Arkadaşlar ne zaman oldu bilmiyorum bilgisayarımda bazı işlemi yapamıyorum.Örneğin Alt+Ctrl+Delete Yapınca Görev Yöneticisini Göremiyorum -Yönetici Olduğum Halde-,Çalıştır Komutunu Kullanımyorum,Appdata Dosyama Ulaşmak İstediğimde "C:\Users\Kaanmi\AppData\Roaming Kaynağına Erişim İzniniz Kaldırıldı" Yanıtını Alıyorum Sebebini ve Biliyorsanızz Çözümünü İletirseniz Minnettar Olurum...
Kullanıcı profilinizden kaynaklı bir sorun yaşıyor olabilirsiniz ya da işletim sisteminizde virüs veya malware / spyware bulaşmış durumdadır.
İlk olarak farklı bir Yönetici kullanıcı hesabı oluşturarak, sisteme bu kullanıcı hesabı ile giriş yapın. Aynı sorunun yaşanıp yaşanmadığını gözlemleyin.
Eğer aynı sorunu yaşarsanız sisteminizi güvenli kipte açarak mutlaka virüs taramasından geçiriniz. İlave olarak malware / spyware taraması da yapmanızda yarar var
Eğer aynı sorunu yaşamazsanız, eski profilde kalan dosyaları yeni oluşturmuş olduğunuz kullanıcı hesabına taşıyarak yeni kullanıcı hesabı üzerinden devam edebilir, eski kullanıcı hesabını da kaldırabilirsiniz.
Teşekkürler Deneyeceğim.
Dediğiniz Gibi Yeni Bir Yönetici Hesabı Açtım Herşey Yolunda Gözüküyor Dosyalarımı Aldıktan Sonra Güzel Bi Tara Yaparım Teşekkürler.