Şimdi Ara

Erkek etek traşı nasıl olur yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
16.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, arkadaşlar, abiler öncelikle size böyle bir soru sorduğum için utanıyorum fakat çevremde babam hariç bu soruları sorabileceğim kimse yok babama ise çekindiğim için soramıyorum o yüzden size sormaya karar verdim sorularımı cevaplarsanız çok mutlu olurum çünkü kafama çok takılıyor.

    1: Ben etek traşını şuana kadar hep sakal makinesi ile yaptım fakat bazen deriyi sıkıştırıp kanama yapıyor ve sıfır almıyor bu yüzden jilet kullanmaya karar verdim fakat kendimi keserim diye korkuyorum gilette nin banyo için olan kullan at permatiğini kullansam kesik oluşma riski varmı ?
    2: Özellikle testis bölgesini pürüssüz bir şekilde jilet ile nasıl traş ederim yapısı gereği kıvrımlı olduğu için kesik riski varmı ?
    3: Makat bölgesini nasıl ve ne ile traş etmeliyim ? traş edersem kesik veya kıl dönmesi olur mu ?



  • Gillet in Venüs marka bıçağı var Watsons yada gratis ten alabilirsin genelde bayan kısmında durur ama bayan olduğuna aldanma, 8-12 TL arasında değişiyor fiyatı 2 bıçak var içinde 1 tanesi 3 ay rahat götürüyor ve pürüzsüz kesiyor için rahat olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayan jileti sıkıntı çıkarmasın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kese kese öğrenirsin kökten kesmede Şaka bi yana sana şöyle tavsiye vereyim testis hariç kalan kısımları makas-tarak ikilisini kullanarak kısaltman daha iyi olur jiletle oramana çevirmeden vede jiletle kestikten sonra 2-3 gün kaşıntı çekmeden rahat rahat gezebilirsin. Testislere önü korumalı jiletler olması lazım eskiden wilkidson nun böyle jiletleri vardı onlardan bulmaya çalış bulamazsan tek yada çift bıçaklı gliette banyo olanından alabilirsin. Elin alışana kadar idare et kesik mesik sonra zaten eline ustura versem balonu bile traş edebilir duruma geliyorsun. Traş makinesinide kullanma aynı makineyi malafata sürüp sonra suratına sürme. Makat bölgesini traşı ne yahu, oğlum bana dese baba makatıda traş ediyom diye i*nemisin lan g**veren diyip tokatı basardım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 7 Ocak 2018; 19:52:35 >




  • Makat kısmını kesmek derken?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8MB AGP -- 7 Nisan 2018; 18:47:7 >
  • Erkek etek traşı nasıl olur yardım.

    Alacağın şey bu kardeşim. Sıkıntı çekme sakın kimse bunları analarının karnında doğmadan öğrenmiyor. Yine de bazı şeylerde çekincelerin bile olsa bir bilene sormakta fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.