uzun zamandır okuyorum bugünde gördüm yüzüne kezzap atmış bir kadın bir erkeğin fakat twitterda bunu gündemde görmedim daha önce kocasını vuran bir kadın vardı oda gündem olmadı. cinsiyet ayrımıda artık bıktım kadınlara çok masum gözüyle bakılıyor tabiki şiddete karşıyım kimseye ne denli olursa olsun uygulamadım kadın erkek fark etmez fakat neden erkek düşmanlığı bu kadar fazla ve neden bu kadar çok erkeklerin yaptığı şiddetler yoğunlukta haberlerde ve twitterda görüyoruz. kadınların hiç cinayeti şiddeti gündem olmuyor. erkekler bana kalırsa biraz şiddete yoğunlukta(kendi görüşüm.) en fazla piskolojik şideti de kadınlar yapar(kendi görüşüm) kadınlar sürekli şikayetçi genelde çevremde öyle ve para göz tamamen paran varsa kral sensin yoksa sümük kadar değerin olmuyor. yani tamamen sizi sevdiği için değil çıkarları için ilişkide bulunuyor ve sürekli ilişkide sorun çıkarıyor piskolojik olarak seni baskılıyor buda bir şiddettir. tabi bunun karşılığında şiddette başvuran erkek tabi suçludur bu arada orayada değineyim. padcast var youtubede sevdiğim bir adam bu konuya değinmiş bir dinleyin bence : |
Bildirim