Şimdi Ara

Erkek-Para-Kadın İlişkisi Üzerine

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi hep bahsediliyor ya, kızları çekmek için ne gerekli, para diye. Bu durumda şöyle bir ikilem var, paranız sayesinde etkilediğiniz kız paranızdan ötürü sizi mi seviyor, yoksa paranızı sevdiği için sizi kendisine yakın mı istiyor? Gençler, arkadaşlar, abilerim; sevgilinizin sizi sevmemesi çok kötü bir şey. Bunun bilincinde olduğunuz da da düpedüz kendinizi kandırdığınızı farkedersiniz. Büyük depresyon sebebi. Eğer diyorsanız ki parayı sadece "ihtiyaçlarımı karşılamak için" kullanıyorum, ben de derim ki paranı boşuna saçıyorsun. Eskort denen "ihtiyacı karşılamaya yönelik" servisler var. Para sayesinde karşı cinsi etkilemek ve karşı cinsin de bu maddiyattan ötürü yakınlık göstermesi benim için modern çağ fahişeliğidir. Böyle de bir muhabbet başlatalım. Şimdi gelsin mesajlar, gitsin aforizmalar.
  • Daha öncede söylemiştim

Mal olan kadın paraya gelir..

Salak olan kadın çene laf yapma kabiliyetine tav olur.

Aklı başında kadın adam gibi adam bulduğunda onun olur..

Buradan yola çıkarsak Para için gelen bir MAL ın bize duygusal bağlamda bir faydası olmayacağı açık.
  • Haklısın ama hiç bir işin olmayınca kız seni deliler gibi sevsede o işten hayır gelmez.Biraz para şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Daha öncede söylemiştim

Mal olan kadın paraya gelir..

Salak olan kadın çene laf yapma kabiliyetine tav olur.

Aklı başında kadın adam gibi adam bulduğunda onun olur..

Buradan yola çıkarsak Para için gelen bir MAL ın bize duygusal bağlamda bir faydası olmayacağı açık.

+1
  • Bizim arkadaşın lisede kızlar yüzüne bakmazdı. Adam kpss'yi kazanmış memur olmuş hemen kızın biri kapmış çocuğu. Şuan memurluktan atılsa kız 2 günde şutlar çocuğu. Herşey çıkar üzerine kurulu aşk sevgi yalan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadınlar paraya gelmez.para modern çağın gücüdür.kadınlar güçlü erkeğe gelirler.yeterince açıkve net mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • üç dört yaşındayım
  • zeki olmak konuşmayı bilmek bence önemli. bilmek derken zeki olduğunu karşı tarafa hissetirebilmek. paraya tav olanlara bakışım açım konuyu açan arkadaşla aynı. bir kadın neye aşık olur derseniz ciddi anlamda zeka derim. zeki erkek doğru yerde centilemendir doğru yerde doğru olanı yapar. onun bu doğru çizgisi kadını aşık eder. para sadece koca parasıyla alınmış jiplerle gezmeye yarar gerçek mutluluğa değil.
  • Peki bir kız seni tipin yüzünden seviyorsa yani yakışıklı olduğun için seviyorsa bunun paradan farkı nedir? Üstelik para genelde emekle kazanılır ama yakışıklı olmak genlerden gelen bir şanstır yani onun için emek harcamazsın. Bence bir kız birini sırf yakışıklı diye seviyorsa başka biride sırf zengin diye sevebilir ve normaldir. Benim fikrim para bir güç simgesidir sadece kadını değil bütün çevreyi ister istemez etkiler birazda kullanmasını iyi bilen birinin eline geçerse çok etkili bir güç olur. Kadını da doğal olarak etkiler. Ama %100 etkileyeceğini sanmıyorum onlar istisna olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.