendisi 10 yıldır finasteride kullanıcısı, minoxil saç çıkarır dökülmeyi önlemez, dönem dönem çıkardığı saçlar dökülür çünkü döngü olayı var minox ta, minox u bırakırsın 1 ay içinde gider çıkanların hepsi ama finasta öyle değil finas kullanıp yıllarca mevcut saçlarını koruyanlar var
misal bu arkadaşta uzun zamandır kullanıyormuş
https://eksisozluk.com/entry/102243966
yine 24 aylık finas kullanım sonucu
https://www.oatext.com/img/CRT-5-273-g002.gif
ek olarak şuradan benzer sorun yaşayan arkadaşların konularını görebilirsin
Alıntıları GösterTıp eğitimi almış bir insan önermiyorsa bildiği vardır hocam.Bazı kişilerde kalıcı yan etkiler oluyormuş ve tıbben çözümü yok.Şuan prp,mezoterapi falan onlara yönelmem mantıklı değil mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBTıp eğitimi almış bir insan önermiyorsa bildiği vardır hocam.Bazı kişilerde kalıcı yan etkiler oluyormuş ve tıbben çözümü yok.Şuan prp,mezoterapi falan onlara yönelmem mantıklı değil mi?
Alıntıları Göstererkek tipi saç dökülmesi dht kaynaklıdır, bunun bloklayabilen tek ilaç finasteride ve abisi dudasteride.
prp, mezoterapi tamamen para tuzağı onlara vereceğin para yerine dermaroller alıp kendin kullanabilirsin aynı mantık zaten kafanda kan akışı sağlıyor bunlar ama yanında desteklemen lazım işte başka şeylerle.
yalnız sana şunu söylim koray erdoğan da doktor, yani sana 1 dr önermiyor diye sen bu şekilde düşünme, milyonlarca kişi kullanıyor bu ilacı redditte falan da araştırabilirsin her ilacın yan etkisi var ama çoğu kişi görmüyor bu yan etkileri, kalıcı bir yan etkisi yok eğer yan etki görürsen bırakırsın kullanmayı, baktın yan etki görmüyosun yıllarca kullanırsın. bu yan etkilerden korunmanın en iyi yöntemi ilacı bölerek kullanmak 5 mg olan ilacı 4e veya 5e bölüp günlük 1 parçasını içiyosun aylarca gidiyor bir kutusu.
bunun dışında minox içeren ilaçların tamamı hem cebini üzer hemde saçlarını korumaz kısa vadede mutlu eder bunlar seni..
yaşın daha genç ya tamamen dökülmenin durmasını bekliceksin durunca saç ektireceksin ya da mevcut saçlarını korumaya çalışacaksın. finas ın yan etkilerinin bir çoğu psikolojikmiş bence kafanı rahatlatıp en azından 6 ay denemelisin dediğim gibi yan etki görürsen bırakırsın zaten geçiyor kalıcı bir yan etkisi yok ilacın.
-
bu arada birde xpecia var onun yan etkisi yok denecek kadar az ama onun dht bloklama etkisi yok bu yüzden dökülmeni durdurmaz. dökülmeyi durdurmak için tek çare fda onaylı ilaç olan finasteride
ki bunu bir çok saç ekimci + doktor öneriyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: ismailbbyigiterkek tipi saç dökülmesi dht kaynaklıdır, bunun bloklayabilen tek ilaç finasteride ve abisi dudasteride.
prp, mezoterapi tamamen para tuzağı onlara vereceğin para yerine dermaroller alıp kendin kullanabilirsin aynı mantık zaten kafanda kan akışı sağlıyor bunlar ama yanında desteklemen lazım işte başka şeylerle.
yalnız sana şunu söylim koray erdoğan da doktor, yani sana 1 dr önermiyor diye sen bu şekilde düşünme, milyonlarca kişi kullanıyor bu ilacı redditte falan da araştırabilirsin her ilacın yan etkisi var ama çoğu kişi görmüyor bu yan etkileri, kalıcı bir yan etkisi yok eğer yan etki görürsen bırakırsın kullanmayı, baktın yan etki görmüyosun yıllarca kullanırsın. bu yan etkilerden korunmanın en iyi yöntemi ilacı bölerek kullanmak 5 mg olan ilacı 4e veya 5e bölüp günlük 1 parçasını içiyosun aylarca gidiyor bir kutusu.
bunun dışında minox içeren ilaçların tamamı hem cebini üzer hemde saçlarını korumaz kısa vadede mutlu eder bunlar seni..
yaşın daha genç ya tamamen dökülmenin durmasını bekliceksin durunca saç ektireceksin ya da mevcut saçlarını korumaya çalışacaksın. finas ın yan etkilerinin bir çoğu psikolojikmiş bence kafanı rahatlatıp en azından 6 ay denemelisin dediğim gibi yan etki görürsen bırakırsın zaten geçiyor kalıcı bir yan etkisi yok ilacın.
