Saçımın ön tarafındaki beyaz saç sayısı gitgide artıyor. Ne yapsam siyah boya alıp boyasam mı diye düşünmeye başladım bile şimdiden. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Erkek adam saçını boyar mı?

-
-
Erkek adam saçma sapan kalıplara değil imajına, çıkarlarına dikkat eder.
Hafif beyaz saçın sana yakışmadığı fikrindeysen boyat.
-
Eyvallah brom. Yorumun değerli benim için. Hani ne bileyim daha 23 yaşında delikanlıyız, dışarıdan belli olursa hoş durmayabilir mi acaba diye düşündüm ve ikilemde kaldım aslında. Beyaz saç sayısı artarsa boyatırım o zaman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burun ameliyatı delikanliyi bozar mi ustaquote:
Orijinalden alıntı: RevengeRainErkek adam saçma sapan kalıplara değil imajına, çıkarlarına dikkat eder.
Hafif beyaz saçın sana yakışmadığı fikrindeysen boyat.
Yada kaş sekillendirme
Bence bozar gibi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Burun ameliyatı delikanliyi bozar mi usta
Yada kaş sekillendirme
Bence bozar gibi
Alıntıları GösterKaş şekillendirme erkeğe feminen hava katıyor zaten knk, yani erkeğin dış görünüşüne fayda değil zarar veriyor. (Bozar özetle)
Burundaysa büyük bir yamukluk varsa düzeltmek daha iyi olur bence.
-
boyanın erkeklikle ne alakası var?
ben sarıya boyatacagım az daha uzasın platin sarısına yakın.yanlar kısa üstler uzun sadece,onları da yana dogru ıslakmış gibi görünüm yapıyorsun jöleyle.
-
3e vur fişek gibi ol ama tabi brakisefal kafaya çok iyi olmuyor 3
Boyar , nasılki saçını boyadı diye erkeklikten çıkılmıyorsa , pala bıyıklı diye kesin tam erkek sanmayın . -
quote:
Orijinalden alıntı: pcdalyboyanın erkeklikle ne alakası var?
ben sarıya boyatacagım az daha uzasın platin sarısına yakın.yanlar kısa üstler uzun sadece,onları da yana dogru ıslakmış gibi görünüm yapıyorsun jöleyle.
jöle kullanan kaldı mı ya
-
quote:
Orijinalden alıntı: hll knkjöle kullanan kaldı mı ya
Alıntıları Gösterbiz eski emoculardanız jöle bizim için bir yaşam sidili
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yes beyb -- 22 Nisan 2021; 11:23:10 > -
hocam hiç uğraşma direk sıfıra vur
-
Ben de yeşile mor karışımı falan yapcan sandım . Kendi rengine boyatacaksan boyat tabii ki.
-
Sen erkek olmadiğin için kullaniyoesun zatenquote:
Orijinalden alıntı: pcdalyboyanın erkeklikle ne alakası var?
En Beğenilen Yanıtlar

Erkek adam saçma sapan kalıplara değil imajına, çıkarlarına dikkat eder. Hafif beyaz saçın sana yakışmadığı fikrindeysen boyat. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X