Alıntıları GösterÖn bölgede bariz açıklık var.Korumak değil ben bu kısmın kapanmasını istiyorum.Genetiğimde kellik de var.Kendi haline bıraksam büyük ihtimalle saçları kaybederim.Sürekli hap kullanmak da bana mantıklı gelmiyor.Uzun uzun anlatıp yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Aykumos
Bu mesaj silindi.Alakası yok diyenler var.Bilimsel olarak da iligisi yok diyor doktorlar.
-
Bende de aynı sıkıntı var, bu sorunu yaşayanlar ilk önce doktora gidip vitamin eksikliği testi yaptırsın. Bende B12 eksikliği vardı, ilk başlarda hap ile takviye yapmaya çalıştık ama hap bir işe yaramıyor. İğne kullanmaya başladım biraz kullandıktan sonra malum korona belası çıktı iğnede yaptıramaz olduk tedavi yarım kaldı. Şu sıralar çok fazla dökülme oluyor bu korona belası bitecek gibi değil o yüzden vitamin tedavisi için tekrardan doktora gidicem. Birde ısırgan otlu bi şampuan önermişlerdi forumda, kullanan herkes memnun kalmış birde onu deniycem bakalım.
-
Bende 22 deyim on tarafim epey seyreldi bı ürün vardi gayet ise yariyordu bı ara kullandım ama maliyetliydi biraz sonra bıraktım ha faydası var mı evet belki ileride yine kullanmaya baslarim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SemmellowBende de aynı sıkıntı var, bu sorunu yaşayanlar ilk önce doktora gidip vitamin eksikliği testi yaptırsın. Bende B12 eksikliği vardı, ilk başlarda hap ile takviye yapmaya çalıştık ama hap bir işe yaramıyor. İğne kullanmaya başladım biraz kullandıktan sonra malum korona belası çıktı iğnede yaptıramaz olduk tedavi yarım kaldı. Şu sıralar çok fazla dökülme oluyor bu korona belası bitecek gibi değil o yüzden vitamin tedavisi için tekrardan doktora gidicem. Birde ısırgan otlu bi şampuan önermişlerdi forumda, kullanan herkes memnun kalmış birde onu deniycem bakalım.
özelde mi yaptırdınız hocam? Kaç para öyleyse
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Aykumos
Bu mesaj silindi.Teşekkür Ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBHaplara sıcak bakmıyorum hocam.Minoxidil spreyi falan düşünüyorum
Alıntıları GösterO daha kötü. Saçlı derinin altındaki kılcal damarları genişletiyor ve böylece kan akışını hızlanmasını sağlıyor. Bu yüzden dht sebebiyle beslenemeyen saçlar kan akışının hızlanması ile besleniyor ve parlak bir hâl alıyor. Ancak damarlarda genişletme yapan bu ürün, zamanla kireçlenmeye sebebiyet veriyor. Bu yüzden bırakıldığı zaman daha fazla saç dökülmesine neden olabiliyor. Ayrıca bunun bir de döngü olayı var. Kısacası mantıklı değil. Xpecia, finasteride nazaran daha hafif bir ürün ve yan etkileri daha az. İçinde saw palmetto ve 5arinhibitörü var, saçı da besliyor. Saç forumunda bilgili olan kişilerin çoğu bunu kullanıyor. Ben de epey araştırdım ve bu sonuca vardım. Xpecia aldım az önce.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ismailbbyigitbu arada birde xpecia var onun yan etkisi yok denecek kadar az ama onun dht bloklama etkisi yok bu yüzden dökülmeni durdurmaz. dökülmeyi durdurmak için tek çare fda onaylı ilaç olan finasteride
ki bunu bir çok saç ekimci + doktor öneriyor
Xpecia’nın DHT bloklama etkisi var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de gittim. En az 1 sene boyunca "Minoxil Forte %5 sprey" kullanmamı ve şampuan olarak da herhangi bir saç dökücü kullanmamı tavsiye etti. Bunlar reçetesiz satılıyor.
Spreyi sabah ve akşam kullanıyorum.
Yaklaşık 9 gün oldu. Spreyin kullanım talimatlarında en az 4 ay sonra etkisini göstermeye başlar falan yazıyor. Bakalım göreceğiz.
Bana da erkek tipi dökülme dedi; fakat amcam babam dedem vs hep gür saçlıydı anlamadım acaba stres falan mı yaptım da döküldü. Geçen sene uzun saçlıydım ve 7-8 ay civarı yurt dısındaydım. Sağlıksız beslendim sayılır. Belki de o dökmüştür bilemiyorum.
Not: yas 22
-
Bence bu kelligin caresi var ama kimse soylemiyor
Ilac sirketleri yuzunden
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Çirkinlik Ne Kadar KolayXpecia’nın DHT bloklama etkisi var.
Alıntıları Gösterxpecia nın dht baskılamadaki tek etken maddesi saw palmetto o da ne kadar etki eder muamma, daha çok vitamin ve minerallerden oluşan bir ilaç. evet mevcut saçlara katkısı olur canlılık kazandırır ancak dökülmeyi önlemez.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X